vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Πιο μηχάνημα για καφέ είναι καλό? Αυτό με τις κάψουλες? Είχα δει ότι είχε σε προσφορα με κάψουλες δώρο ξέρετε κάτι για τη προσφορά αυτή?
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Βγαίνουν συνέχεια προσφορές και υπάρχουν πολλές διαφορετικές μηχανές. Κάνε μια αναζήτηση στο μπλα μπλα για μηχανές εσπρέσο και θα βρεις πολλές πληροφορίες. Υπάρχει και forum ειδικά για καφέ και μηχανές! Για την προσφορά που λες, μάλλον εννοείς την dolce gusto με τα 29€. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, καλή είναι. Μια χαρά καφέ βγάζει. Ήταν σε προσφορά και μηχανή της illy, πιο ακριβή, με πιο ακριβές κάψουλες αλλά βγάζει και καλύτερο καφέ. Δες στην ενότητα των προσφορών αν ισχύουν ακόμα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν βλέπω πουθενά να δείχνει ότι έχει κάψουλες
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παίρνει κάψουλες illy, από άλλη εταιρεία νομίζω δεν υπάρχουν.
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Και πώς είναι οι κάψουλες? Οι καφέδες αυτοί έχουν πολλά συντηριτικα?
patrickdrd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 μια χαρά είναι δοκίμασε πρώτα και παίρνεις μετά αν δεν ξέρεις
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το nespresso μου φέρνετε πιο ελκυστικό και έχει πιο πολλά καφέ.
theofanis20 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Η nespresso είναι κορυφή αν σε ενδιαφέρει μόνο espresso kai cappuccino
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Η γυναίκα πίνει πιο πολύ καπουτσίνο
kfyros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 δοκίμασε τους καφέδες πριν πάρεις οτιδήποτε. μπορεί να μη σ αρέσουν. πχ. εγώ είμαι fan του illy του κόκκινου, άλλοι δεν τον μπορούν, γουστάρουν portioli κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα