Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τοτε που πηρα καινουριες αρβυλες εχω πονο στους αστραγαλους, ειδικα στον αριστερο, οταν περπαταω με αυτες! Μου εχουν κανει και πληγη.

IMG20161219004844.jpg

Ειχα 10 ημερες να τις φορεσω και σημερα που τις φορεσα ξανα παλι αρχισε να με ποναει και βγηκε πληγη. Το θεμα ειναι οτι οταν το πιεζω με το χερι δε νιωθω καποιο πονο.

Απο τα λιγα που εχω καταλαβει ειναι οτι οταν ειμαι ορθιος, πιεζει το ποδι την γλωσσα της αρβυλας και μπαινει προς τα μεσα και με βαραει στον αστραγαλο.

Μια λυση που εχω βρει ειναι να φορω λεπτες καλτσες, αλλα δε βολευει το χειμωνα με τοσο κρυο.

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει και τοτε ηταν που δε μπορουσα να περπατησω καθολου. Ενω ειχα ηδη τη πληγη παντα. Τωρα που εχω την πληγη μονο σοσονια.

Το θεμα ειναι σιγουρα με τις αρβυλες, γιατι με τις παλιες που εχω, δεν υπαρχει προβλημα.. Δε ξερω αν μπορω να τις φτιαξω με καποιο τροπο..

Στην ουσια η αρβυλα οταν ειμαι ορθιος κανει μια καμπυλη προς τα μεσα σε εκεινο το σημειο και το υλικο της αρβυλας ( πλαστικο μαλλον πισω απο το φερμουαρ ) ακουμπαει πανω στον αστραγαλο ολη την ωρα.

Δημοσ.

Σε πονάει επειδή είναι ακόμα σκληρό το δέρμα. Κάνε επάλειψη με βαζελίνη ή λάδι και σε μερικές ημέρες θα 'ναι κομπλέ :)

(συμβουλή που αλίευσα απο επαγγελματία στρατιωτικό)

Δημοσ.

Luxx είσαι "όργανο";

Ένας γνωστός μου πάνκις βαρούσε με σφυρί το σκληρό σημείο της αρβύλας για να ναλακώσει.

Δημοσ.

Σε πονάει επειδή είναι ακόμα σκληρό το δέρμα. Κάνε επάλειψη με βαζελίνη ή λάδι και σε μερικές ημέρες θα 'ναι κομπλέ :)

(συμβουλή που αλίευσα απο επαγγελματία στρατιωτικό)

Με αλλες αρβυλες δεν ειχα τετοιο θεμα. Νομιζω οτι ειναι ελλατωματικο προϊον.. Παιδια που εχουν τις ιδιες αρβυλες δε εχουν τετοιο προβλημα.

Το θεμα ειναι εαν μπορω να κανω κατι για να τις φτιαξω. Ωστε να μη κανει τη καμπυλη προς τα μεσα.. Ισως να τις βαλω να πατιουνται κατω απο κανα κρεβατι να ισιωσουν;

Δημοσ.

Να φορας τις αρβυλες κανονικα και να βαζεις στο σημειο που σε ¨χτυπουν¨,compeed.

http://www.skroutz.gr/c/2444/Epithemata-Podion.html?keyphrase=compeed+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

Καποια στιγμη θα ¨σπασουν¨ ,θα παρουν την φορμα του ποδιου σου και θα ειναι ενταξει

Καλο θα ηταν να τις πας σε τσαγκαρη να του δειξεις που σε χτυπουν και να τις μαλακωσει

Δημοσ.

Αν η αρβύλα είναι μάρκα xyz η καμπύλη που κάνει προς τα μέσα δε θα φτιάξει. Από παρόμοιο πρόβλημα είχα πάθει ζημία στους τένοντες και των 2 ποδιών (ακόμα δε μου έχει περάσει εντελως και έχουν περάσει 15 χρόνια).

Χρειάζεσαι καινούργιες αρβυλες.

Δημοσ.

Με αλλες αρβυλες δεν ειχα τετοιο θεμα. Νομιζω οτι ειναι ελλατωματικο προϊον.. Παιδια που εχουν τις ιδιες αρβυλες δε εχουν τετοιο προβλημα.

Το θεμα ειναι εαν μπορω να κανω κατι για να τις φτιαξω. Ωστε να μη κανει τη καμπυλη προς τα μεσα.. Ισως να τις βαλω να πατιουνται κατω απο κανα κρεβατι να ισιωσουν;

Θεώρησα οτι σε χάλασε επειδή το δέρμα είναι σκληρό, πάω πάσο :)
Δημοσ.

Αν η αρβύλα είναι μάρκα xyz η καμπύλη που κάνει προς τα μέσα δε θα φτιάξει. Από παρόμοιο πρόβλημα είχα πάθει ζημία στους τένοντες και των 2 ποδιών (ακόμα δε μου έχει περάσει εντελως και έχουν περάσει 15 χρόνια).

Χρειάζεσαι καινούργιες αρβυλες.

Οταν λες xyz μαρκα; Bates ειναι, steel toe.

Δημοσ.

xyz εννοούσα φθηνή μάρκα. Χρησιμοποώ χρόνια Bates και είναι άψογες. Πιθανότατα επεσες σε ελαττωματικό κομμάτι (εναλλακτικά μπορείς να δεις και τις Belleville)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...