Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν τρεις μηνες εβαλα τριφασικο και νυκτερινο στο σπιτι. ο εργολαβος ηρθε περιπου σε 10 μερες μετα την αιτηση που εκανα και αλλαξε την "χελωνα" βαζοντας αυτην με το διπλο "κοντερ" που ειπε και ο Γιαννης. το ΤΑΣ προυπηρχε απο αλλον καταναλωτη στην οικοδομη.

επισης εβαλα και ενα λαμπακι ραγας στον πινακα για να ελεγχω την εναρξη και την παυση του νυκτερινου.

Δημοσ.

πηγα με φιλο μου πριν 8 μηνες για να κανει αιτηση για νυχτερινο

απο τοτε περιμενει να ερθουν να του βαλουν τον νεο μετρητη.. πριν κανα 4μηνο πηρε και τους ρωτησε τι γινεται και του ειπαν υπαρχει ελλειψη και πρεπει να περιμενει γιατι ειναι αλλοι πριν απο αυτον :P

Δημοσ.

Πριν λιγο εδώ συνάδελφος παρα λιγο να φαει ξυλο γιατι ο χρηστης ειχε πληρωσει τα 42 ευρω και  ακομα μηνες περιμενει το νυχτερινο.

Υπαρχει ελλειψη και το ξαναεγραψα .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πες στον ηλεκτρολόγο σου να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω γιατί είναι παλιοηλεκτρολογος :)

Σαφώς και επεμβαίνουμε στον ηλεκτρολογικο πινακα (στο είπα και πριν) αν πρόκειται για εγκατάσταση νυχτερινού

Ειπαμε, δεν παιζει πλεον ηλεκτρολογος ουτε επεμβαση στο πινακα. Απ τη ΔΕΔΗΕ μου το ειπαν οταν εκανα την αιτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε, δεν παιζει πλεον ηλεκτρολογος ουτε επεμβαση στο πινακα. Απ τη ΔΕΔΗΕ μου το ειπαν οταν εκανα την αιτηση.

Ετσι ακριβως ειναι .Ουτε πιστοποιητικο χρειαζεται .

Δημοσ.

Είπαμε ναι, αλλά μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε

Ο αγωγός του νυχτερινού που έρχεται στον πινάκα σου ειναι για δικη σου εξυπηρέτηση και αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις η λειτουργία του είναι ανεκτίμητη και σου εξοικονομεί χρήμα.

Δημοσ.

Ο αγωγός του νυχτερινού που έρχεται στον πινάκα σου ειναι για δικη σου εξυπηρέτηση και αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις η λειτουργία του είναι ανεκτίμητη και σου εξοικονομεί χρήμα.

Ενταξει, μολις μου ενεργοποιησουν το νυχτερινο(περιμενω ηδη 1 ετος) θα σε ρωτησω να μου πεις τι πρεπει να κανω και πως να εξοικονομησω το χρημα.

Δημοσ.

Ενταξει, μολις μου ενεργοποιησουν το νυχτερινο(περιμενω ηδη 1 ετος) θα σε ρωτησω να μου πεις τι πρεπει να κανω και πως να εξοικονομησω το χρημα.

Οταν στο βαλουν χωρις να εχεις τον αγωγο, ειναι πλεον αργα.

Δημοσ.

Οταν στο βαλουν χωρις να εχεις τον αγωγο, ειναι πλεον αργα.

Σα να μου λες να ψαξω για καλη βρυση χωρις να εχω το νερο... :lol:

Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει και επειδη βλεπω μεσα στο θεμα τον κυριο Γιαννη που ολα τα χρονια δινει υπευθηνες απαντησεις.

1)δεν ειναι κερδοφορος επιχειρηση η δεη?

Γιατι δεν εχει υλικα?

2)υπαρχει καποιος μεσος χρονος αναμονη?

3)μεσω ιδιωτη παροχου μηπως γινεται ταχυτερα?

Συμφερει ιδιωτης παροχος γενικα?

Αν υπαρχει προβλημα να απαντησετε δημοσια στειλτε μου ενα pm κυριε Γιαννη.

Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει και επειδη βλεπω μεσα στο θεμα τον κυριο Γιαννη που ολα τα χρονια δινει υπευθηνες απαντησεις.

Γιατι δεν εχει υλικα?

1) Δεν είναι θέμα ΔΕΗ αλλά δεδδηε

2)Όχι

3)Ο ιδιώτης παροχος δεν σου βάζει νυχτερινό μετρητή.Για να πάρεις νυχτερινό τιμολόγιο από ιδιώτη πρέπει να έχεις ήδη νυχτερινό τιμολόγιο στη δεη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν εχει υλικα?

1) Δεν είναι θέμα ΔΕΗ αλλά δεδδηε

2)Όχι

3)Ο ιδιώτης παροχος δεν σου βάζει νυχτερινό μετρητή.Για να πάρεις νυχτερινό τιμολόγιο από ιδιώτη πρέπει να έχεις ήδη νυχτερινό τιμολόγιο στη δεη

Ετσι ακριβως ...Η ΔΕΗ ειναι κερδοφορα αλλα με οσα της χρωστανε πως να ταβγαλει περα ? Μιαλαωγια πελατες και οικιακους αλλα και Δημοσιο που της χρωσταει .

Για οτι εχει σχεση με τους μερητες ανεξαρτητα απο παροχο υπευθυνος ειναι ο ΔΕΔΔΗΕ.

Είπαμε ναι, αλλά μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε

Μπορεις να το πεις πιο απλα αυτο ? Εκτος την ενδειξη οτι αρχισε να μετραει το νυχτερινο αν δεν εχεις θερμοπομπους σε τι αλλο μπορει να χρησιμευσει ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...