Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες στον ηλεκτρολόγο σου να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω γιατί είναι παλιοηλεκτρολογος :)

Σαφώς και επεμβαίνουμε στον ηλεκτρολογικο πινακα (στο είπα και πριν) αν πρόκειται για εγκατάσταση νυχτερινού

Αν εννοεις τον  πινακα μεσα στ σπιτι μας δεν υπαρχει καμμια επεμβαση για νυχτερο τιμολογιο .Μον αν κανουμε επαυξηση .

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Παίζει να πληρώνουμε κάνα 2χρόνο χωρίς την χρέωση νυχτερινού ενώ πληρώνουμε κανονικά το πάγιο γι' αυτό. Είπαν ότι μετά την επισκευή/αλλαγή θα γίνει συμψηφισμός στους μελλοντικούς λογαριασμούς...

Έψαξα λογαριασμούς, μέχρι στιγμής έχω φτάσει τέλη 2013 και ήταν από τότε κολλημένο/χαλασμένο...gg

Δημοσ.

Πες στον ηλεκτρολόγο σου να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω γιατί είναι παλιοηλεκτρολογος :)

Σαφώς και επεμβαίνουμε στον ηλεκτρολογικο πινακα (στο είπα και πριν) αν πρόκειται για εγκατάσταση νυχτερινού

για ποιον λόγο πρέπει να γίνει επέμβαση στον πινάκα αν δεν θέλουμε να βλέπουμε την περίοδο νυκτερινής χρέωσης;

που έτσι και αλλιώς είναι προκαθορισμένη

Δημοσ.

για ποιον λόγο πρέπει να γίνει επέμβαση στον πινάκα αν δεν θέλουμε να βλέπουμε την περίοδο νυκτερινής χρέωσης;

Εκτός από ενημερωτικους λόγους έχει και πρακτικούς αυτοματοποιηση νυχτερινής λειτουργίας συσκευών κλπ
Δημοσ.

Εκτός από ενημερωτικους λόγους έχει και πρακτικούς αυτοματοποιηση νυχτερινής λειτουργίας συσκευών κλπ

Αυτες οι πληροφοριες παντως δεν εχουν να κανουν με την χορηγηση απο ΔΕΗ νυχτερινου τιμολογιου .

Δημοσ.

Εγω επειδη εχω βαλει φωτακι στον πινακα μερικες φορες εχει συμβει να μην λειτουργει συμφωνα με τις ωρες που λενε(σπανια αλλα εχει συμβει)

Εχεις με διπλο μετρητη αλλα υπαρχει και του κουτι δεν ξερω ακριβως πως το λενε που δινει σημα να γυρισει το βελακι πανω ή κατω ?

Ολα αυτα κολωνες κλπ δεν ανηκουν στη ΔΕΗ αλλα στον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μεχρι πριν λογο καιρο μπορουσε αλλα τωρα οι και ειναι  λογικο δεν μπορεις να αλλαζεις παροο επειδη χρωστας

Αν πουληθει η ΔΕΗ δεν θα πουληθει και η ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΑΔΜΗΕ ??

Απο την φωτο που εβαλες εγω που εχω νυχτερινο δεν ειναι ετσι ειναι οπως τα παλια ρολογια απλα εχει διπλη μετρηση(με βελακι πανω κατω) εχει κατι καινουργια καλωδια και γειωση.

Δημοσ.

Εγω επειδη εχω βαλει φωτακι στον πινακα μερικες φορες εχει συμβει να μην λειτουργει συμφωνα με τις ωρες που λενε(σπανια αλλα εχει συμβει)

Αν πουληθει η ΔΕΗ δεν θα πουληθει και η ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΑΔΜΗΕ ??

Απο την φωτο που εβαλες εγω που εχω νυχτερινο δεν ειναι ετσι ειναι οπως τα παλια ρολογια απλα εχει διπλη μετρηση(με βελακι πανω κατω) εχει κατι καινουργια καλωδια και γειωση.

Οχι απαραιτητα ..Ηδη πουληθηκε το 24% του ΑΔΜΗΕ χωρις να παρασυρει τα αλλα κοματια του Ομιλου ΔΕΗ .Το τελευταιο που θα πουληθει αν πουληθει θα ειναι ο ΔΕΔΔΗΕ

Για να εχεις νυχτερινο πρεπει να υπαρχει ΤΑΣ .

• Like 1
Δημοσ.

οπότε οι επεμβάσεις γίνονται μόνο για ένδειξη και αυτοματισμό και φυσικά προϋποθέτουν την ύπαρξη ενός επιπλέον αγωγού ουδετέρου μαζί με το παροχικό καλώδιο, αν δεν ζητηθούν τα προηγούμενα δεν είναι απαραίτητες για την λειτουργία της νυκτερινής χρέωσης

κανονικά το σύστημα είναι συγχρονισμένο οπότε δεν θα έπρεπε να γίνεται εκτός και αν είσαι με χρονοδιακόπτη

Δημοσ.

οπότε οι επεμβάσεις γίνονται μόνο για ένδειξη και αυτοματισμό και φυσικά προϋποθέτουν την ύπαρξη ενός επιπλέον αγωγού ουδετέρου μαζί με το παροχικό καλώδιο, αν δεν ζητηθούν τα προηγούμενα δεν είναι απαραίτητες για την λειτουργία της νυκτερινής χρέωσης

κανονικά το σύστημα είναι συγχρονισμένο οπότε δεν θα έπρεπε να γίνεται εκτός και αν είσαι με χρονοδιακόπτη

Δεν εχω χρονοδιακοπτη απλα περσυ 2 φορες αντι να κλεισει το φως στις 5 εκλεισε στις 7 αλλα το βραδυ αργησε να ανοιξει.Αρχικα νομισα οτι κολλησε το λαμπακι στον πινακα αλλα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οχι κατι αλλο συνεβαινε το τι ηταν δεν καταλαβα...!

Δημοσ.

Εγω εκανα αιτηση για αλλαγη απο οικιακο μονοφασικο σε τριφασικο μαζι με νυχτερινο. Μεσα σε 3 εργασιμες ηρθαν και μου εβαλαν νεο ρολοι 2πλο που εχει και το νυχτερινο επανω. Ισως ειναι αναλογα και την πολη τι στοκ εχουνε απο μετρητες η ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ.

Εγω εκανα αιτηση για αλλαγη απο οικιακο μονοφασικο σε τριφασικο μαζι με νυχτερινο. Μεσα σε 3 εργασιμες ηρθαν και μου εβαλαν νεο ρολοι 2πλο που εχει και το νυχτερινο επανω. Ισως ειναι αναλογα και την πολη τι στοκ εχουνε απο μετρητες η ΔΕΔΔΗΕ.

Παρε κανα λαχειο τωρα μερες που ειναι .Που μενεις ?

Δημοσ.

Ειναι τριφασικό για αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...