Locke_John Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σε όλους, εχω 2 χρεωστικες Αμεrican Express, της Alpha Bank. Από αυτές, μονο την μια μπορω να καταχορυσω στο paypal, την αλλη, οποτε περναω τα στοιχεια, βγαζει error. Μπορει κανεις να υποψιαστει τον λογο ? ΥΓ. σκεφτομαι να ζητησω καταργηση της μιας, καθως εχουν ετησια συνδρομη 10ευρω καθως ειναι οι bonus (γκρι σκουρες). Νομίζω οτι ειναι περιττό/πολυτελεια η κατχοη 2 χρεωστικων ιδιας τραπεζας. ΥΓ2. δε ξερω εαν γίνεται να ζητησω διπλη εκδοση της ιδιας χρεωστικης ωστε να εχει μία και η γυναικα.
makfil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 1. Έχω συνδέσει στο Paypal αφενός την Amax αφετέρου χρεωστικές και πιστωτικές της Alpha χωρίς κανένα πρόβλημα. 2. Κάθε χρεωστική αντιστοιχεί σε καταθετικό λογαριασμό και όποια καταργήσεις δεν θα έχεις δυνατότητα ανάληψης από τον αντίστοιχο λογαριασμό, εκτός αν ζητήσεις από την τράπεζα να τον προσθέσει στην άλλη κάρτα. Αλλά αυτό θα σημαίνει ότι θα περιορίσεις το δικαίωμα ανάληψης από το συγκεκριμένο λογαριασμό για όσο διάστημα θα ισχύουν τα CC. 3. Μπορείς να εκδώσεις πρόσθετη κάρτα (πιστωτική) για τη σύζυγο και ίσως και χρεωστική.
Locke_John Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 1. Έχω συνδέσει στο Paypal αφενός την Amax αφετέρου χρεωστικές και πιστωτικές της Alpha χωρίς κανένα πρόβλημα. 2. Κάθε χρεωστική αντιστοιχεί σε καταθετικό λογαριασμό και όποια καταργήσεις δεν θα έχεις δυνατότητα ανάληψης από τον αντίστοιχο λογαριασμό, εκτός αν ζητήσεις από την τράπεζα να τον προσθέσει στην άλλη κάρτα. Αλλά αυτό θα σημαίνει ότι θα περιορίσεις το δικαίωμα ανάληψης από το συγκεκριμένο λογαριασμό για όσο διάστημα θα ισχύουν τα CC. 3. Μπορείς να εκδώσεις πρόσθετη κάρτα (πιστωτική) για τη σύζυγο και ίσως και χρεωστική. και με την δευτερη μου καρτα που δοκιμασα της Alpha bank, την οποια μεχρι πριν λιγες ημερες χρησιμοποιουσα, εφαγα πορτα. αντιθετα, με μια απλή χρεωστικη της Εθνικης (mastercard),την δεχτηκε κανονικα το paypal και παρηγγειλα οτι ηθελα. μαλλον αυριο πρωι πρωι δε γλιτωνω επισκεψη σε τραπεζα Αλφα...
makfil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις χρήματα στους λογαριασμούς που συνδέονται οι κάρτες της Alpha;
Locke_John Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις χρήματα στους λογαριασμούς που συνδέονται οι κάρτες της Alpha; ναι, εννοείται. για καποιον λογο, φαινεται να μπηκαν (τουλαχιστον η μια καρτα) σε μαυρη λιστα, γιατι μου εμφανισε μηνυμα "can't add this card.please add another one", ή κάπως έτσι. εστειλα μηνυμα στο paypal και αναμενω απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα