elgol Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι εκτος απο τις καψουλες και τα ποτηρια κουπες εχουν μολυβδο για να συμπληρωθει το υγιεινο ροφημα 1
Stratosnis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 23 minutes ago, elgol said: Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι εκτος απο τις καψουλες και τα ποτηρια κουπες εχουν μολυβδο για να συμπληρωθει το υγιεινο ροφημα κάπως out of topic θα έλεγα... Αλλά ένα link θα βοηθούσε. Όταν λες ποτήρια κούπες φαντάζομαι εννοείς τα κεραμικά; Για τις κάψουλες του καφέ πρώτη φορά το ακούω... 1
thermaikos4 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Spanos είπε Επειδή άλλο η αφαλάτωση, άλλο το καθάρισμα πήρα τις κάψουλες LungaVita με απορρυπαντικό για να καθαρίσω τον θάλαμο και το στόμιο που μαζεύει πράμα όταν έρθει η ώρα. Λογικά μαζί με την αφαλάτωση θα το κάνω σε κανένα τρίμηνο.16/4 ήρθε η μηχανή απο το σέρβις με καινούργιο πιστόνι οπότε έχω καιρό και στα coffeisland εχει τετοιες καψουλες. για αφαλατωση κανω πιο συχνα επειδη το νερο της περιοχης εχει πολλα αλατα. Επεξ/σία 24 Απριλίου από thermaikos4 1
elgol Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/19119/kadmio-kai-molyvdos-se-koypes-gia-kafe.html 1
Spanos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 ώρες πριν, thermaikos4 είπε και στα coffeisland εχει τετοιες καψουλες. για αφαλατωση κανω πιο συχνα επειδη το νερο της περιοχης εχει πολλα αλατα. Δε τις γνώριζα ευχαριστώ. Απ' ότι διαβάζω στα ξένα sites, δεν κάνουν για αφαλάτωση, μόνο για τα έλαια καφέ και τα υπολείμματα είναι. Άλλωστε η αφαλάτωση γίνεται σε όλο το κύκλωμα, από το δοχείο μέχρι τo στόμιο. 3 ώρες πριν, elgol είπε Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι εκτος απο τις καψουλες και τα ποτηρια κουπες εχουν μολυβδο για να συμπληρωθει το υγιεινο ροφημα Μπορείς να βάλεις και γράσο σιλικόνης τροφίμων σε κάποια μέρη της μηχανής για να συμπληρωθεί το τρίπτυχο. 😁
Spanos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Η δοκιμή της ημέρας, Segafredo 100% Arabica. Έκανε τόση κρέμα που σίγουρα αν δεν έλεγε 100% Arabica θα νόμιζες οτι μέσα έχει robusta, ενώ αν και λέει οτι είναι ελαφριά καβουρδισμένος το αποτέλεσμα είναι σκούρο. Δεν ήταν άσχημος, η περιγραφή λέει λουλουδένια αρώματα και ευχάριστη οξύτητα με νότες κακάο, προσωπικά ούτε λουλούδια, ούτε οξύτητα κατάλαβα, μόνο κακάο δλδ καφέ... Αν τον βρείτε σε προσφορά αξίζει μια δοκιμή, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλα πίνεται ευχάριστα και οι κάψουλες είναι καλής ποιότητας. 5
kpins Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Οι κάψουλες καφέ του Lidl συγκεκριμένα οι Forte lungo σας βγαίνουν και εσάς τσαλακωμενες - ρουφηγμενες ?
Spanos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 6 ώρες πριν, kpins είπε Οι κάψουλες καφέ του Lidl συγκεκριμένα οι Forte lungo σας βγαίνουν και εσάς τσαλακωμενες - ρουφηγμενες ? Όχι αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν μπαίνει καλά μέσα και δεν κλείνει το κλείστρο, θέλει λίγο σπρώξιμο για να μην την τσακίσει το πιστόνι όπως κλείνεις.
Evaggelos1 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 7/5/2025 στις 4:35 ΜΜ, kpins είπε Οι κάψουλες καφέ του Lidl συγκεκριμένα οι Forte lungo σας βγαίνουν και εσάς τσαλακωμενες - ρουφηγμενες ? Δοκιμασα τις ristreto (τις εχει σε συσκ. των 20, καπου 3,90) και μου αρεσαν. Κανουν και καλο φρεντο.
Evaggelos1 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 15 λεπτά πριν, kpins είπε Σου βγαίνουν οκ οι κάψουλες μετά? Ναι. Και οι Λουνγο το ιδιο! Λογικα θα φταιει η μηχανη νομιζω.
kpins Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Αν ήταν η μηχανή θα το έκανε και στις άλλες μάρκες κάψουλας. Δεν το κάνει σε άλλη μάρκα. 1
Spanos Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 10 ώρες πριν, Evaggelos1 είπε Ναι. Και οι Λουνγο το ιδιο! Λογικα θα φταιει η μηχανη νομιζω. 10 ώρες πριν, kpins είπε Αν ήταν η μηχανή θα το έκανε και στις άλλες μάρκες κάψουλας. Δεν το κάνει σε άλλη μάρκα. Δε φταίει η μηχανή το κάνει και στη δικιά μου, ο καφές βέβαια βγαίνει κανονικά αλλά η κάψουλα μέσα στο δοχείο είναι λες και την ρούφηξε το άλιεν.😁 1
MariaM12 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλησπέρα, Έχοντας δοκιμάσει πολλές κάψουλες (για φρεντο), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι καλύτερες είναι αυτές της νεσπρεσσο. Επίσης, μια καλή και φθηνή επιλογή(όταν είναι σε προσφορά) είναι οι LOR και της starbucks (κυρίως με γεύση βανίλια). Ωστόσο, καθώς πίνω φρεντο καθ΄ολη την διάρκεια του χρόνου αναγκάζομαι να αγοράζω παγάκια έτοιμα ,λόγω του ότι κρατάνε περισσότερο. Βλέποντας το σάιτ της νεσπρεσσο για αξεσουάρ έπεσε το μάτι μου στην παγοθήκη που έχουν , με τα παγάκια της να έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να κρατάνε περισσότερο (όπως υποστήριζουν). Από την εμπειρία σας θεωρείτε πως είναι μια καλή επιλογή ή έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη επιλογή(σε παραπάνω ποστ είδα να προτείνει κάποιος/α τις πλαστικές παγοθήκες μιας χρήσης ,ωστόσο τις έχω δοκιμάσει και η διάρκεια τους δε με κάλυψε).
kpins Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 8 ώρες πριν, Spanos είπε Δε φταίει η μηχανή το κάνει και στη δικιά μου, ο καφές βέβαια βγαίνει κανονικά αλλά η κάψουλα μέσα στο δοχείο είναι λες και την ρούφηξε το άλιεν.😁 Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο καφές μια χαρά βγαίνει ναι. Παρατήρησα ότι είναι πιο λεπτό το περίβλημα της κάψουλας σε σχέση με τις άλλες μάρκες οπότε μάλλον για αυτό τις τσαλακώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα