joker99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδες εχω ενα λαπτοπ hp 14-r207nv και χρειαζομαι αμεσα νεο πληκτρολογιο να το εχω μεχρι το Σαββατο και ειμαι Κρητη οποτε χρειαζομαι καταστημα απο Αθηνα μονο.. εαν γνωριζεται καποιο καταστημα γραψτε μυνημα η στειλτε πμ ευχαριστω!!
17 lines of code Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δεν βγάζεις νόημα. Είσαι στη Κρήτη,αλλά θες κατάστημα από Αθήνα,επειδή το βιάζεσαι; Αγόρασε απλά ένα usb πληκτρολόγιο με 10 ευρώ,να κάνεις την δουλειά σου ,αν δεν βρεις. Υποθέτωντας πως μιλάς για το πληκτρολόγιο του λαπτοπ,γιατί είπα...δεν βγάζεις νόημα.
Bates Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Τσέκαρε αυτό εδώ, αλλά μάλλον σε συμφέρει περισσότερο να κάνεις αυτό που προτείνει ο φίλος. http://laptop-keyboard.gr/index.php/hp/hp-pavilion/hp-pavilion-14e-keyboard.html
Zaytsev Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδες εχω ενα λαπτοπ hp 14-r207nv και χρειαζομαι αμεσα νεο πληκτρολογιο να το εχω μεχρι το Σαββατο και ειμαι Κρητη οποτε χρειαζομαι καταστημα απο Αθηνα μονο.. εαν γνωριζεται καποιο καταστημα γραψτε μυνημα η στειλτε πμ ευχαριστω!! Παίρνεις το καραβάκι, ανεβαίνεις Αθήνα, παίρνεις το πληκτρολόγιο που προτάθηκε από τον Bates και επιστρέφεις. Παραμονή Χριστουγέννων. να παραγγείλεις κάτι και να το έχεις αυθημερών στην Κρήτη, ούτε ο Άγιος Βασίλης να στο φέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα