Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,χαιρετω τη παρεα!

Ειμαι νεος στο φορουμ και αυτη ειναι η πρωτη μου δημοσιευση  :-D  B)

Ας μπω στο ψητο..ΕΝ οψει εορτων σκεφτομαι να αγορασω ποντικι και πληκτρολογιο γιατι εχω μεινει με κατι σαπια και απαιτειται αλλαγη.Να πω οτι ειμαι δεξιοχειρας και οτι παιζω κυριως απαιτητικα competitive fps games αν αυτο βοηθαει.Τελος μπορω να διαθεσω μεχρι και 40 ευρω..αντε και κατι ψιλα παραπανω αν χρειαστει(και για τα 2 μαζι-χωρις μεταφορικα αρκει να ειναι με γενικη ταχυδρομικη).ΣΑς ευχαριστω!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στα 40 ευρώ πληκτρολόγιο και ποντίκι οτι και να πάρεις το ίδιο ειναι (τα λεγόμενα "καλά" ποντίκια ξεκινούν απο 50-60 ευρώ σκέτα χωρίς πληκτρολόγιο και τα μηχανικά πληκτρολόγια ξεκινάνε απο 80-100 ευρώ σκέτα χωρίς ποντίκι και τα καλά με μεμβράνη κάπου στα 50-60 και αυτά πάλι σκέτα... )

δες αν έχει κανα combo σε microsoft στα λεφτά που ψάχνεις ή logitech

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/1866/Gaming_pliktrologia.html?keyphrase=coolermaster+devastator&from=autocomplete

Σε κάτι τέτοιο θα παίξεις,για το πληκτρολόγιο έχω ακούσει καλά λόγια,το ποντίκι δεν ξέρω αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής όπως είπε και ο προηγούμενος μην περιμένεις και πολλά.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,χαιρετω τη παρεα!

Ειμαι νεος στο φορουμ και αυτη ειναι η πρωτη μου δημοσιευση  :-D  B)

Ας μπω στο ψητο..ΕΝ οψει εορτων σκεφτομαι να αγορασω ποντικι και πληκτρολογιο γιατι εχω μεινει με κατι σαπια και απαιτειται αλλαγη.Να πω οτι ειμαι δεξιοχειρας και οτι παιζω κυριως απαιτητικα competitive fps games αν αυτο βοηθαει.Τελος μπορω να διαθεσω μεχρι και 40 ευρω..αντε και κατι ψιλα παραπανω αν χρειαστει(και για τα 2 μαζι-χωρις μεταφορικα αρκει να ειναι με γενικη ταχυδρομικη).ΣΑς ευχαριστω!

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-skiller-p-PER.804610

http://www.e-shop.gr/sharkoon-shark-force-black-edition-p-PER.570514

Πολυ καλα για τα λεφτα τους και συναγωνιζονται πολυ ακριβοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-skiller-p-PER.804610

http://www.e-shop.gr/sharkoon-shark-force-black-edition-p-PER.570514

Πολυ καλα για τα λεφτα τους και συναγωνιζονται πολυ ακριβοτερα.

καλα μην παραπληροφορούμε όμως δεν ξέρω αν ειναι αξιοπρεπή και δεν αμφιβάλω αν όντως ειναι αλλά όχι και συναγωνίζονται πολύ ακριβότερα απο τις φωτογραφίες φαίνονται να ειναι πλαστικούρες... 

Δημοσ.

καλα μην παραπληροφορούμε όμως δεν ξέρω αν ειναι αξιοπρεπή και δεν αμφιβάλω αν όντως ειναι αλλά όχι και συναγωνίζονται πολύ ακριβότερα απο τις φωτογραφίες φαίνονται να ειναι πλαστικούρες... 

Παραπληροφορει ο ασχετος και οποιος δεν τα εχει χρησιμοποιησει

Αυτος που ειναι εμπειρος στο χωρο(20+ χρονια) και οχι χτεσινος στο ινσομνια και τα εχει δουλεψει,δινει σωστες συμβουλες. Ειναι πολυ καλυτερα απο αλλα ακριβα,ολα τα keyboard απο πλαστικο ειναι και αυτα που προτεινα και καποια πολυ ακριβοτερα,αλλα μερικοι ηλιθιοι πιτσιρικαραιοι πληρωνουν πανακριβα καποια σκουπιδια λογω μαρκολατρειας. Ο εξυπνος χρηστης αγoραζει vfm και οχι φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Στο budget που ανεφερε ο TS αυτα που προτεινα ειναι εξαιρετικα.

• Like 3
Δημοσ.

Παραπληροφορει ο ασχετος και οποιος δεν τα εχει χρησιμοποιησει

Αυτος που ειναι εμπειρος στο χωρο(20+ χρονια) και οχι χτεσινος στο ινσομνια και τα εχει δουλεψει,δινει σωστες συμβουλες. Ειναι πολυ καλυτερα απο αλλα ακριβα,ολα τα keyboard απο πλαστικο ειναι και αυτα που προτεινα και καποια πολυ ακριβοτερα,αλλα μερικοι ηλιθιοι πιτσιρικαραιοι πληρωνουν πανακριβα καποια σκουπιδια λογω μαρκολατρειας. Ο εξυπνος χρηστης αγoραζει vfm και οχι φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Στο budget που ανεφερε ο TS αυτα που προτεινα ειναι εξαιρετικα.

1) όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν για 3 φορά και ας ασχολούμαι με pc 25 χρόνια (απλά το κάνω καλύτερα από εσένα :P

2) είπα πως δεν αμφιβάλω (ακριβώς επειδή δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ) για το αν ειναι αξιοπρεπές. Απλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα ακριβότερα (άσε που ειναι καγκούρικο με τα φωτάκια της κινεζιάς)  και ασχέτως αν και εγώ συνεχίζω να έχω αυτό το πληκτρολόγιο για πάνω απο 10 χρόνια σε ενα απο τα PC μου

2047_m.jpg

που το έχω αγοράσει 17 ευρώ και μπορώ να πω ότι ειναι άκρως ποιοτικό και λειτουργικό και σίγουρα καλύτερο απο την καγκουριά με το φθηνόφωτάκι που προτείνεις.

3) Δεν ειναι ένα το πλαστικό υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά είδη και αν εισαι έμπειρος η πλαστικούρα βγάζει μάτι ακόμη και απο την φωτογραφία (όχι απο την πρώτη γιατι ειναι render αν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά) αν έχεις πιάσει πολλά πληκτρολόγια και ποντίκια στα χέρια σου θα μπορούσες να είχες καταλάβει την διαφορά βέβαια κάποιοι μαθαίνουν πιο αργά απο κάποιους άλλους. 

4) το coolermaster που πρότεινε mcrae13 είναι σίγουρα καλύτερο απο αυτό που πρότεινες απο άποψη ποιότητας υλικών.

Δημοσ.

1) όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν για 3 φορά και ας ασχολούμαι με pc 25 χρόνια (απλά το κάνω καλύτερα από εσένα :P

2) είπα πως δεν αμφιβάλω (ακριβώς επειδή δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ) για το αν ειναι αξιοπρεπές. Απλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα ακριβότερα (άσε που ειναι καγκούρικο με τα φωτάκια της κινεζιάς)  και ασχέτως αν και εγώ συνεχίζω να έχω αυτό το πληκτρολόγιο για πάνω απο 10 χρόνια σε ενα απο τα PC μου

2047_m.jpg

που το έχω αγοράσει 17 ευρώ και μπορώ να πω ότι ειναι άκρως ποιοτικό και λειτουργικό και σίγουρα καλύτερο απο την καγκουριά με το φθηνόφωτάκι που προτείνεις.

3) Δεν ειναι ένα το πλαστικό υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά είδη και αν εισαι έμπειρος η πλαστικούρα βγάζει μάτι ακόμη και απο την φωτογραφία (όχι απο την πρώτη γιατι ειναι render αν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά) αν έχεις πιάσει πολλά πληκτρολόγια και ποντίκια στα χέρια σου θα μπορούσες να είχες καταλάβει την διαφορά βέβαια κάποιοι μαθαίνουν πιο αργά απο κάποιους άλλους. 

4) το coolermaster που πρότεινε mcrae13 είναι σίγουρα καλύτερο απο αυτό που πρότεινες απο άποψη ποιότητας υλικών.

Ο καθενας αναλογα με το γουστο του κρινει.Το Skiller για μενα δεν ειναι καγκουρικο,ουτε εχει φωτακια οπως λες,ενα φως εχει μονο με το σημα της εταιριας στο κεντρο κατω στην μεση.Απο το gigabyte που δειχνεις ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ καλυτερο γιατι τα εχω δουλεψει και τα 2 και το Skiller εχει εκπληκτικης ποιοτητας πληκτρα για την τιμη του.Και επειδη για διαφορους λογους εχω χρησιμοποιησει πολλα φτηνα αλλα αξιοπρεπη πληκτρολογια σου τονιζω οτι αυτο τα ξεπερνα ολα.Η ευκολια και ακριβεια πατηματος των πληκτρων του,θυμιζει μηχανικο.

Επισης εναι αναγωγο και δειχνει αγενη ανθρωπο,να κατηγορεις καποιον που ειναι 10 χρονια στο site εχει προσφερει πολυ περισσοτερα απο σενα και γραφει για να βοηθησει ενα ανθρωπο και να λες οτι παραπληροφορει.Αλλα επειδη στερεισαι σοβαρων επιχειρηματων,σε αφηνω στην κριση των μελων,δεν σκοπευω να χασω αλλο χρονο.Ο φιλος που ανοιξε το νημα ας αποφασισει τι θα κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βρίσκω κάτι ανάγωγο στο να χαρακτηρίσω το "συγκρίνεται με πολύ ακριβότερα" ως παραπληροφόρηση για ενα φτωχό πλην τίμιο (όσο για το τίμιο απλά βασίζομαι στον λόγο σου όπως προείπα που δεν έχω κάποιο λόγο προσωπικά να το διαψεύσω.)

Εγώ βρήκα ανάγωγη την δική σου απάντηση που ειχε κανα 2 ανάγωγα επίθετα.

Και στην τελική δεν σε κατηγόρησα για κάτι αυτό που έγραψα άνετα μεταφράζεται και ως " ε μην τα παραλέμε" και συνεχίζω να πιστεύω ότι τα "παραλέμε" αν λέμε πως το Sharkoon συγκρίνεται με πληκτρολόγια κατηγορίας das keyboard ή έστω με μικρότερες μάρκες και φθηνότερα τύπου Redragon K551 ή τα μικρά Corsair όπως το strafe. Και επαναλαμβάνω ούτε αμφέβαλα για το αν ειναι αξιοπρεπές. 

Απλά με πρόσβαλες χωρίς λόγο ή παρεξηγώντας αυτό που είπα και απάντησα ανάλογα αυτό έγινε. :P

Δημοσ.

μονο και μονο που φτανεις να συγκρινεις το sharkoon με πληκτρολογια των 130+ λεει πολλα...οσο για το redragon και τα λοιπα φτηνα πληκτρολογια προφανως αν υπηρχε επιλογη αγορας απο εξωτερικο ο TS θα το δηλωνε...

Τα sharkoon εχουν αποδειχτει σκυλια καλως η κακως...πλαστικα πες τα ασχημα πες τα χωρις λογο υπαρξης πες τα αλλα εχουν σωσει πολυ κοσμο που θελει κατι φτηνο και αξιοπιστο!

Τελος το coolermaster masterkey που συζητηθηκε πιο πανω σιγουρα αξιζει την υπερβαση για να παρεις και την αισθητικη του πραγματος!οποτε αν μπορεις TS να κανεις την υπερβαση πηγαινε σιγουρα για αυτο!

οσο για τον τσακωμο σας μπορειται να τον συνεχισετε σε PMs δεν ενδιαφερει κανεναν...

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα gaming πληκτρολογιο χωρις anti-ghosting? Εστω ενα στοιχειωδες ;

To devastator δεν εχει anti-ghosting, το skiller εχει 18 key rollover. Οποτε απο αυτη την αποψη ειναι καλυτερο για gaming.

Εχουν περασει και τα 2 απο τα χερια μου, και τα 2 πλαστηκουρες ειναι αλλα το devastator εχει καλυτερο πατημα πληκτρων για τα γουστα μου.

To coolermaster masterkey lite ισως ειναι καλυτερη επιλογη ως πληκτρολογιο και απο τα 2. Το ποντικι ειναι μετριο.

και επειδη ο φιλος αναφερει

Να πω οτι ειμαι δεξιοχειρας και οτι παιζω κυριως απαιτητικα competitive fps games αν αυτο βοηθαε

Θα πρεπει να σκεφτει σοβαρα την επενδυση σε ενα ποντικι περα του 20Ευρου.

Ιδανικα καποιο mionix castor / G502 / Zowie κλπ αλλα επειδη μαλλον θα ειναι πολυ ακριβα γιάυτον οποτε καλυτερα να μαζεψει καποια χρηματα να παρει καποιο "σοβαρο" ποντικι.

ΥΓ αναμεσα στη fps competitive κοινοτητα ειναι πολυ δημοιφιλες και το G303

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.ΚΑταρχας να πω οτι δυστυχως το budget ειναι λιγο tight οποτε και δε μπορω να κανω την υπερβαση δυστυχως...Ο χρονος δε πιεζει αλλα θα περιμενω και αλλες απαντησεις για να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη.Μεχρι τωρα δλδ τα sharcoon φαινεται να επικρατουν?

Α και δεν με ενδιαφερει η αισθητικη και τα λαμπακια...Μπορει να ειμαι μικρος σχετικα αλλα δεν ειμαι καγκουρας ουτε φαν των leds ουτε εξυμνω τη razer...

• Like 1
Δημοσ.

Στα 20Ε το skiller ειναι καλυτερο απο το devastator μονο και μονο για το antighosting.

Σαν ποιοτητα κατασκευσης και feeling των πληκτρων καλυτερο το devastator, και τα 2 ομως ειναι πολυ low end.

Για ποντικι, προς Θεου, μαζεψε χρηματα να παρεις σοβαρο ποντικι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...