BlackSunrise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που νομιζετε πως ολοι ειναι προβατα εκτός απο εσας με ξεπερνα. Για ανεβάστε τα logs σας ρε παλικάρια να δουμε τι ψάξατε εσεις; Ειμαι σίγουρος πως ολα σας τα search ειναι για ανωτερα μαθηματικά, κβαντικη μηχανική και φιλοσοφία. Τυπικοί ελληνάρες που ολοι ειναι βλάκες εκτος απο εσας 8
gnsX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που νομιζετε πως ολοι ειναι προβατα εκτός απο εσας με ξεπερνα. Για ανεβάστε τα logs σας ρε παλικάρια να δουμε τι ψάξατε εσεις; Ειμαι σίγουρος πως ολα σας τα search ειναι για ανωτερα μαθηματικά, κβαντικη μηχανική και φιλοσοφία. Τυπικοί ελληνάρες που ολοι ειναι βλάκες εκτος απο εσας 5
ChimairaX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που νομιζετε πως ολοι ειναι προβατα εκτός απο εσας με ξεπερνα. Για ανεβάστε τα logs σας ρε παλικάρια να δουμε τι ψάξατε εσεις; Ειμαι σίγουρος πως ολα σας τα search ειναι για ανωτερα μαθηματικά, κβαντικη μηχανική και φιλοσοφία. Τυπικοί ελληνάρες που ολοι ειναι βλάκες εκτος απο εσας Πως γίνεται να δω τα δικά μου τοπ 10;
gnsX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πως γίνεται να δω τα δικά μου τοπ 10; Win key + L 1
KnightRider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξεχασανε να βάλουνε ότι κάνουμε αναζήτηση στο google "πώς να μου κάτσει μία γκομενα" ή "αν με απατάει η κοπέλα μου" Για να μην πω για αναζήτηση ερωτικού περιεχομένου Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2016 από KnightRider 2
ChimairaX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Win key + L Τα πάτησα και έκλεισε ο φούρνος μικροκυμάτων. 18
valkon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το Kara Sveda νομιζα οτι ηταν κανα γκομενακι
imoaix Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 τον bowie τον γκουγκλαραν για να ποσταρουν πινακα ζωγραφικης στο επιμνημοσυνο φιμπι 2
wnet Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που νομιζετε πως ολοι ειναι προβατα εκτός απο εσας με ξεπερνα. Για ανεβάστε τα logs σας ρε παλικάρια να δουμε τι ψάξατε εσεις; Ειμαι σίγουρος πως ολα σας τα search ειναι για ανωτερα μαθηματικά, κβαντικη μηχανική και φιλοσοφία. Τυπικοί ελληνάρες που ολοι ειναι βλάκες εκτος απο εσας Έχεις μπερδέψει τα στατιστικά Οι τυπικοί ελληνάρες είναι αυτοί που έψαξαν τα παραπάνω!!! Επίσης... δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι με rocket science για να μη σ' ενδιαφέρει ο παντελίδης και τα τουρκοσήριαλ..... 4
jmirko15 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το ότι ψάξανε πχ τον Παντελίδη γιατί πέθανε αυτή την χρονιά ούτε καν το σκέφτηκε κανείς παραπάνω να φανταστώ ε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα