Προς το περιεχόμενο

H Google επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει δύο κορυφαία smartwatches με Android Wear το 2017


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η Google εργάζεται πάνω σε δύο νέα high-end smartwatches που θα κυκλοφορήσουν με το λογότυπο της.

Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσαν αυτή τη χρονιά μαζί με το Android Wear 2.0 ωστόσο όπως είναι γνωστό, το λειτουργικό σύστημα της Google για συσκευές του είδους θα καθυστερήσει και θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2017. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα δύο νέα smartwatches της Google θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν.

 

Ο Product Manager της Google για το Android Wear, Jeff Chang, επιβεβαίωσε ότι η Google έχει αναπτύξει δύο νέα flagship smartwatches τα οποία σκοπεύει να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του πρώτου τριμήνου της νέας χρονιάς. Αυτές θα είναι και οι δύο πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με Android Wear 2.0 ωστόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς πρόκειται να δούμε και άλλες συσκευές από τρίτους με αυτή την έκδοση του OS. Ενδεχομένως τα πρώτα δείγματα να τα δούμε στην έκθεση CES 2017 σε μερικές μέρες –τον Ιανουάριο.

 

Λέγεται πως τα νέα smartwatches δεν θα φέρουν επωνυμία “Pixel” όπως θα περιμένατε, αλλά θα φέρουν την επωνυμία της εταιρείας που θα τα κατασκευάσει (άγνωστο ποια θα είναι αυτή η εταιρεία ωστόσο ο Jeff Chang έκανε γνωστό ότι έχει κατασκευάσει στο παρελθόν συσκευή Android Wear). Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, το ένα από τα δύο θα διαθέτει 4G LTE δυνατότητες, GPS και heart-rate monitor ενώ το άλλο θα διαθέτει απλούστερη κατασκευή και θα είναι οικονομικό ενώ θα διαθέτει εναλλάξιμα λουράκια.

 

Μόλις κυκλοφορήσουν τα συγκεκριμένα μοντέλα με Android Wear 2.0, το λογισμικό θα διατεθεί και για άλλες συσκευές, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: Moto 360 2nd Gen, Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw, Michael Kors Access Dylan, Huawei Watch (συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Ladies), Asus Zenwatch 2 και Asus Zenwatch 3. Η πέμπτη και τελευταία έκδοση developer preview του Android Wear 2.0 θα διατεθεί τον Ιανουάριο με υποστήριξη στα Google Assistant και Android Pay.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι θαυμαστη η επιμονη των εταιριων στα εξυπνα ρολογια. Εσεις που εχετε τι γνωμη εχετε τελικα; Αξιζουν; Εννοω για οοιαδηποτε αλλη χρηση πλην του να λενε την ωρα, η οσων ασκουνται και τα χρησιμοποιουν για παρακολουθηση της προπονησης.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ημερες φορτιση σε σχέση με τα 4χρονια του συμβατικού ρολογιού.

Δεν τη ξαναπατήσω και ας έχει το σήμα της nasa.

Δεν μπορώ να συντηρώ ένα ακόμα ηλεκτρονικό pet, με τις φορτίσεις, τις αναβαθμίσεις του , τα restart του. Κλπ κλπ

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα με εχει βολεψει απιστευτα το gear s2 που εχω σε σημειο να μην μπορω να το αποχωριστω πλεον...

 

Ειδοποιησεις στο κινητο facebook sms κλπ κ μπορω κ να απανταω

 

Σε συνδυασμο με bluetooth κανω κ δεχομαι κλησεις

 

Στο αμαξι βολευει πολυ με τις κλησεις κ επισης στη μηχανη με εχει σωσει με το here maps

 

Ε αν βαλεις κ τις λειτουργιες ως fitness tool την καταγραφη υπνου κλπ εχω δικιο που δεν το αποχωριζομαι...

 

Μονο οταν θα μπω για ντουζ γυρνωντας απο δουλεια οπου το βαζω κ φορτιζει...

 

Διαρκεια μπαταριας τρεις μερες μονιμως ανοιχτο κ απλα οταν ειμαι σπιτι κλεινω το bluetooth

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω ενα κινεζορολογο το οποιο λειτουργει ως κινητο με sim και με εχει βολεψει παρα πολυ στη δουλεια ή οταν ειμαι στο δρομο κα περπαταω. Ουτε restart εχω κανει ακομη..Δουλευει αψογα..Εχει επεκτασιμη μνημη εως 32gb και επιπλεον καμερα.Δεν εχω βαλει βεβαια εφαρμογες γιατι δεν μου χρειαζονται διοτι το εχω ως κινητο..Με το bluetooth καποιες φορες αποσυνδεεται..Η μπαταρια χωρις data κραταει ανετα μια μερα..Δυσκολια υπαρχει να παρεις τηλεφωνο αλλα το συνηθιζεις.Γενικως για τα 75€ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτοχος ενός Moto 360 1st Gen εδώ και 10 μέρες.

Φοράει Android Wear 1,4 με Android 6.01 και δεν πρόκειται να πάρει το νέο.

 

Παιδιά το αγόρασα μόνο και μόνο γιατί το βρήκα υπερευκαιρία στο Black Friday από USA με μπρασελέ σε τρελή τιμή και το αγόρασα μόνο για δοκιμή.

 

Τα smart watches είναι γκατζετάκια μόνο για tech freaks. Με τόσο μικρή αυτονομία, περιορισμούς σε αντοχή και νερό δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε παραπάνω από 100€. Με 20€ αγοράστε ένα Xiaomi Mi Band 2 και θα έχετε τα ίδια που σας δίνει ένα fit tracker και ένα ρολόι. Παλμούς, παρακολούθηση ύπνου, βημάτων, ώρα, κτλ. Με μεγάλη αυτονομία και αντοχή.

 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσετε π.χ ένα Apple Watch ή ένα Android Wear 2 που θα κυκλοφορήσει σύντομα αντί να επενδύατε τα ίδια χρήματα για ένα Seiko ή ακόμα ένα ακριβό G-Shock που θα κρατήσει τουλάχιστον 10 χρόνια χωρίς φόρτιση η μπαταρία. (Kinetic ή Tough Solar).

 

Αυτή είναι η άποψή μου και την καταθέτω ως ένας τρελός για ρολόγια με πάνω από 30 επώνυμα και με περασμένα περίπου 200 watch faces στο Moto 360.

 

Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συς οσοι εχετε αππψη εχετε ποτε δοκιμασει smartwatch??????? Ελεος ποια. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

και αρκετά μάλιστα από επώνυμα μεχρι τέλειος Noname το καθένα με βόλεψε με τον τρόπο του αλλά όλα είχαν ένα χαοτικό μειονέκτημα...... μπαταρια........

μεχρι να μπορούν να αντέχουν εστο μια εβδομάδα για μένα παραμένουν απλά e-pet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκει να σκεφτει κανείς με ποσα πράγματα ημασταν ικανοποιημένη καποτε και ποσο εξαρτημενη εχουμε γινει πλέον απο την σύγχρονη εποχη τον γκατσετ...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!!!

Στραβώθηκα ρε παιδιά με την ορθογραφία... Έλεος... Δώστε λίγο χρόνο για να αφήσετε το σχόλιο σας ώστε να το διαβάζουμε και σωστά και πιο εύκολα...

Αυτά!

Τα ρολόγια είναι όπως και όλα τα πράγματα,

Σημαντικά όσο τα κάνουμε εμείς!

Καλή χρονιά

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συς οσοι εχετε αππψη εχετε ποτε δοκιμασει smartwatch??????? Ελεος ποια. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

 

Φυσικά, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα των εταιριών και αυτών των κατασκευασμάτων τους, τα χρειάζονται πολύ λίγοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θέμα της μπαταρίας εμένα δεν με έχει προβληματίσει καθόλου. Εχω το moto 360 first gen. Έχει βάση φόρτισης που το μετατρέπει σε ένα πολύ ωραίο επιτραπέζιο φωτιζόμενο ρολόι. Το έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου, το ακουμπάς εκεί την νύχτα και βλέπεις και την ώρα όταν ξυπνάς.

από λειτουργίες δεν κάνει και τίποτα φοβερό, σου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το κινητό, βγάζει τις κάρτες του google now (αυτό είναι κάπως εντυπωσιακό), μετράει πόσα βήματα έκανες και λέει και την ώρα. Οι φωνητικές εντολές δουλεύουν αλλά δεν έχω συνηθίσει να τις χρησιμοποιώ, ενώ καλά δουλεύει και το navigation αλλά αν είσαι σε αυτοκίνητο είναι πολύ πιο απλό να κοιτάς το κινητό.

Με λίγα λόγια μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό αλλά εντάξει ρολόι είναι, εννοείται ότι μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

 

Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν έχουν πιάσει και πολύ στην αγορά, δεν τα γνωρίζει πολύ ο κόσμος με αποτέλεσμα καμιά φορά να σε κοιτάνε λίγο περίεργα όταν ανάβει στο άσχετο η οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...