iageogr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Νομιζεις? Ποσες κιλοβατωρες εχει γραψει ως τωρα ο μετρητης του νυχτερινου? Γραφω νομιζω, γιατι εχει 5 μερες που μπηκε ο νεος μετρητης και εχει πολλες ενδειξεις (οπως γραφω πιο πανω) οποτε προς το παρον δεν ειμαι 100% σιγουρος, αλλα σχεδόν σιγουρος. Μιας και εχεις και εσυ τον ιδιο μετρητη, εσυ γνωριζεις τι περιγράφει ακριβως η κάθε ενδειξη ωστε να σχολιάσεις/συμπληρωσεις/διορθώσεις το παραπανω μηνυμα μου οπου αναφερω 8 ενδείξεις; Απαντωντας στο ερωτημα σου, σε 5 μερες, εχει γραψει 45 kwh το νυχτερινο και λιγο πιο πανω το ημερήσιο.
fakiris31 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει όμως να καταλαβαίνει τι γράφει.Αυτό που χρειάζεται να κοιτάει είναι το 1.8.1 και 1.8.2 κωδικός που είναι οι keg.Όπως είπε κανονικό και μειωμένο αντίστοιχα. Αν έχετε ψηφιακούς έχουνε ώρα μέσα δεν είναι όπως παλιά που είχε και άλλη συσκευή να το γυρίζει. Οπότε δύσκολα να μην γράψει σε σωστή ένδειξη εκτός αν πχ χάσει την ωρα
Alxnks Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το παλιό το έξτρα μηχανηματακι, εύκολα μπορούσες να το παρακολουθήσεις αν δεν λάμβανε την εντολη...Με το νέο σύστημα είναι εξίσου εύκολο;
iageogr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το παλιό το έξτρα μηχανηματακι, εύκολα μπορούσες να το παρακολουθήσεις αν δεν λάμβανε την εντολη...Με το νέο σύστημα είναι εξίσου εύκολο; Αναβοσβήνει κοκκινο λαμπακι όταν ειναι στο νυχτερινο. Επίσης βλεπεις να τρεχει ο νυχτερινος ψηφιακός μετρητής (εχει δυο δεκαδικα ψηφία). Σου δειχνει και την ωρα σε ενδειξη, οποτε απο εκει ελεγχεις αν ειναι σωστα ρυθμισμένη η ωρα.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εβαλαν δύο μετρητές σημερα Εχει κανεις κατι παρόμοιο να μου πει τι λενε οι ενδείξεις, μηπως εναι απο αυτούς που στέλνουν ραπορτο στην δεη?
kyanokranos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα, τυχαία, αυτόν τον οδηγό σχετικά με τους νέους μετρητές. Επίσης, υπάρχει κανένα νεώτερο για τους νυχτερινούς μετρητές; Εγώ με αίτηση από τον Απρίλιο του 2017 και ακόμα περιμένουμε. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από kyanokranos
takoulou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2017 στις 12:30 ΠΜ, NikosKallithea είπε Εβαλαν δύο μετρητές σημερα Εχει κανεις κατι παρόμοιο να μου πει τι λενε οι ενδείξεις, μηπως εναι απο αυτούς που στέλνουν ραπορτο στην δεη? Καλησπερα.... Οι ενδειξεις ειναι: 1.8.0 συνολο καταναλωσης 1.8.1 ημερησιο 1.8.2 νυχτερινο... Υπαρχει ελειψη μετρητων... Αναλογα και σε ποια περιοχη εισαι.... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από takoulou
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Στις 22/2/2017 στις 12:30 ΠΜ, NikosKallithea είπε Εβαλαν δύο μετρητές σημερα Εχει κανεις κατι παρόμοιο να μου πει τι λενε οι ενδείξεις, μηπως εναι απο αυτούς που στέλνουν ραπορτο στην δεη? Ακομα ΔΕΗ γραφουν ??? Οι μετρητες ειναι του ΔΕΔΔΗΕ απο το 2012 ανεξαρτητα απο παροχο .
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Εμένα που έχει χαλάσει εδώ και 15 μήνες μου λένε ότι δεν υπάρχει κλπ. Έχω κάνει καταγγελίες αλλά το μόνο που μου λένε είναι συγγνώμη και υπομονή. Έβαλα το elpedison 24 ώρες νυχτερινό και δε με νοιάζει πλέον. Μόνο την πίστωση περιμένω
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, adi32 είπε Εμένα που έχει χαλάσει εδώ και 15 μήνες μου λένε ότι δεν υπάρχει κλπ. Έχω κάνει καταγγελίες αλλά το μόνο που μου λένε είναι συγγνώμη και υπομονή. Έβαλα το elpedison 24 ώρες νυχτερινό και δε με νοιάζει πλέον. Μόνο την πίστωση περιμένω Τι σου εχει χαλασει και που εκανες καταγγελια ? Στην ΡΑΕ εκανες ?
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι σου εχει χαλασει και που εκανες καταγγελια ? Στην ΡΑΕ εκανες ? Ο νυχτερινός μετρητης. Και στη Ραε έκανα δύο φορές και στο συνήγορο
RedPriest Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, adi32 είπε Εμένα που έχει χαλάσει εδώ και 15 μήνες μου λένε ότι δεν υπάρχει κλπ. Έχω κάνει καταγγελίες αλλά το μόνο που μου λένε είναι συγγνώμη και υπομονή. Έβαλα το elpedison 24 ώρες νυχτερινό και δε με νοιάζει πλέον. Μόνο την πίστωση περιμένω Τι εννοείς 24 ώρες νυχτερινό; Ολη την ημέρα εχεις τιμή νυχτερινου;
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, RedPriest είπε Τι εννοείς 24 ώρες νυχτερινό; Ολη την ημέρα εχεις τιμή νυχτερινου; Λένε για τιμή ρεύματος χαμηλότερη από το νυχτερινό τιμολόγιο για όλη την ημέρα (και καλά). https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/reuma-gia-to-spiti-sas/24-ores-nuhterino/
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Λένε για τιμή ρεύματος χαμηλότερη από το νυχτερινό τιμολόγιο για όλη την ημέρα (και καλά). https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/reuma-gia-to-spiti-sas/24-ores-nuhterino/ Ναι έτσι είναι. Όχι και καλά
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Ναι έτσι είναι. Όχι και καλά Αυτά που γλιτώνεις στα παίρνουν από άλλη χρέωση, δες το τέλος από την χρέωση της οριαίας τιμής μεγαβατώρας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα