iCyd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον κανε ενα search στις αγγελιες , θα βρεις ενα Logitech G402 ! Kατα τη γνωμη μου τα περισσοτερα Logitech καθονται καλα στα περισσοτερα χερια. Χτυπα το , παρε και ενα Logitech/ Microsoft keyboard οπως σου ειπαμε πιο πανω 10-12 ευρω και θα εισαι ο αρχοντας του gaming! 1
the other one Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά δε θα αγόραζα μεταχειρισμένο ποντίκι δε μιλάμε για hardware όπου οκ ηλεκτρονικό κύκλωμα είναι τι να πάθει.. έχω δει πόσους εδώ μέσα να κλαίγονται που έμειναν με το ποντίκι στο χέρι στο χρόνο απάνω δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου μόνο και μόνο για να εξοικονομήσεις 20 ευρώ ξέρω γω. Εκτός κι αν είναι καμιά περίπτωση "το πήρα είδα δε μου ταίριαζε στο χέρι το δίνω πίσω κουτάτο 20 ευρώ κάτω". Αλλιώς για μένα δεν αξίζει. Εγώ παίζω LoL με ένα M90 των 7 ευρώ χωρίς προβλήματα, τώρα οκ στα fps υποθέτω οι απαιτήσεις θα ναι αυξημένες οπότε δε μπορώ να πω κάτι. Αλλά my guess is και με 25 ευρώ θα κάνεις τη δουλειά σου αν όχι λιγότερα. 1
iCyd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμενο που αναφέρομαι ειναι σφραγισμένο.
KinkyCrocodileGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/genius-gaming-mouse-ammox-x1-400-3200-dpi-p-PER.903469 και http://www.e-shop.gr/pliktrologio-zalman-zm-k400g-illuminated-gaming-en-p-PER.806983 .Τελικα αποφασισα να παω σε αυτα.Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
dpolal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον κανε ενα search στις αγγελιες , θα βρεις ενα Logitech G402 ! Kατα τη γνωμη μου τα περισσοτερα Logitech καθονται καλα στα περισσοτερα χερια. Χτυπα το , παρε και ενα Logitech/ Microsoft keyboard οπως σου ειπαμε πιο πανω 10-12 ευρω και θα εισαι ο αρχοντας του gaming! To τσίμπησα εγώ τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα