Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι perla τι λένε; Είναι σε πολύ καλή τιμή, παίρνω τον χύμα αλλά λέω να δοκιμάσω και τις κάψουλες (παίρνει και τα δύο η μηχανή). 

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, zio10 είπε

Οι perla τι λένε; Είναι σε πολύ καλή τιμή, παίρνω τον χύμα αλλά λέω να δοκιμάσω και τις κάψουλες (παίρνει και τα δύο η μηχανή). 

Μπλιάξ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως μετα απο πολλλλες δοκιμες σχεδον σε οτι παιζει , κατεληξα και παρκαρα στις καψουλες Bellarom του lidl τιμια επιλογη κατα την γνωμη μου και αλουμινιου .

5 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Πήρα τις buono πώς λέγονται του Σκλαβενίτη

Bonora 

image.png.124b2476759614f5468fab47b4df7875.png

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Miatakias είπε

Όχι εγώ δεν το έχω στην inissia Krups 

Παρασκευή απόγευμα έρχονται να την πάρουν για σέρβις και φέρνουν άλλη 👍

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H δοκιμή της ημέρας Brazita Ristretto.

Σίγουρα έχει robusta μέσα αλλα όχι πολύ, μέτριο καβούρδισμα. Το χαρμάνι πρέπει να είναι αράμπικα Βραζιλίας με λίγο robusta, πολύ κλασικό, ευκολόπιοτο, ελαφρύ με νότες ξηρού καρπού, καθόλου οξύτητα. Πίνεται ευχάριστα, οικονομικό 2.41 στα MyMarket χωρίς να είναι κάτι ουάου. Στα ίδια λεφτά προτιμώ τις Gimoka Classico απο Bazaar.

image.jpeg.579eca24c95070adbd438482668f62ff.jpeg

image.jpeg.ce917cb3ea3d9934c10aa533aefb9041.jpeg

Επίσης τα ψώνια της ημέρας 3Χ25g Lactic Acid (Γαλακτικό οξύ), που χρησιμοποιεί και η Nespresso για αφαλάτωση στα δικά της που έχουν 10 ευρώ οι δύο συσκευασίες, τιμή 2.5 ευρώ απο Χαρμάνη. Νομίζω άμα ρίξεις μαζί και μια κουταλία της σούπας Κιτρικό Οξύ (Ξινό) θα είναι μπόμπα.

image.jpeg.43b598dc7fe91c45c52d3bd48a363218.jpeg

Το ChatGPT λέει οτι έθα βγεί πολύ όξινο το διάλυμα και θα φθείρω φλάντζες και αλουμινένια μέρη, λέει να βάλω 8ml γαλακτικό ,το 1/3 απο το φακελάκι  και 17g κιτρικό για 600ml νερό που χωράει το δοχείο ή να ρίξω όλο το φακελάκι γαλακτικού, όλο το φακελάκι του κιτρικού (50γρ) σε 1 λίτρο νερό, να το βάλω σε δροσερό μέρος σε γυάλινο ή πλαστικό δοχείο και θα έχω έτοιμο και φτηνό διάλυμα που κρατάει 6  μήνες. Θα βάζω 300ml από το μπουκάλι με το 1 λίτρο και 300ml νερό στο δοχείο της μηχανής (50-50).

Επεξ/σία από Spanos
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...