Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Help

θέλω να στείλω ένα μικρό δέμα σε ΗΠΑ Βοστώνη. Μικρό έως 1kg. Το κόστος του περιεχομένου είναι έως 10€. Και ανακάλυψα ότι η αποστολή πάει από 30€ έως €160. Εχω πάθει εγκεφαλικό. 

Ξέρει κανείς κανένα πιο φθηνό τρόπο? Δεν με νοιάζει πόσο θα κάνει να φτάσει. Ασ φτάσει και σε ένα μήνα. 

Αν ξέρει κανείς θα είμαι ευγνώμον 

μου εστειλε ο πατερας μου λαδι (μενω 1 ωρα απο βοστωνη).

βαρος: 17 κιλα

κοστος: 15ευρω (+ $20 εκτελωνισμο)

χρονος: 35-40 μερες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έχω στείλει retro hardware σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ποτέ δεν έχω πάρει έτοιμη συσκευασία (τους έχω πήξει στην customιά :D ) και ποτέ δεν έχω πληρώσει κάτι που δεν περίμενα.

Πάντα, όλοι, έχουν παραλάβει. Ακόμα και στη Νέα Ζηλανδία ήταν ένας και στη Σρι Λάνκα!

Το κόστος είναι αυτό που βλέπετε στο site των ΕΛΤΑ και ναι το επιστολικό ταχυδρομείο συμφέρει για έως 2 κιλά με τα μπούνια.

Ποτέ καμία υπάλληλος δεν έβγαλε μεζούρα να μετρήσει τη συσκευασία, αλλά ποτέ δεν επιχείρησα να στείλω σαν επιστολή κανένα... δίμετρο αρκουδάκι... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω πάρει έτοιμη συσκευασία (τους έχω πήξει στην customιά :D

Μία από τα ίδια. Παίζει να χαλάω και μισάωρο κάθε φορά για custom συσκευασίες. Οκ η τρέλα πληρώνεται. :P 

Αν και μερικές φορές μου την είπαν, γιατί δε χωρούσαν τα γραμματόσημα και το αυτοκόλλητο του συστημένου πάνω απ' τη μανία μου να το κάνω ίδιο σχεδόν με το περιεχόμενο, με ίσα-ίσα το απαραίτητο padding.

• Moderators
Δημοσ.

Μία από τα ίδια. Παίζει να χαλάω και μισάωρο κάθε φορά για custom συσκευασίες. Οκ η τρέλα πληρώνεται. :P

Αν και μερικές φορές μου την είπαν, γιατί δε χωρούσαν τα γραμματόσημα και το αυτοκόλλητο του συστημένου πάνω απ' τη μανία μου να το κάνω ίδιο σχεδόν με το περιεχόμενο, με ίσα-ίσα το απαραίτητο padding.

Είναι να πέσεις σε τζιμάνι.

Κάποιες φορές έτυχε να σκεφτούν να διπλώσουν 2-3 φορές παραπάνω το έντυπο για να χωρέσει. :D

Και το διάφανο αυτοκόλλητο ας έκανε και 2 κύκλους γύρω από το δέμα, δεν τους ενδιέφερε.

Δημοσ.

Ανάλογα τι είναι π.χ φαγητό πάντα στέλνω σε πακέτο :/

Τι φαγητά στέλνεις στην Αμερική;!

μου εστειλε ο πατερας μου λαδι (μενω 1 ωρα απο βοστωνη).

βαρος: 17 κιλα

κοστος: 15ευρω (+ $20 εκτελωνισμο)

χρονος: 35-40 μερες

Με ΕΛΤΑ ε; Πολύ φτηνό μου φαίνεται!

Δημοσ.

Τι φαγητά στέλνεις στην Αμερική;!

Κυρίως μπισκοτοειδή. Και δεν στέλνω μόνο στην Αμερική :P
Δημοσ.

Κυρίως μπισκοτοειδή. Και δεν στέλνω μόνο στην Αμερική :P

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες να στείλεις την άλλη φορά! :D

Δημοσ.

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες να στείλεις την άλλη φορά! :D

Καλά μην νομίζεις ότι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά είναι δύσκολο γιατί είναι σιροπιαστά και όχι και πολύ "στερεά" και γενικώς συγκεκριμένα είδη βρωσίμων είναι καλύτερο να μην τα στέλνεις με το ταχυδρομείο. Βασικά και τα μπισκότα απαγορεύονται να σταλθούν (δεν μιλάω για τα συσκευασμένα) αλλά το πιο πιθανόν είναι να περάσει το πακέτο, ενώ π.χ ένα γαλακτομπούρεκο όχι.

Δημοσ.

Καλά μην νομίζεις ότι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά είναι δύσκολο γιατί είναι σιροπιαστά και όχι και πολύ "στερεά" και γενικώς συγκεκριμένα είδη βρωσίμων είναι καλύτερο να μην τα στέλνεις με το ταχυδρομείο. Βασικά και τα μπισκότα απαγορεύονται να σταλθούν (δεν μιλάω για τα συσκευασμένα) αλλά το πιο πιθανόν είναι να περάσει το πακέτο, ενώ π.χ ένα γαλακτομπούρεκο όχι.

Υπάρχουν και σιροπιαστά και μελομακάρονα κλπ συσκευασμένα, αλλά πρέπει να βρεις καλά. Μην δημιουργήσουν λάθος εντύπωση!

Δημοσ.

Με ΕΛΤΑ ε; Πολύ φτηνό μου φαίνεται!

Ούτε καν. Με μια μεταφορική κάπου στο μοσχάτο ..

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε καν. Με μια μεταφορική κάπου στο μοσχάτο ..

Ακριβώς. Οι μεταφορικές όμως δεν στέλνουν τα πάντα.

Δημοσ.

Tι πράγματα δεν στέλνουν συνήθως; Λόγω όγκου - βάρους ή λόγω περιεχομένου;

Δημοσ.

συμφωνω.. ο TS δε διευκρινιζει τι θελει να στειλει κι απλα θεωρησα χρησιμο να αναφερω οτι εχω χρησιμοποιησει μεταφορικη για να στειλω κατι μεγαλο, βαρυ και ... βρωσιμο σε χαμηλο κοστος.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να στειλω ενα ηλεκτρικο μπρικι καφε στην Αμερικη,το κοστος αποστολης ειναι ενα θεμα,αλλα το ερωτημα ειναι αν θα κολλησει σε τελωνειο εκει περα,ξερει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...