Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για gaming mouse για first person shooter games.Θα προτιμούσα η τιμή του να είναι κοντά στα 40 ευρώ, αλλά αν χρειαστεί είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι και 50.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Γράψε αν θέλεις 1-2 λεπτομέρειες για τον τύπο του ποντικιού, ποια είναι η προτίμησή σου σε μέγεθος ή τι χρησιμοποιούσες πριν ώστε να σου γίνει κάποια αντίστοιχη πρόταση. Έτσι γενικά, υπάρχουν 10δες ποντίκια κοντά στα χρήματα που ζητάς και δυστυχώς και απαντήσεις να πάρεις, ούτε εσύ θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω πολλά από ποντίκια και δε μπορώ να πω πολλά για τον τύπο του ποντικού που ψάχνω,αφού ούτε ο ίδιος γνωρίζω ακριβώς.Το προηγούμενο ποντίκι μου ήταν ένα Zalman αξίας 10 ευρώ, από το οποίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Επειδή όπως είπα το ποντίκι το θέλω κυρίως για shooter games και όχι για rpg δεν ψάχνω για κάτι με πολλά πλήκτρα ή μεγάλο dpi.Δεν έχω κάποια προτίμηση στο μέγεθος, μου αρκεί να είναι καλό για αυτά που ζητάω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για gaming mouse για first person shooter games.Θα προτιμούσα η τιμή του να είναι κοντά στα 40 ευρώ, αλλά αν χρειαστεί είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι και 50.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

https://www.skroutz.gr/s/3718524/Sharkoon-Drakonia-Black-8200-DPI.html

Εγω αυτο εχω εδω και 2 χρονια (σχεδον). Με εχει βολεψει απιστευτα και παιζω αρκετα shooters (cs go, overwatch), διαφορα RPGs και αλλα. Καλος αισθητηρας, αρκετα εργονομικο, πολυ καλη αντοχη και τα πληκτρα που εχει ειναι εξαιρετικα χρησιμα. Το πληκτρο του αντιχειρα το εχω βαλει στο alt tab, το ενα "βελος" στο voice chat σε διαφορα games και το αλλο στο melee attack του overwatch και στο Mutαρισμα του Mic στο skype. Δεξια ροδελα στο "show desktop" και η αριστερη Mutαρει τα ακουστικα. Το κουμπι αυξομειωσης των dpi το εχω αφησει στο default, το ιδιο και το κουμπι που αλλαζει το χρωμα των leds. Ετσι μπορω πολυ γρηγορα και ευκολα να εναλλασσομαι μεταξυ browser/game, να ανοιγοκλεινω μικροφωνο, να mutαρω τα ακουστικα μου, να μεταφερομαι στο desktop κτλ χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιησω ουτε το πληκτρολογιο ουτε να μετακινησω το ποντικι, το εχω συνηθισει τοσο πολυ που το βρισκω αδυνατο να χρησιμοποιησω αλλο ποντικι. Το καλωδιο του επισης ειναι εξαιρετικο, δεν τυλιγεται οπως σε αλλα ποντικια, ειναι αρκετα μακρυ και ειναι πολυ ανθεκτικο. Δεν εχει ξεφτισει ουτε λιγο το χρωμα του, τα grips που εχει στα πλαγια ειναι πολυ καλα και ερχεται μαζι με "πατακια" που μπορεις να βαλεις αν θες να γλιστραει πιο ευκολα στο Mousepad, τσαντακι μεταφορας, dvd με τα drivers και 6 μεταλλικα βαρυδια για να αυξομειωνεις το βαρος του ποντικιου.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/3718524/Sharkoon-Drakonia-Black-8200-DPI.html

Εγω αυτο εχω εδω και 2 χρονια (σχεδον). Με εχει βολεψει απιστευτα και παιζω αρκετα shooters (cs go, overwatch), διαφορα RPGs και αλλα. Καλος αισθητηρας, αρκετα εργονομικο, πολυ καλη αντοχη και τα πληκτρα που εχει ειναι εξαιρετικα χρησιμα. Το πληκτρο του αντιχειρα το εχω βαλει στο alt tab, το ενα "βελος" στο voice chat σε διαφορα games και το αλλο στο melee attack του overwatch και στο Mutαρισμα του Mic στο skype. Δεξια ροδελα στο "show desktop" και η αριστερη Mutαρει τα ακουστικα. Το κουμπι αυξομειωσης των dpi το εχω αφησει στο default, το ιδιο και το κουμπι που αλλαζει το χρωμα των leds. Ετσι μπορω πολυ γρηγορα και ευκολα να εναλλασσομαι μεταξυ browser/game, να ανοιγοκλεινω μικροφωνο, να mutαρω τα ακουστικα μου, να μεταφερομαι στο desktop κτλ χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιησω ουτε το πληκτρολογιο ουτε να μετακινησω το ποντικι, το εχω συνηθισει τοσο πολυ που το βρισκω αδυνατο να χρησιμοποιησω αλλο ποντικι. Το καλωδιο του επισης ειναι εξαιρετικο, δεν τυλιγεται οπως σε αλλα ποντικια, ειναι αρκετα μακρυ και ειναι πολυ ανθεκτικο. Δεν εχει ξεφτισει ουτε λιγο το χρωμα του, τα grips που εχει στα πλαγια ειναι πολυ καλα και ερχεται μαζι με "πατακια" που μπορεις να βαλεις αν θες να γλιστραει πιο ευκολα στο Mousepad, τσαντακι μεταφορας, dvd με τα drivers και 6 μεταλλικα βαρυδια για να αυξομειωνεις το βαρος του ποντικιου.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, το ποντίκι φαίνεται αρκετά καλό και έχει θετικές κριτικές.Θα σκεφτώ σοβαρά να το αγοράσω, με βοήθησες αρκετά!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...