zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Οι perla τι λένε; Είναι σε πολύ καλή τιμή, παίρνω τον χύμα αλλά λέω να δοκιμάσω και τις κάψουλες (παίρνει και τα δύο η μηχανή).
Spanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, zio10 είπε Οι perla τι λένε; Είναι σε πολύ καλή τιμή, παίρνω τον χύμα αλλά λέω να δοκιμάσω και τις κάψουλες (παίρνει και τα δύο η μηχανή). Μπλιάξ 1
αποστόλης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πήρα τις buono πώς λέγονται του Σκλαβενίτη. 2 ευρώ η 10αδα. Πολυυυυυυ καλός καφές. Πήρα τον ristretto
villasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Εγω παντως μετα απο πολλλλες δοκιμες σχεδον σε οτι παιζει , κατεληξα και παρκαρα στις καψουλες Bellarom του lidl τιμια επιλογη κατα την γνωμη μου και αλουμινιου . 5 λεπτά πριν, αποστόλης είπε Πήρα τις buono πώς λέγονται του Σκλαβενίτη Bonora 2
Spanos Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα που κάποιες φορές πετάει η μηχανή νερά και ατμό όταν ανοίγεις το κλείστρο; 904295013-156819312-vid-20250929-212344_gr6icXA4 (1) (1).mp4 1
Miatakias Δημοσ. Τρίτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:46 μμ Όχι εγώ δεν το έχω στην inissia Krups 1 1
Spanos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 πμ 8 ώρες πριν, Miatakias είπε Όχι εγώ δεν το έχω στην inissia Krups Παρασκευή απόγευμα έρχονται να την πάρουν για σέρβις και φέρνουν άλλη 👍 1
Spanos Δημοσ. Σάββατο στις 01:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:20 μμ (επεξεργασμένο) H δοκιμή της ημέρας Brazita Ristretto. Σίγουρα έχει robusta μέσα αλλα όχι πολύ, μέτριο καβούρδισμα. Το χαρμάνι πρέπει να είναι αράμπικα Βραζιλίας με λίγο robusta, πολύ κλασικό, ευκολόπιοτο, ελαφρύ με νότες ξηρού καρπού, καθόλου οξύτητα. Πίνεται ευχάριστα, οικονομικό 2.41 στα MyMarket χωρίς να είναι κάτι ουάου. Στα ίδια λεφτά προτιμώ τις Gimoka Classico απο Bazaar. Επίσης τα ψώνια της ημέρας 3Χ25g Lactic Acid (Γαλακτικό οξύ), που χρησιμοποιεί και η Nespresso για αφαλάτωση στα δικά της που έχουν 10 ευρώ οι δύο συσκευασίες, τιμή 2.5 ευρώ απο Χαρμάνη. Νομίζω άμα ρίξεις μαζί και μια κουταλία της σούπας Κιτρικό Οξύ (Ξινό) θα είναι μπόμπα. Το ChatGPT λέει οτι έθα βγεί πολύ όξινο το διάλυμα και θα φθείρω φλάντζες και αλουμινένια μέρη, λέει να βάλω 8ml γαλακτικό ,το 1/3 απο το φακελάκι και 17g κιτρικό για 600ml νερό που χωράει το δοχείο ή να ρίξω όλο το φακελάκι γαλακτικού, όλο το φακελάκι του κιτρικού (50γρ) σε 1 λίτρο νερό, να το βάλω σε δροσερό μέρος σε γυάλινο ή πλαστικό δοχείο και θα έχω έτοιμο και φτηνό διάλυμα που κρατάει 6 μήνες. Θα βάζω 300ml από το μπουκάλι με το 1 λίτρο και 300ml νερό στο δοχείο της μηχανής (50-50). Επεξ/σία Σάββατο στις 04:40 μμ από Spanos 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα