xarrys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Βρήκα αυτό το κινητό στο alibaba ( https://www.alibaba.com/product-detail/Original-HUAWEI-Mate-8-Android-6_60400573636.html ) και θέλω να μου πείτε καταρχάς αν είναι όντως αληθινό (επειδή είναι ακραία φθηνό) και καταδεύτερον την φάση γενικότερα με το alibaba..Ευχαριστώ
vchristod84 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Βρήκα αυτό το κινητό στο alibaba ( https://www.alibaba.com/product-detail/Original-HUAWEI-Mate-8-Android-6_60400573636.html ) και θέλω να μου πείτε καταρχάς αν είναι όντως αληθινό (επειδή είναι ακραία φθηνό) και καταδεύτερον την φάση γενικότερα με το alibaba..Ευχαριστώ Δεν παίζει να είναι αληθινό αλλά ειδοποίησε μας τελικά αν μάθεις τι γινεται!
letom Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Βρήκα αυτό το κινητό στο alibaba ( https://www.alibaba.com/product-detail/Original-HUAWEI-Mate-8-Android-6_60400573636.html ) και θέλω να μου πείτε καταρχάς αν είναι όντως αληθινό (επειδή είναι ακραία φθηνό) και καταδεύτερον την φάση γενικότερα με το alibaba..Ευχαριστώ Δεν είναι eshop και απευθύνεται σε πελάτες χονδρικής. Δεν μπορείς να βάλεις απλώς κάτι στο καλάθι και να το παραγγείλεις οπότε οι τιμές που βλέπεις είναι μόνο και μόνο για να προσελκύουν κόσμο αφού εκ του ασφαλούς δεν μπορεί να γίνει απευθείας αγορά ή παραγγελία. Και στέλνουν με κούριερ, με τιμολόγια κλπ άρα σίγουρο τελωνείο. Μια φορά που ρώτησα για 2-3 tv box για εμένα και για φίλους, μου απάντησαν "καλύτερα αγόρασέ τα από το gearbest".
xarrys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι eshop και απευθύνεται σε πελάτες χονδρικής. Δεν μπορείς να βάλεις απλώς κάτι στο καλάθι και να το παραγγείλεις οπότε οι τιμές που βλέπεις είναι μόνο και μόνο για να προσελκύουν κόσμο αφού εκ του ασφαλούς δεν μπορεί να γίνει απευθείας αγορά ή παραγγελία. Και στέλνουν με κούριερ, με τιμολόγια κλπ άρα σίγουρο τελωνείο. Μια φορά που ρώτησα για 2-3 tv box για εμένα και για φίλους, μου απάντησαν "καλύτερα αγόρασέ τα από το gearbest". Ο συγκεκριμένος το δίνει και σε ένα κομμάτι παντως
letom Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τον ρώτησες και σου είπε εντάξει? Σε τι τιμή?
xarrys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τον ρώτησες και σου είπε εντάξει? Σε τι τιμή? Οχι δεν τον ρώτησα,απλά έτσι λέει..θα τον ρωτήσω και θα σας πω,σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος
letom Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σχεδόν όλοι το ίδιο λένε. Στην πραγματικότητα αναφέρονται ότι σου στέλνουν ένα κομμάτι ως δείγμα πριν κάνεις παραγγελία χονδρικής. 1
Tigran Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πολλοί από αυτούς έχουν και κατάστημα στο AliExpress, οπότε αν πουλάνε μεμονωμένα θα σε παραπέμψουν εκεί. Το Alibaba σαν πλατφόρμα απευθύνεται ξεκάθαρα σε πελάτες χονδρικής. Σε κάποιες κατηγορίες βρίσκεις απίστευτα καλές τιμές αν κάνεις μαζική αγορά, σε άλλες όχι. Θέλει πολύ ψάξιμο και συζητήσεις με τους κινέζους και με κάποιους δεν βγάζεις και άκρη, είτε γιατί όντως δεν καταλαβαίνουν, είτε γιατί αποφεύγουν να απαντήσουν ξεκάθαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα