Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στην Αττικη εχει σουβλατζιδικα φθηνα?

Φθηνα εννοω το γυρο χοιρινο απο 1.70ε και κατω..

Πχ Εγω ξερω το ΓΥΡΟ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Τσαμαδού 68.

Εχει τα γυρο χοιρινο-κοτοπουλο 1.5ε!

Πατατες 1.5ε!

Σαλατα ντοματα-αγγουρι 2ε σε ολα του εχει καλες τιμες..!

Α και να κατσεις εκει δεν αλλαζουν οι τιμες ουτε κουβερ εχει!

Το θεωρω ορισμος VFM!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ήμουν συχνός πελάτης ενός σουβλατζίδικου και ενώ στην αρχή όλα ήταν καλά τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει να παρατηρώ πως το κρέας απ το σουβλάκι είναι πάρα μα πάρα πολύ μαλακό, σε σημείο που και κάποιος χωρίς δόντια θα μπορούσε να το μασίσει άνετα.

Νιάου νιάου γαβ γαβ

tumblr_m5ypg6cOdT1r0wqrdo1_500.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ΔΩΣΕ..

2 βδομάδες+.. :cry: :cry:   Μάλλον έπρεπε να πω μη τα γράψεις.. θα είχα καλύτερη τύχη :P

Λοιπόν, έχουμε και λέμε (Πειραιάς και ευρύτερη περιοχή του):

1ο και με διαφορά για το καλύτερο μπιφτέκι σε τυλιχτό, και τη μοναδική κόκκινη σάλτσα που δεν φέρνει καούρα, το ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ στην Τσαμαδού στον Πειραιά, στο ύψος που διασταυρώνεται με την Ανδρούτσου. ΔΕΝ έχει κάρβουνα, το οποίο εγώ το θεωρώ πολύ πιο υγιεινό, το σουβάκι κοστίζει 1,70 και είναι για μένα το καλύτερο που έχω φάει. Βασικά τρώω εκεί τα τελευταία 25 χρόνια. Πεντακάθαρο, οικογενειακή επιχείρηση, πάρα πολύ νόστιμο σουβλάκι. (Εγώ δεν βάζω πατάτες). Σημείωση, η πίτα τους είναι κορυφαία.

http://www.thelosouvlakia.gr/delivery_%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CF%82_%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%92%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%99_%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%91_%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%91_v-1324-1,151.aspx

2ο επίσης πολύ καλό, ΕΝΤΥ στη Νίκαια (Καρακουλουξή). Πάρα πολλά χρόνια σουβλατζίδικο, Αρμένικο, εξίσου πεντακάθαρο. Δεν βάζει τζατζίκι ή πατάτες, αλλά αν θέλεις τα αγοράζεις έξτρα σε μερίδες. Έχει και πιο ψαγμένα τυλιχτά για μερακλήδες που τους αρέσουν τα σουτζούκια κλπ.

http://www.enty.gr/

Και τα δύο είναι πολύ μικρά σουβλατζίδικα, αλλά πολύ γνωστά στην περιοχή τους.

Όποιος θέλει και για Λεχματζούν σαν πίτσα, το κλασικό Λεχματζούν στο Πασαλιμάνι, εκείνο που είναι μεταξύ Νεωρίων και Θρασυβούλου. 6 ευρώ ολόκληρο και βοηθά στο ξεμέθυσμα μετά από night out.

https://foursquare.com/v/lechmajoun/4dfbb4d3e4cdf03708beb755

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε (Πειραιάς και ευρύτερη περιοχή του):

1ο και με διαφορά για το καλύτερο μπιφτέκι σε τυλιχτό, και τη μοναδική κόκκινη σάλτσα που δεν φέρνει καούρα, το ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ στην Τσαμαδού στον Πειραιά, στο ύψος που διασταυρώνεται με την Ανδρούτσου. ΔΕΝ έχει κάρβουνα, το οποίο εγώ το θεωρώ πολύ πιο υγιεινό, το σουβάκι κοστίζει 1,70 και είναι για μένα το καλύτερο που έχω φάει. Βασικά τρώω εκεί τα τελευταία 25 χρόνια. Πεντακάθαρο, οικογενειακή επιχείρηση, πάρα πολύ νόστιμο σουβλάκι. (Εγώ δεν βάζω πατάτες). Σημείωση, η πίτα τους είναι κορυφαία.

Εκει ειναι και το γυρο γυρω το μοναδικο που εχει τοσο κοσμο με διαφορα σε σχεση με τα υπολοιπα..!
Δημοσ.

Παιδια στην Αττικη εχει σουβλατζιδικα φθηνα?

Φθηνα εννοω το γυρο χοιρινο απο 1.70ε και κατω..

Πχ Εγω ξερω το ΓΥΡΟ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Τσαμαδού 68.

Εχει τα γυρο χοιρινο-κοτοπουλο 1.5ε!

Πατατες 1.5ε!

Σαλατα ντοματα-αγγουρι 2ε σε ολα του εχει καλες τιμες..!

Α και να κατσεις εκει δεν αλλαζουν οι τιμες ουτε κουβερ εχει!

Το θεωρω ορισμος VFM!!!

Ποσότητα;

Ξέρω και τον Κωστή στην Πειραιώς (Ταύρος) για φθηνά...

Δημοσ.

Εκει ειναι και το γυρο γυρω το μοναδικο που εχει τοσο κοσμο με διαφορα σε σχεση με τα υπολοιπα..!

Δεν έχω φάει, άρα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί είμαι τεράστιος φαν του ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ. Σκέψου ότι επειδή ταξιδεύω εξωτερικό πάρα πολύ συχνά, πηγαίνω πρώτα εκεί όταν επιστρέφω και μετά πηγαίνω σπίτι μου. Στην υπογραφή μου, βλέπεις πού μένω. :) 42 χιλιόμετρα μακριά. Έχεις δοκιμάσει από το μαγαζί που λες; 

Α, στο Κερατσίνι, πάνω στη Λ. Σαλαμίνως ερχόμενοι από λιμάνι, υπάρχει σουβλατζίδικο που έχει τα τυλιχτά 1,30. Επίσης, στο Κρατικό της Νίκαιας, στη Μπελογιάννη, υπάρχει καλό σουβλατζίδικο με 1.5 ευρώ το τυλιχτό.

Ποσότητα;

Ξέρω και τον Κωστή στην Πειραιώς (Ταύρος) για φθηνά...

Και στα δύο που έγραψα εγώ, τα σουβλάκια είναι σχετικά μικρά. Εγώ τρώω πχ 3. Το θεμα είναι να το τρως και να μη σε τρώει όμως.

Δημοσ.

Ποσότητα;

Εχω δοκιμασει μονο γυρο χοιρινο-κοτοπουλο κομπλα και απο ποσοτητα! Βρηκα λιγο το κοτοπουλο του στεγνο..

Σε καμια περιπτωση τα σουβλακια του δεν μπορεις να τα κατηγορησεις ασχετος της τιμης του..!

Συμφωνα με τον ανταγωνισμο θα μπορουσε ανετα να τα εχει αν οχι 2ε σιγουρα 1.8ε!!!

Δεν ειναι τυχαιο τωρα με την κριση ολοι οσοι καθονται να αφηνουν πουρμπουαρ!

Θεωρειται πραγματικα φθηνος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...