BlueBlood7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Όσο δυνατότερη κάρτα τόσο πιο καλά θα παίζεις τα παιχνίδια. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Πάμε εδώ? https://www.amazon.co.uk/dp/B013J7PF5K/?tag=pcp0f-21 Ταιριάζουν και με το κόκκινο λεδ της μητρικής Επίσης,υπάρχει πρόβλημα αν πάρω το thermaltake core v21? Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα του κύοβυ, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το airflow.Αν είναι δηλαδή σε ένα κανονικό κουτί να είναι καλύτερο, τότε εύσχημα πάμε εκεί.Επιπλέον, ο κύβος κάνει κοντά στα 60 , ενώ τα υπόλοιπα ανεβάινουν λιγάκι σε τιμή.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Οι παρακάτω είναι σίγουρα συμβατές είτε πάρεις μία 8αρα είτε 2x4 https://uk.pcpartpicker.com/product/nD38TW/crucial-memory-ble8g4d26afea https://uk.pcpartpicker.com/product/yCJkcf/crucial-memory-ble2k4g4d26afea Αλλά και την παραπάνω να πάρεις δεν θα έχεις θέμα. Ότι σου αρέσει. Σίγουρα ένα μικρότερο κουτί θα δείχνει καλύτερα για πας και m-atx μητρική που η αλήθεια είναι ότι σε ένα κανονικό κουτί θα κολυμπάει. Το κουτί είναι λίγο υποκειμενικό για το αν αρέσει ή όχι. Έχεις καιρό να αποφασίσεις μέχρι να παραγγείλεις. Δες βιντεάκια, φωτό για να κάνεις την τελική επιλογή. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Οκκ!! Από αυτά που έχω αναφέρει μέχρι στιγμής υπάρχει κάποιο που δεν πρέπει να πάρω; Λόγω κάποιου προβλήματος
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω διαβάσει κάτι αλλά μπορεί να υπάρχει κατι αλλά να μην έχει πέσει στην αντίληψή μου. Δεν μπορεί ο καθένας μας να έχει άποψη για όλα τα parts μιας και είναι πάρα πολλά. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ναι φυσικά, απλώς ρώτησα σε περίπτωση που ξέρεις.
dimoskoutr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 To v21 αν δεις reviews ή διαβάσεις άρθρα είναι εξαιρετικό κουτί για την τιμή του, η thermaltake έχει πολύ καλούς κύβους και σε micro atx και σε mini itx...φίλος έχει το core v1 και έχει μέσα i5 6500 και 1060 με εξαιρετικές θερμοκρασίες χωρίς υδρόψυξη, παίζουμε συνέχεια σε αυτός μέχρι να αλλάξω και εγώ το σαράβαλό μου κάποια στιγμή, οπότε το v21 που είναι και μεγαλύτερο μια χαρά θα είναι. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αχααα τέλεια!! Λογικά αυτό θα επιλέξω. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; Βλέπω στα βίντεο πως η μητρική μπαίνει παράλληλα στον πάτο του κουτιού. Ερώτημα : μπορεί να μπει όπως στα κανονικά κουτιά;
dimoskoutr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όχι δεν μπορεί, και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα εγώ το βρίσκω πιο εύκολο να κάνω υπολογιστή σε κουτί που η μητρική μπαίνει παράλληλα στον πάτο... EDIT: Χαζομάρα μεγάλη σου είπα μπαίνει και όπως τα κανονικά κουτιά!!! Τώρα το είδα στο επίσημο site της thermaltake...και πάλι εγώ στη θέση σου θα την έβαζα παράλληλα με τον πάτο μου φαίνεται πιο εύκολο να κάνεις οτιδήποτε μέσα στο κουτί έτσι. Φίλτατε αν σου αρέσει ο κύβος εγώ θα σου πρότεινα να δεις και το core v1 που είναι το mini-itx κουτί της. Το βλέπω σχεδόν κάθε μέρα στο φιλαράκι μου, εξαιρετικά συμμαζεμένο, κανένα πρόβλημα airflow και θερμοκρασιών με i6500 και gtx 1060 πάνω χωρίς κανέναν έξτρα ανεμιστήρα...αν αλλάξεις μητρική και πας σε mini-itx και προσέξεις η κάρτα γραφικών να είναι μέχρι 28cm σε μήκος τότε αξίζει νομίζω να πας σε ακόμη μικρότερο σύστημα...εγώ στο νέο μου με το καλό σε core v1 θα πάω λογικά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2016 από dimoskoutr 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τέλεια!!! Κατάλαβα. Κάτσε να το πάρουμε και... τον τρόπο που θα το βάλουμε θα τον βρούμε Ωραία, ωραία μάλλον σε κύβο θα πάω διότι με ενδιαφέρει πολύ το θέμα του χώρου. Κανέναν άλλον κύβο ή κάποιο μικρό κουτί έχεις στο μυαλό σου;
dimoskoutr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχουν αν δεις και στο skroutz cube cases αρκετά. Το core v1 το έχω δει από κοντά, έχω παίξει πολύ με το σύστημα που έχει, γενικά το έχω ζήσει το κουτάκι. Οπότε το προτείνω χαλαρά αρκεί να προσέξεις το μήκος της κάρτας γραφικών. Και πιάνει πραγματικά λίγο χώρο. Για τα άλλα και εγώ ότι διαβάσω ή δω στο internet. 1
cpttony Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Να σημειρώσω ότι το V1 δεν παίρνει mATX μητρικές (μόνο mini ITX), απεναντίας με το Core V21 που παίρνει mATX (και mini ITX). 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ! Σκοπεύω να βάλω την xfx rx480 4GB. Θα είναι εντάξει;
dimoskoutr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ναι το τόνισα και πριν ότι πρέπει να αλλάξει μητρική...το V1 έχει λιγότερο από το μισό όγκο σε σχέση με το V21... Ναι θα είναι εντάξει σε όποιο από τα δύο και αν πας. Την χωράνε και τα δύο κανονικότατα. Επίσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα με ότι τροφοδοτικό και αν πας, πράγμα που για το V1 είναι αξιοσημείωτο αν σκεφτείς ότι είναι mini-itx κουτί... 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τέλεια! Οκ, το σκέφτομαι παίδες. Υπερπολύτιμη η βοήθεια σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα