Προς το περιεχόμενο

NZXT s340 ή Phanteks enthoo pro m acrylic window?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αν μένεις σε μέρος που μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα να τα δεις από κοντά πως είναι. Αλλιώς όπως είπε κι ο radiohead μπορείς να δεις βιντεο-reviews στο youtube.

Το S340 είναι πολύ στιβαρή κατασκευή από ατσάλι με όμορφο cable management και τέλειο εξωτερικό design. Υπάρχει και σε άσπρο χρώμα.  

Δυστυχώς δεν γίνεται να τα δω live, αρκούμαι στα βίντεο προς το παρόν. Αν καταλήξω στο s340 θα το πάρω σε μαύρο ολόκληρο αυτό είναι σίγουρο ;)

Δημοσ.

Έτσι είναι σε μαύρο. Έχω την Razer edition βέβαια.

IMG_0069%202_zpsrwpaepj8.jpg

Εκτιμώ πολύ την φωτογραφία, ευχαριστώ πολύ :) Πολύ ωραίο είναι το μαύρο, αν είχε γενικά και 2 slots για fan πάνω θα ήταν σίγουρα η επιλογή μου, τώρα έχω φαγωθεί και ακόμα δεν αποφάσισα.

Δημοσ.

Αν το acryllic window ειναι αυτο με το full τζαμι μην το σκεφτεσαι καν, ειναι win-win. Ακομα και φιλτρο τροφοδοτικου εχει καλυτερο απο το απλο s340, που εχει τα παλια φιλτρα (που δεν βγαινουν σαν bay). O @cpttony το εχει, ισως μπορει να σου στειλει καμια pic.

Δημοσ.

Αν το acryllic window ειναι αυτο με το full τζαμι μην το σκεφτεσαι καν, ειναι win-win. Ακομα και φιλτρο τροφοδοτικου εχει καλυτερο απο το απλο s340, που εχει τα παλια φιλτρα (που δεν βγαινουν σαν bay). O @cpttony το εχει, ισως μπορει να σου στειλει καμια pic.

Εχω δει άπειρα βίντεο πάνω στο συγκεκριμένο κουτί και είναι το προς το παρόν αγαπημένο μου, απλά αγχώνομαι μονο για το θέμα των led, φοβάμαι δηλαδή οτι θα μου βγει κάπως έτσι.

http://imgur.com/a/LNQMp

Άκουσα ότι με ψάχνετε! :P

Δες εδώ από το Acrylic. Από τότε έχουν γίνει αλλαγές βέβαια (πώς ήταν έτσι :lol: )

Ααανα μπράβο αυτό ακριβώς εννοώ, φαίνονται σαν μπαλίτσες τα φωτάκια επειδή δεν τα καλύπτει το case. Ετσι μένουν ή αν το κλείσεις κάτι γίνεται?

Δημοσ.

phanteks p400 με μια ledτοταινια στα δεξια 40cm. αλλη μια κατω θελω να βαλω καποια στιγμη.

attachicon.gifIMG_0314.JPG

attachicon.gifIMG_0310.JPG

Ευχαριστώ και σε σένα για την φωτό το εκτιμώ ιδιαίτερα! Αν θες έχω να σου προτείνω καλό σύστημα led αλλά εφόσον πήρες μια φορά μάλλον έχεις ήδη τις άκρες σου.

Δημοσ.

Ααανα μπράβο αυτό ακριβώς εννοώ, φαίνονται σαν μπαλίτσες τα φωτάκια επειδή δεν τα καλύπτει το case. Ετσι μένουν ή αν το κλείσεις κάτι γίνεται?

Το πλαινό "ακρυλικό" (plexy glass στην ουσία) έχει βαμμένο μαύρο χρώμα 2-3 πόντους περιμετρικά (όπως φαίνεται εδώ). Το ότι φαίνονται τα φωτάκια ως μπαλίτσες, όπως λες και εσύ, ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι κολλημένη η led ταινία στο σασί.

Μια σημερινή ας πούμε είναι αυτή:

15657863_601431636724297_354420213_o.jpg

Ναι, έχει σκόνη και θέλει καθάρισμα, τώρα όμως δεν... :P

• Like 1
Δημοσ.

Το πλαινό "ακρυλικό" (plexy glass στην ουσία) έχει βαμμένο μαύρο χρώμα 2-3 πόντους περιμετρικά (όπως φαίνεται εδώ). Το ότι φαίνονται τα φωτάκια ως μπαλίτσες, όπως λες και εσύ, ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι κολλημένη η led ταινία στο σασί.

Μια σημερινή ας πούμε είναι αυτή:

15657863_601431636724297_354420213_o.jpg

Ναι, έχει σκόνη και θέλει καθάρισμα, τώρα όμως δεν... :P

Αχά, πολύ χρήσιμη φωτογραφία και αυτή νά'σαι καλά! χμμμ με το led strip τώρα που το έβαλες τέρμα κάτω ανάμεσα στο psu cover και το window, έχει κρυφτεί το τροφοδοτικό και ο ssd απο το φως, δεν σε χαλάει καθόλου αυτό? 

Δημοσ.

Led επειδη θελω να βαλω και εγω στο P400S αυτη δεν θα κανει μια χαρα http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-luxe-multicolor-led-strip-1m-p-PER.814717

Εγώ έψαξα λίγο και κατέληξα σε αυτήν http://www.eworld.com.gr/products/details/8793 επειδή έχει και το controller που αλλάζεις χρώματα remotely. Δεν σε παίρνω και στον λαιμό μου γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα βέβαια.

Δημοσ.

Αχά, πολύ χρήσιμη φωτογραφία και αυτή νά'σαι καλά! χμμμ με το led strip τώρα που το έβαλες τέρμα κάτω ανάμεσα στο psu cover και το window, έχει κρυφτεί το τροφοδοτικό και ο ssd απο το φως, δεν σε χαλάει καθόλου αυτό? 

Τα led ήταν σε breath mode , την στιγμή που έβγαλα την φωτογραφία και φαινόταν έτσι. Μην ξεχνάς ότι είχα και απόλυτο σκοτάδι, υπο κανονικό φως φαίνονται όλα.

Εγώ έψαξα λίγο και κατέληξα σε αυτήν http://www.eworld.com.gr/products/details/8793 επειδή έχει και το controller που αλλάζεις χρώματα remotely. Δεν σε παίρνω και στον λαιμό μου γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα βέβαια.

Αρκετοί απ' εδώ έχουν αυτή. Λένε ότι είναι καλή.

Δημοσ.

Ναι την εχω δει αλλα το θεμα ειναι οτι το P400S εχει μπρoστα δικο του led και δεν ξερω αν θα ταιριαζουν τα χρωματα του εξωτερικου με το εσωτερικο led

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...