Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρούσα λίγο κακόγουστο το να φοράει κάποιος κάτι στο λαιμό του, ειδικά κάτι χρυσούς σταυρούς που θυμίζουν 80s αλλα νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κάτι άλλο και να ναι πιο ωραίος. Σκέφτομαι να φορέσω και εγώ κάτι αλλά σκέφτομαι αν το φοράω σε προπονήσεις κτλ μπορεί είτε να σκουριάσει είτε να μου κάνει κάποια αλλεργία. Εσείς φοράτε τίποτα;

Τίποτα. Ποτέ δεν μ άρεσε και το θεωρώ ντεμοντέ...

Δημοσ.

Σταυρό απο σχοινί τόσα χρόνια έχει ποτιστεί απο την κακουχια τον ιδρώτα τον φιλότιμο και τις δυσκολίες της ζωής.

• Like 1
Δημοσ.

product_8946.jpg κρεμαστο κολλιε τελευταια ειναι στην μοδα :P

Δημοσ.

Θεωρούσα λίγο κακόγουστο το να φοράει κάποιος κάτι στο λαιμό του, ειδικά κάτι χρυσούς σταυρούς που θυμίζουν 80s αλλα νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κάτι άλλο και να ναι πιο ωραίος. Σκέφτομαι να φορέσω και εγώ κάτι αλλά σκέφτομαι αν το φοράω σε προπονήσεις κτλ μπορεί είτε να σκουριάσει είτε να μου κάνει κάποια αλλεργία. Εσείς φοράτε τίποτα;

το χαιμαλί του μπαμπα θα το φοραω σαν τον θυμαμαι.

• Like 1
Δημοσ.

GPS, δωρο της γυναικας μου.

Χάχα λογικά για να μην χάσει την ράτσα; :)

Όλοι έτσι είμαστε από τότε που βγήκαν τα κινητά.. Παλιά θυμάμαι έφευγες και ήσουν ήσυχος.

• Like 1
Δημοσ.

Χάχα λογικά για να μην χάσει την ράτσα; :)

Όλοι έτσι είμαστε από τότε που βγήκαν τα κινητά.. Παλιά θυμάμαι έφευγες και ήσουν ήσυχος.

νομιζεις.

οταν τα παιδια μας ηταν ακομη μικρα. -" γυναικα, βγαινω για καφε" - ε!!! παρε και τα παιδια μαζι σου καμια βολτα.

και αφου επιστρεφαμε εδινε στα παιδια τον ορο της αληθειας για να μαθει που πηγα και με ποιους-ποιες ημουν. χαχαχαχα.

• Like 2
Δημοσ.

νομιζεις.

οταν τα παιδια μας ηταν ακομη μικρα. -" γυναικα, βγαινω για καφε" - ε!!! παρε και τα παιδια μαζι σου καμια βολτα.

και αφου επιστρεφαμε εδινε στα παιδια τον ορο της αληθειας για να μαθει που πηγα και με ποιους-ποιες ημουν. χαχαχαχα.

Χάχα Αστα ρε συ..δεν μπορούν να πούμε ούτε ένα ψέμα τα άτιμα.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...