Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

καθως η καντεμια μου συνεχιζεται,σημερα ειχα και αλλο κρουσμα :P

ειπα να δοκιμασω και εγω ενα ηλεκτρονικο (μεσσαιας ποιοτητας κατασκευης)

και μου προεκυψε  θεμα στον ατμοποιητη και δεν ξερω τι να κανω..

αυτο εχω παρει : http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_426563.html

καθως εκανα  απο την πρωτη τζουρα ειχε υγρα στην περιοχη του ατμοποιητη που ρυθμιζεις το airflow

το ανοιξα το κοιταξα,,το καθαρισα...ολα ενταξει φαινονται...τι μπορει να φταει και σε ποιον να απευθυνω ?

post-259423-0-90724200-1482525312_thumb.jpg

post-259423-0-28211400-1482525330_thumb.jpg

post-259423-0-21044800-1482525350_thumb.jpg

Δημοσ.

Απλά όταν τον γεμίζεις με υγρό, κλείνε πρώτα εντελώς τις τρύπες εισαγωγής αέρα και μην τον γεμίζεις μέχρι τέρμα πάνω, άφηνε 1-2 χιλιοστά χώρο άδειο. Πάντα μετά το γέμισμα 2-3 σταγονίτσες μπορεί να ξεφύγουν από τις τρύπες αέρα, αλλά αν τον γεμίζεις σωστά, τις σκουπίζεις και τελείωσε.

Δημοσ.

οχι φιλε μου ,το προσπαθησα αλλα το προβλημα παραμενει

και γινεται πιο εντονο ?  δηλαδη θα πρεπει να ειμαι συνεχεια με χαρτι διπλα μου για να το σκουπιζω?και εαν το βαλω στην τσεπη μου τι θα γινει ?

Δημοσ.

Όλα στάζουν λίγο και όλοι με χαρτιά συνέχεια στα χέρια μας είμαστε. Το θέμα είναι ΠΟΣΟ στάζει. Να το σκουπίζεις που και που δεν είναι θέμα, αν βάζεις 3 ml μέσα π.χ. και χάνεις τα μισά από διαρροές, ΕΙΝΑΙ θέμα.

Πρώτο βήμα είναι το σωστό γέμισμα. Αν κλείνεις εντελώς τις τρύπες αέρα και πάλι μετά έχεις πολλές διαρροές, υπάρχει θέμα.

Κλείσε τις τρύπες αέρα, τύλιξε με μια χαρτοπετσέτα την άκρη του drip tip σου και ρίξτου 2-3 δυνατά τινάγματα (όπως κάναμε παλιά με τα θερμόμετρα) για να φτύσει το περίσσιο υγρό που έχει μαζέψει στην αντίσταση. Αν μετά συνεχίσει να βγάζει υγρό συνέχεια, παίζει να είναι ελαττωματική η αντίσταση, δοκίμασε να βάλεις καμιά άλλη.

Αν και με την καινούργια κάνει τα ίδια...τι να πω. Δοκίμασε πιο πηκτό υγρό. Τι αναλογία vg/pg έχει αυτό που κάνεις τώρα; Μήπως είναι κανά 50/50;

Δημοσ.

https://www.youtube.com/results?search_query=brit+beast+tank+leaking απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονοσ... αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι να κανω?

στο θεμα του υγρου δεν ξερω δυστυχως απλα μου εδωσαν εναν με γευση καπουτσινο που ειναι χαλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...