Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το σίτεμα κάνει το κρέας μαλακό..μήπως ήταν υπερβολικά σιτεμένο στα όρια του σάπιου; Σιγά μην σιτεύει κρέας ένα σουβλατζίδικο... Για να βρεις ταβέρνα/εστιατόριο που να μην είναι "gourmet" και να το κάνει, ψάχνεις με δίκανο... 1
xifiassamsung Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 εχω ακουσει οτι οι χονδρεμποροι εχουν κρεας με 2,5€ το κιλο με 4 κ με 9.Χοιρινο παντα.Νομιζω φανταζεσαι ποια κατηγορια αγοραζουν τα σουβλατζιδικα.Μονη λυση να παιρνεις απο μαγαζι με πολυ κινηση κ προς το βραδυ ωστε ναχει φυγει σιγουρα τυχον περισεμα,ενω αν δε το ξερεις απο κοντα να μη παραγγελνεις κουτουρου απο φυλαδια. Γενικα για μενα το φαγητο απεξω εχει καταντησει λιγο ρισκο γιατι την εχω πατησει αρκετες φορες,κ δεν ειναι να απορεις αλλωστε,αγγαρεια κανουν ολοι,οταν εχεις τον υπαλληλο με 500€ θα σου κανει δουλεια για 500€,δε θα πλυνει χερια,εργαλεια,παγκοςυ κλπ,δε τον ενδιαφερει κοιταει να σχολασει κ τελος.Δυστυχως η κριση εχει εχει απλωθει κ στην εστιαση.παλιοτερα επαιρνες πχ πιτα παππου κ ηταν 100% εγγυηση.Τα τελευταια χρονια πηρε τον κατηφορο στην περιοχη μου ποιοτικα κ τελικα εκλεισε.Κριμα δεν ειναι για το προσωρινο κερδος να πεφτει εξω μια επιχειρηση? 2
thant Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Απο σκύλους κ γάτες πως τα πάτε εκει στην γειτονιά ? Πολυ σωστή παρατήρηση. Πριν καποια χρονια το υγειονομικο έκλεισε σουβλατζίδικο (με πολυ καλο ονομα) στη γειτονιά μου γιατι πουλούσε σουβλακια απο κρέας σκυλιών. Ειχε ''καθαρίσει'' όλη τη γειτονιά. 1
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα ρε παιδια σοβαρα το πιστευετε αυτο με τους σκυλους? Τι ειναι πιο ευκολο? Να παει Μακρο και να παρει ετοιμα καλαμακια (ναι καλαμακια τα λενε) σε τιμη χωμα απο κακης ποιοτητας χοιρινο ή να κυνηγησει σκυλους, να τους πιασει, να τους κανει αφαιμαξη, να τους γδαρει, να τους ξεκοκαλισει, να κοψει το κρεας σε μικρα κομματακια και να το περασει σε καλαμακια? 16
παπι Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σιγά μην σιτεύει κρέας ένα σουβλατζίδικο... Για να βρεις ταβέρνα/εστιατόριο που να μην είναι "gourmet" και να το κάνει, ψάχνεις με δίκανο... Δεν εχει μεγαλο κυκλο σιτεματος το χοιρινο, βεβαια ναι, δεν υπαρχουν πολλοι που να σιτευουν, πολλοι μαριναρουν με καποιο οξυ.
bedazzled Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Τι κέρδος έχουν με την φορμόλη; Ειδικά στην Αθήνα είναι απίθανο να ξεμείνει κρέας... δεν μιλάμε για κανά μικρό νησί.
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ήμουν συχνός πελάτης ενός σουβλατζίδικου και ενώ στην αρχή όλα ήταν καλά τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει να παρατηρώ πως το κρέας απ το σουβλάκι είναι πάρα μα πάρα πολύ μαλακό, σε σημείο που και κάποιος χωρίς δόντια θα μπορούσε να το μασίσει άνετα. δεν είναι κάτι το εύγεστο ή κάτι που να θυμίζει κρέας! Η απορία μου λοιπόν είναι πως θα μπορούσε ένα σουβλάκι να είναι τόσο μαλακό; Έχω ακούσει για χημικά που ρίχνουν στο κρέας για να είναι κόκκινο, χημικά για τα ψάρια για να φαίνονται ολόφρεσκα κλπ. Υπάρχει άραγε και χημικό για να μαλακώνει σε σημείο αηδίας το κρέας; Θα το έκανα εγώ θέμα (απορώ που δεν το είχε κάνει κάποιος έως τώρα :ρ) αλλά με πρόλαβες. Μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα όταν πας να φας κρέας και τρως αυτό ακριβώς που περιγράφεις που μόνο κρέας δεν θυμίζει. Δεν το έχω δει τόσο στα χοιρινά όσο στα κοτοπουλίσια, και δυστυχώς μιλάμε για τρελά νούμερα, 1 στα 2 σουβλατζίδικα, ίσως και παραπάνω.. 1
Tempor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μου εχει τυχει γυροπιτο να εχει τιγκα χημικη γευση. Λες και δεν ειχαν ανακατεψει κατι. Η γευση σαν τσιμπαγε-μουδιαζε τη γλωσσα. Το πεταξα. 1
eliasjuve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως τον σκύλο τον τρώω αν είναι καθαρός! Όσον αφορά στη φορμόλη αυτό που κερδίζουν είναι ότι δεν θα πετάξουν το κρέας που είναι έτοιμο να σαπίσει ή θα αγοράσουν αυτό που είναι σε τιμή χώμα επειδή κανονικά είναι για πέταμα και θα το ταριχεύσουν προς κατανάλωση. Γενικά βλέπω να ανοίγουν τα σουβλατζίδικα σαν μανιτάρια και μετά από λίγο διάστημα να κλείνουν. Στην αρχή είναι καθαρά και μετά τα χαλάνε. Όσοι έχουν χρόνια μαγαζί είναι πιο προσεκτικοί στο τι πουλάνε. Αρκεί βέβαια μια "κακή" στιγμή για να γίνει η στραβή και να κλείσουν. Ο κόσμος δεν είναι χαζός.
DDevil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως τον σκύλο τον τρώω αν είναι καθαρός! Όσον αφορά στη φορμόλη αυτό που κερδίζουν είναι ότι δεν θα πετάξουν το κρέας που είναι έτοιμο να σαπίσει ή θα αγοράσουν αυτό που είναι σε τιμή χώμα επειδή κανονικά είναι για πέταμα και θα το ταριχεύσουν προς κατανάλωση. Γενικά βλέπω να ανοίγουν τα σουβλατζίδικα σαν μανιτάρια και μετά από λίγο διάστημα να κλείνουν. Στην αρχή είναι καθαρά και μετά τα χαλάνε. Όσοι έχουν χρόνια μαγαζί είναι πιο προσεκτικοί στο τι πουλάνε. Αρκεί βέβαια μια "κακή" στιγμή για να γίνει η στραβή και να κλείσουν. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Kαλα ορισμένοι απο οσο έχουμε δει και απο τα αντιστοιχα θρέντ μπορειτε να φάτε τα πάντα σε μη πεπερασμένες ποσοτητες 1
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως τον σκύλο τον τρώω αν είναι καθαρός! Όσον αφορά στη φορμόλη αυτό που κερδίζουν είναι ότι δεν θα πετάξουν το κρέας που είναι έτοιμο να σαπίσει ή θα αγοράσουν αυτό που είναι σε τιμή χώμα επειδή κανονικά είναι για πέταμα και θα το ταριχεύσουν προς κατανάλωση. Γενικά βλέπω να ανοίγουν τα σουβλατζίδικα σαν μανιτάρια και μετά από λίγο διάστημα να κλείνουν. Στην αρχή είναι καθαρά και μετά τα χαλάνε. Όσοι έχουν χρόνια μαγαζί είναι πιο προσεκτικοί στο τι πουλάνε. Αρκεί βέβαια μια "κακή" στιγμή για να γίνει η στραβή και να κλείσουν. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο...παντού υπάρχουν μαγαζιά που έχουν δουλειά ενώ δεν θα έπρεπε πιστεύω. Αλλά ίσως είναι διαφορετικά τα κριτήρια, κόστος, ποσότητα κλπ. 2
eliasjuve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Kαλα ορισμένοι απο οσο έχουμε δει και απο τα αντιστοιχα θρέντ μπορειτε να φάτε τα πάντα σε μη πεπερασμένες ποσοτητες Ε ναι ρε φίλε, γιατί το γουρούνι που το ταΐζουν λάδια αυτοκινήτου και χίλια δυο άλλα είναι καλύτερο από το σκυλάκι; Ή τα κοτόπουλα που είναι μες τις ορμόνες . Ή οι αγελάδες που τους δίνουν περισσότερη ντόπα απ'ότι στο κοντινότερο γυμναστήριο; Δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο...παντού υπάρχουν μαγαζιά που έχουν δουλειά ενώ δεν θα έπρεπε πιστεύω. Αλλά ίσως είναι διαφορετικά τα κριτήρια, κόστος, ποσότητα κλπ. Καλά ναι αυτό ισχύει από πρόβατα άλλο τίποτα... 1
Shadows Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Tο κλασικο που καταλαβαινω στην γευση οσον αφορα καλαμακια γυρους,ειναι αλατι αντιστοιχο με τους κυβους ζωμων και θυμιζει στην γευση κατι μεταξυ σε ετοιμη σουπα με λαχανικα και πατατακια με ριγανη,νομιζω λεγεται προπιονικο νατριο(νομιζω). Το θεμα ειναι οτι αυτο το πραμα που βαζουν το ρευεσαι στανταρ μετα απο 3-4 ωρες αναλογα με το ποσο λιπαρο ειναι το κρεας,επισης πολλες μπορει να γινει και εμφανες σε σημεια που εχει ξεροψηθει το κρεας,μοιαζει σαν γλιτσα-ζελε και εχει σκουρο καφε-μαυρο χρωμα. Οπως και να εχει,τα περισσοτερα σουβλατζιδικα ειναι μαγαζια ξεπαγωματος κατεψυγμενων(κακης ποιοτητας κατεψυγμενων) και οχι ψησταριες και για αυτο και το σουβλακι μοιαζει προκατ σαν να βγαινει απο σωληνα παραγωγης. Βεβαια σε αυτο φταιει και ο κοσμος,γιατι σε οσα μαγαζια εχω πετυχει κρεας κανονικο(που θυμιζει σπιτικη μπριζολα) και στα ψηνουν εκεινη την ωρα πραγμα που θα παρει κανα μισαωρο και στανταρ ξενερωνουν και θα πανε στο διπλα που στο κανει σε 2 λεπτα τιγκα στις πατατες και με γευση γαριδακια. 3
Haldol Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σιγά μην σιτεύει κρέας ένα σουβλατζίδικο... Το σουβλατζίδικο αποκλείεται, ο σφαγέας σίγουρα. Αν θυμάμαι καλά είναι παράνομο να πουληθεί προς κατανάλωση κρέας που δεν έχει σιτευτεί για ένα ελάχιστο διάστημα (διαφορετικό για κάθε είδος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα