Stratosnis Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 4 hours ago, MariaM12 said: Καλησπέρα, Έχοντας δοκιμάσει πολλές κάψουλες (για φρεντο), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι καλύτερες είναι αυτές της νεσπρεσσο. Επίσης, μια καλή και φθηνή επιλογή(όταν είναι σε προσφορά) είναι οι LOR και της starbucks (κυρίως με γεύση βανίλια). Ωστόσο, καθώς πίνω φρεντο καθ΄ολη την διάρκεια του χρόνου αναγκάζομαι να αγοράζω παγάκια έτοιμα ,λόγω του ότι κρατάνε περισσότερο. Βλέποντας το σάιτ της νεσπρεσσο για αξεσουάρ έπεσε το μάτι μου στην παγοθήκη που έχουν , με τα παγάκια της να έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να κρατάνε περισσότερο (όπως υποστήριζουν). Από την εμπειρία σας θεωρείτε πως είναι μια καλή επιλογή ή έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη επιλογή(σε παραπάνω ποστ είδα να προτείνει κάποιος/α τις πλαστικές παγοθήκες μιας χρήσης ,ωστόσο τις έχω δοκιμάσει και η διάρκεια τους δε με κάλυψε). Για πάγο έχω αυτή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αλλά γενικά το νερό δες μήπως φτιάξεις, εννοώ κάποιο φίλτρο κλπα. Επίσης ο freddo δεν είναι φραπές που γεμίζεις ένα ποτήρι νερό και αν λιώσει και ένα παγάκι δεν έγινε κάτι. Εγώ με περίπου 1.5 στο χτύπημα (κοιτάω κάποιες κυψέλες να μην γεμίζουν μέχρι πάνω γιατί τα 2 μεγάλα μου φαίνονται πολλά για χτύπημα) και τρία στο ποτήρι, είμαι ικανοποιημένος. Γενικά ο εσπρέσσο πρέπει να πίνετε γρήγορα, μην κοιτάς στην Ελλάδα που στρίβουμε τσιγάρο για να ευχαριστηθούμε και το ζουμί που έχει αφήσει το τελευταίο παγάκι. Όσο για τις κάψουλες θα σε διαφωτίσουν σίγουρα καλύτερα οι συμφουρήτες εδώ, εγώ χρησιμοποιώ αυτές για το freddo ή τις intenso της nespresso. 1
gas_83 Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 μμ Στις 13/5/2025 στις 12:02 ΠΜ, Spanos είπε Δε φταίει η μηχανή το κάνει και στη δικιά μου, ο καφές βέβαια βγαίνει κανονικά αλλά η κάψουλα μέσα στο δοχείο είναι λες και την ρούφηξε το άλιεν.😁 Δοκίμασε κάνοντας πρώτα μια μικρή τρύπα στο κέντρο της πίσω πλευράς της κάψουλας (με οδοντογλυφίδα πχ) και δες αν την τσακίζει πάλι!
Miatakias Δημοσ. Σάββατο στις 10:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:47 μμ Αφιερωμένο σε όσους το "λερώνουν" το εσπρεσσακι τους .. ☕ 5
Spanos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 πμ Ξέρει κανείς αν λέει τίποτα ο L'or Brazil; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα