Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες το εξής κουφό.

Αν βλέπω ένα βίντεο στο youtube και το σταματήσω ή τελειώσει,για 10-15 δευτερόλεπτα μετά το σταμάτημα ακούω διαλόγους από τα ακουστικά στο laptop.

Ίσως συνέβαινε και παλαιότερα αλλά τώρα με το νέο headset και το noise cancellation το καταλαβαίνω αμέσως.

Από τα λίγα που έχω πιάσει ήταν ελληνικά άρα να παίζει κάτι με τη γραμμή του τηλεφώνου;

Είχε τύχει πριν 2-3 χρόνια να ακούω τους από πάνω μέσα από το δικό μου σταθερό και ήρθε ο οτε και το έφτιαξε.Αυτό όμως ήταν από το τηλέφωνο,όχι από κομπιούτερ.

Ακόμη και τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα το ξαναδοκίμασα με αγγλικό βίντεο στο youtube και μόλις πατήσω pause ακούγονται κάτι τύποι να μιλάνε όμως θέλει προσπάθεια για να το καταλάβεις.

Δεν κάνω πλάκα ούτε είμαι τρελός :P Σοβαρά μιλάω γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. :ph34r:

Δημοσ.

Το παθαίνω κι εγώ με το youtube. Και την καρτέλα να κλείσω συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος του βίντεο για κάποια ώρα.

Δημοσ.

Τις τελευταίες 2 μέρες συμβαίνει και σε μένα στο YouTube, κλείνεις την εφαρμογή και συνεχίζει να ακούγεται για κάποια δευτερόλεπτα ο ήχος.

Θα αλλάξανε τίποτα πρόσφατα και θα έχει κανά bug, θα το φτιάξουν φαντάζομαι.

Δημοσ.

Μεσα κι εγω.. Ibtl

Παντως τσεκαρε το, μπορει να ειναι σχιζογρενεια. Εχεις επισκεφθεί ποτε σου ψυχολογο;

Edit: μολις καταλαβα οτι δεν εισαι τρολ. Απλα αυτος ο τιτλος και μπλα μπλα ηταν καπως. Πες να στο μεταφερουν.

Δημοσ.

μπορεί να είναι κρυφά μηνύματα με σκοπο να προγραμματίσουν το υποσυνείδητό σου.. κάνε ένα recording και ψάχτο

Λολ αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Well played.
Δημοσ.

Και εμενα καποια φορα μου συνεβαινε αυτο. Μπορει να ηταν ιος, τι να πω. Παιζει με φορματ να ειχε φυγει, δεν θυμαμαι καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...