KinkyCrocodileGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Υστερα απο σχετικη απαιτηση,αποφασισα να αυξησω το budget στα 50 ευρω και πιθανοτατα να αγορασω το combo της corsair..Πριν αποφασισω ομως αν το παρω,υπαρχει καλυτερη επιλογη?
iCyd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εννοεις της coolermaster.Νομιζω ειναι καλη επιλογη αν και σχετικα νεα και ετσι ακομα δεν ξερουμε τι προβλημαστα θα εχει. Εμενα αποψη μου ειναι μιας και παιζεις πολυ fps games οπως ειπε στο αρχικο σου ποστ, να επενδυσεις τα χρηματα σου σε ενα καλο ποντικι και να δωσεις 10-12 ευρω για ενα πληκτρολογιο απλo της Logitech ή της Microsoft που ειναι και "σκυλια". 1
dpolal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Κοίτα και τα gaming ποντίκια της HAMA http://www.public.gr/cat/gaming/pc-controllers/mouses/?N=2007523044+2059612186&origUrl=%2Fcat%2Fgaming%2Fpc-controllers%2Fmouses%2F Πολύ καλά για τα λεφτά τους.
KinkyCrocodileGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εννοεις της coolermaster. Νομιζω ειναι καλη επιλογη αν και σχετικα νεα και ετσι ακομα δεν ξερουμε τι προβλημαστα θα εχει. Εμενα αποψη μου ειναι μιας και παιζεις πολυ fps games οπως ειπε στο αρχικο σου ποστ, να επενδυσεις τα χρηματα σου σε ενα καλο ποντικι και να δωσεις 10-12 ευρω για ενα πληκτρολογιο απλo της Logitech ή της Microsoft που ειναι και "σκυλια". Ναι εχεις δικιο λολ...Τι προτεινεις απο ποντικι τοτε στα 35-40 ευρα?Πληκτρολογιο θα βρω και μονος μου(θελω και εδω βεβαια μια σχετικη απαντηση ) Κοίτα και τα gaming ποντίκια της HAMA http://www.public.gr/cat/gaming/pc-controllers/mouses/?N=2007523044+2059612186&origUrl=%2Fcat%2Fgaming%2Fpc-controllers%2Fmouses%2F Πολύ καλά για τα λεφτά τους. Ναι αθ τα ξερω,δεν τα εχω ξανακουσει βεβαια!
panoc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7704219/SteelSeries-Rival-100.html 1
iCyd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εγω θα ελεγα μακρυα απο τα HAMA,παραειναι ψευτικα κατα την αποψη μου. Τα εχουν και τα Jumbo Απο ποντικι θα σου ελεγα να ριχνεις και ματιες στις αγγελιες,κατα καιρους παιζουν πολυ καλα ποντικια σε πολυ καλες τιμες Kανενα logitech G402 μπορεις να δεις. 1
cpttony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το Masterkeys Lite combo, μπορώ να πω ότι υπάρχει βελτιώση σίγουρα απο το Devastator και Ocatane (που είχα χρησιμοποιήσει για λίγο). Το πληκτρολόγιο κατασκευαστικά είναι ποιοτικό, απεναντίας με το ποντίκι που όπως σε όλα τα προηγούμενα combo της CM είναι πλαστικό και ελαφρύ. Την δουλειά του όμως την κάνει. Το μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι τώρα στο ποντίκι είναι η ροδέλα, όπως και στα προηγούμενα combo της CM. Σπάνια τρίζει. Προσωπικά προς το παρόν δεν με ενοχλεί, στο μέλλον δεν ξέρω. Σημειωτέο, το έχω στη κατοχή μου περίπου 2 μήνες. 1
KinkyCrocodileGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το Masterkeys Lite combo, μπορώ να πω ότι υπάρχει βελτιώση σίγουρα απο το Devastator και Ocatane (που είχα χρησιμοποιήσει για λίγο). Το πληκτρολόγιο κατασκευαστικά είναι ποιοτικό, απεναντίας με το ποντίκι που όπως σε όλα τα προηγούμενα combo της CM είναι πλαστικό και ελαφρύ. Την δουλειά του όμως την κάνει. Το μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι τώρα στο ποντίκι είναι η ροδέλα, όπως και στα προηγούμενα combo της CM. Σπάνια τρίζει. Προσωπικά προς το παρόν δεν με ενοχλεί, στο μέλλον δεν ξέρω. Σημειωτέο, το έχω στη κατοχή μου περίπου 2 μήνες. ΤΙ να το κανω αμα η ροδελα δεν λειτουργει μετα απο 1 χ διαστημα?Πως θα ριχνω τις χειρομβοβιδες η πως θα αλλαζω οπλα?Και ειχε προοπτικες το combo...
cpttony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 ΤΙ να το κανω αμα η ροδελα δεν λειτουργει μετα απο 1 χ διαστημα?Πως θα ριχνω τις χειρομβοβιδες η πως θα αλλαζω οπλα?Και ειχε προοπτικες το combo... Όταν λέω στην ροδέλα, δεν εννοώ στο πάτημα, αλλά στο scroll. Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ, στο μέλλον πως θα συμπεριφερθεί το ποντίκι.
iCyd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ φοβαμαι οτι τα ιδια Παντελακη μου , τα ιδια Παντελη μου. Κλασσικα,προβλημα με τo combo mouse της Coolermaster. Σε λιγο καιρο θα αρχισει να τριζει παραπανω και θα πηγαινει λεγοντας.
cpttony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ φοβαμαι οτι τα ιδια Παντελακη μου , τα ιδια Παντελη μου. Κλασσικα,προβλημα με τo combo mouse της Coolermaster. Σε λιγο καιρο θα αρχισει να τριζει παραπανω και θα πηγαινει λεγοντας. Και εγώ αυτό πιστεύω. Αν δω ότι βγάζει πρόβλημα, θα το στείλω εγγύηση, στην τελική θα βρώ ένα mouse.
dpolal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εγω θα ελεγα μακρυα απο τα HAMA,παραειναι ψευτικα κατα την αποψη μου. Τα εχουν και τα Jumbo Tα gaming δεν είναι καθόλου ψεύτικα. Έχω το Urage Unleased WL και εκτός του ότι ένα χρόνο τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι, τα πλαστικά είναι πολύ καλά και έχει sensor της Avago και Omron micro-switches.
benign Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Kinky κατα την γνωμη μου πολυ το ψαχνεις.Σου εχουν πει τα παιδια αρκετες καλες πρατασεις,50 ευρω δινεις δεν δινει 150,οποτε ναι,τοτε να το εψαχνες εκτενεστερα.Παρε οποιο απο αυτα σου προταθηκαν σου αρεσει και διαβαζοντας απο τα specs βλεπεις οτι σου ταιριαζει ανατομικα. Επισης μιας και εισαι νευρικουλης,βαλε και την σκεψη να ειναι ανθεκτικο,να μην σπαει ευκολα. Δεν κανουν τα περιφερειακα τον καλο παικτη και στην μικρη προς μεσαια κατηγορια που ενδιαφερεσαι δεν υπαρχουν οι τρομερες διαφορες. Εγω παντα αγοραζω vfm και σε αυτη την κατηγορια,keyboard και mouse φτηνα. Το 2014 ξεκινησα να παιζω για πρωτη φορα ενα Ρωσικο moba game, (Panzar) με πολυ φτηνο υλικο. Μετα απο λιγους μηνες με προσεξαν στον ρολο που ειχα επιλεξει και ενας Αμερικανος με εβαλε στην φυλη του. Ειχαμε περιπου 80 παικτες,αλλα υπηρχαν προβληματα και οι Πολωνικες και Ρωσικες φυλες μονοπωλουσαν τις πρωτες θεσεις,ειδικα οι δευτεροι,στο εβομαδιαιο τουρνουα με χρηματικα και resources επαθλα που ειχαμε. Μια φορα καταφεραμε να φτασουμε στους 8 και πανηγυριζαμε. Καποια στιγμη προσεξα οτι ο Αμερικανος φυλαρχος,εβαζε του δικους του,την παρεα του και οχι τους καλυτερους. Εφυγα μαζι με καποιους φιλους Ρωσους (δεν προσεξα να υπαρχει αλλος Ελληνας σε αυτο το game)Σκανδιναβους,λιγους Αγγλους,Γερμανους,Πολωνους,και αλλες μικροτερες ομαδες απο διαφορες χωρες.Ειχαμε και μια Κινεζουλα healer. Σε μερικες εβδομαδες ειμασταν 3 φορες σοτυς τελικους και μια φορα κερδισαμε και γιναμε πανω απο 500 και απεκτησα δικη μου ισχυρη φυλη..Αργοτερα δεν ειχα χρονο και εβαλα εναν Ρωσο φιλο μου ψυχολογο σαν clan leader και φτιαξαμε πολλες αυτονομες ομαδες με δικους τους αρχηγους. Συγνωμη για την φλυαρια,απλα ηθελα να τονισω οτι για να εισαι καλος παικτης θελει πρωτα προσωπικοτητα,να σεβεσαι τους αλλους παικτες και ταλεντο.Δεν θα σε κανουν παικτη τα ακριβα keyboard και mice. Ειναι λιγο παδικη νοοτροπια αυτη. Απλα αγορασε κατι που να σου αρεσει οπτικα ,να εχει μια καλη ποιοτητα και να κανεις την δουλεια σου. 1
the other one Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλά τα λες και αυτή είναι η στυγνή αλήθεια αλλά προσωπικά δε βλέπω να τα λαμβάνει κανείς υπόψη του. Γενικά είναι κοινό μυστικό πως το gaming gear το αγοράζουμε για την αισθητική του ομορφιά κι όχι επειδή θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι παίκτες ως επι το πλείστον. Εξαίρεση μόνο αν παίζεις κάνα WoW και θες 150 κουμπιά σε χέρια-πόδια για να πατάς macro κλπ τότε ό,τι νομίζει ο καθένας. to best bet για μένα τουλάχιστον όσον αφορά το πληκτρολόγιο είναι να πάρεις ένα logitech/microsoft/dell κλπ των 10-25 ευρώ που δεν είναι και της πλάκας αλλά δεν έχει και περιττά πράγματα που να αυξάνουν το κόστος. Τέτοια πληκτρολόγια είναι φτιαγμένα για δουλειές γραφείου και πολύωρη χρήση δε χαλάνε με τη προϋπόθεση φυσικά πως δε τους ρίχνεις καρατιές επειδή σε παίρνουν first blood στο red μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου πιστεύω. 2
KinkyCrocodileGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν με ενδιαφερει καθολου η αισθητικη αλλα να ταιριαζει τελεια στο χερι μου...Και αυτο ειναι το δυσκολο της υποθεσης,δεν ξερω πως να καταλαβω αν μου ταιριαζει γαντι η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα