geokok Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Γεια, πήγα να κάνω 1 rip σε ελληνικό cd (συλλογή) οπότε πήγα να γράψω τα ονόματα σε ελληνικά. Όταν τα έγραφα μου έβγαζε κινεζάκια. Ε λέω "ε μου εμφανίζει κινεζάκια αλλά μετά θα μου τα γράφει κανονικά'. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΝΤΕ που μου τα έβγαζε κινεζάκια. Παρ' όλα αυτά το ID ήταν μια χαρά. Τι να κάνω χρειάζειται να βάλω κάποιο patch. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, ευχαριστώ για την προσοχή σας
gv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 gia prospa9ise na alla3eis to script tou font se greek apo western pou mallon einai tora ...
Petza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Options>Settings>General sto appearance pata select font kai allakse to script se Greek opws sou eipe kai o gv
ViPeRMaN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 by the way, to cdda einai to kalitero programma gia extraction sto xalaro!!!
Petza Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 me tin efkairia re paidia gnwrizei kanenas pou apothikevontai oi plirofories tou freedb gia tis onomasies twn komatiwn ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.