piwiherman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 ΠΕΤΥΧΕΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ NEXUS..KAI AYΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 5Χ...
archey Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Nexus 6 Motorola το καλύτερο νέξους έβερ. Ακολουθεί το 6P της Huawei. Εφάμιλα κατασκευαστικά & ποιοτικά τα Nexus 5X & Nexus 5 της LG. Αυτά , από τον κινητοσυλλέκτη & ..ρακοσυλλέκτη του φόρουμ. Τσάο. 1
CAPgeo1979 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Να φανταστώ η σύγκριση με το S7 Edge, το θεωρητικά καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή, γίνεται έχοντας δουλέψει και τα δύο κινητά για μεγάλο διάστημα ώστε να καταλήξεις ότι το 6P είναι καλύτερο ε?
CAPgeo1979 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ναι τα δούλεψα για αρκετό καιρό σε οθόνη η samsung δεν παίζεται μόνο σε αυτόν τον τομέα μπορώ να πω ότι είδα διαφορά σε ευχριστια λόγο του καθαρού android του nexus ή διαφορά είναι μεγάλη... Μόνο αν τα δουλέψεις και τα δύο θα καταλάβεις...Η samsung πολλά φρού φρού και αρώματα και από ουσία άστα... 2
fmarkos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το πρόβλημα αν και είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 6s δεν έχει άλλα κοινά στοιχεία καθώς οι δύο συσκευές διαφορετικά τεχνικά εξαρτήματα που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία της συσκευής και φυσικά διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Πάλι καλά γιατί ικανοί ήταν να τους κάνουν μήνυση για αντιγραφή... 1
tzovi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα πριν 1 μήνα το nexus 6p φοράει το 7.1.1 και δε μπορω να κάνω screen mirroring στις smart tv που έχω δεν αναγνωρίζει καμία.μηπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?πολυ καλο κινητό ,σφαίρα πάει αλλά μόνο και μόνο γι αυτό μου την έχει σπάσει και σκέφτομαι να το σουτάρω.γενικα και το μενού του nougat λίγο περίεργο μου φαίνεται.δεν ξέρω για το screen mirroring αν φταίει το nexus η το nougat...αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.
off_d Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα πριν 1 μήνα το nexus 6p φοράει το 7.1.1 και δε μπορω να κάνω screen mirroring στις smart tv που έχω δεν αναγνωρίζει καμία.μηπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?πολυ καλο κινητό ,σφαίρα πάει αλλά μόνο και μόνο γι αυτό μου την έχει σπάσει και σκέφτομαι να το σουτάρω.γενικα και το μενού του nougat λίγο περίεργο μου φαίνεται.δεν ξέρω για το screen mirroring αν φταίει το nexus η το nougat...αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. Απ΄οσο γνωριζω απ την 5 (lollipop) και μετα εχει σταματησει το native support για mirroring περαν του Chromecast (δλδ απενεργοποιησε η Google τα miracast κτλ...). Οποτε ενα pure android λειτουργικο δεν εχει τετοια δυνατοτητα εδω και χρονια. Μια samsung συσκευη συνδεεται με samsung tvs ή ενα lg με lg tvs, επειδη δεν εχουν pure android... 1
stas2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κάτοχος του νεξους 6π καμιά βδομάδα τώρα το πείρα μεταχειρισμένο καλό πόλη καλη κάμερα...Και αρκετά γρήγορο όμως δεν ξέρω αν φταίει το νουγκατ γτ ξεκίνησα με νουγκατ αλλά τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες χωρίς να είναι πόλη φορτωμένο επίσης έχει κάποιο θέμα με τον αισθητήρα πάνω του αυτιου τον λέω εγω :-P..Αλλά μετά από κάποια τεστ που έκανα μάλλον είναι θέμα χαρντγουερ(νταλαβερια με αρβατο πάλι κλαίω ) π.σ δεν έχω πρόβλημα με μπαταρία δόξα το θεό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα