dreamkiller777 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα κ καλες γιορτές. Εχω μια διαφωνία με τον εργοδότη μου σχετικά με το δώρο που νου αναλογεί. Ημερομηνία πρόσληψης έγινε 13-6-2016 και εργάζομαι εκει εως σήμερα. Ειμαι εργατοτεχνίτης με μερικη απασχόληση με πληρωμή μεροκάματου. Τα μεροκάματα βγαινουν 28€ την ημερα στη τσέπη. Οι ημέρες που εργάστηκα ανέρχονται σε 120 μέχρι σήμερα. Τι δώρο πρέπει να παρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
coffeex Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αν μπορείς πήγαινε στην ΣΕΠΕ(Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) για να σου υπολογίσουν ακριβώς τι πρέπει να πάρεις. Επίσης διάβασε αυτό Δώρο Χριστουγέννων 2016
dreamkiller777 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Έβαλε μεσα στη τράπεζα 420€. Προσπαθώ να ερθω σε επικοινωνία μαζι της αλλα δεν το σηκώνει καθώς μου ζητανε τις μικτές απολαβές. Ζητησα χθες να μου αποσταλεί email με την σύμβαση εργασίας μου και δεν το εχει πράξει ακόμα. Βαση αυτής της εφαρμογής http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php το δώρο μου σε καμια Περίπτωση δεν ειναι 420€. Και εβαλα μονο τις καθαρές αποδοχές στα μεικτά το βγάζει παραπανω. Καλω την επιθεώρηση εργασιας αλλα δεν απαντάνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα