Προς το περιεχόμενο

Νέα in-ear ακουστικά Piston Fresh από την Xiaomi με κόστος... €4


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To ωραιο είναι ότι όλα τα συγκρίνουμε με τα ακουστικά 10€ στην Ελλάδα :P

 

Αγοραστε ένα από αυτά τα περιβόητα ακουστικά από εδώ κ δειτε αν στο ebay έχουν πάνω από 2$.

 

Τα αξεσουάρ είναι το μόνο κέρδος πλέον αυτων των μαγαζιών, σιγά μην το αγοράζουν 7-8€ κ το δίνουν 10. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

 

Η συγκεκριμένη σειρά της xiaomi με τα ακουστικά είναι πολύ τίμια που ελλαδα βρίσκεις αντίστοιχο ήχο με 15+€ κ από μαγαζιά όμως που δεν πουλάν σαβουρες.

 

Ο μόνος που έχει πιο φθηνά ακουστικά με καλύτερο ήχο όπως αναφέρθηκε κ πιο πριν είναι τα AWEI τα οποία όμως δεν συγκρίνονται στην ποιότητα κατασκευής κ για αυτό χαλάνε για την πλάκα τους αν δεν τα προσέχεις.

 

Εγώ προσωπικά τα συγκρίνω με αυτά που στην Ελλάδα έχουν €10 για πολλούς λόγους, Είναι (μέσες-άκρες) το κατώτατο όριο τιμής που μπορείς να πας αύριο σε ένα μαγαζί της προκοπής, κοντά σουνα τα πάρεις και να κάνεις την δουλειά σου με σχετική αξιοπρέπεια.

 

Πήρα για το τρέξιμο ένα ζευγάρι panasonic των €10, γιατί δεν ήθελα να ταλαιπωρώ τα pistons μου. Έφυγα από το σπίτι, σταμάτησα στον Γερμανό στο δρόμο για το στάδιο και τα πήρα. Δεν ήταν πολύ άσχημα στο παίξιμο (αλλά ήταν άσχημα), αντέχουν ακόμη, αλλά έκαναν και €10, πολλά για την ποιότητά τους, ακουστικής,κατασκευαστικής και αισθητικής. 

Μετά πήρα ένα μάτσo ακουστικά από το ebay, 1,25 το ένα. Άθλια κατασκευή και ακόμη πιο άθλια ποιότητα ήχου, το καθένα άντεχε 3-4 μήνες, αλλά η ηχητική τους απόδοση ήταν οικτρή, ούτε για το τρέξιμο δεν έκαναν, όπου, θεωρητικά, αυτό που θέλεις είναι απλά να ακούς και όχι να γουστάρεις.

Τελικά έκανα πέτρα την καρδιά μου και χρησιμοποιώ στο τρέξιμο ένα από τα 4-5 ζευγάρια Sony MH-1 που μου "χάρισε" το e-shop. Αθάνατα, η γνωστή πάρα πολύ καλή απόδοσή τους, αλλά άβολο καλώδιο (η αντοχή του έχει το τίμημά της) και, κυρίως, χρειάζεται και το ανταπτοράκι μετατροπής που προσθέτει επιπλέον δυσκολία.

Ψάχνω λοιπόν το φθηνότερο, ανθεκτικότερο και όσο το δυνατόν ποιοτικότερο ζευγάρι ακουστικών με αυτήν τη σειρά, ελπίζω αυτά να είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για οποιον εγραψε οτι παρε καλα ακουστικα διοτι ειναι για τα αυτια σου δυστυχως η αληθεια ειναι οτι ειτε παρεις καλα ακουστικα ειτε παρεις μετρια ακουστικα για το αυτι σου σαν ταλαιπωρια ειναι το ιδιο.το να ακουει το αυτι συνεχεια ηχο σε μεγαλη ενταση μονο καλο δεν του κανει ειτε ακους με καλα ακουστικα ειτε με μετρια ακουστικα.για αυτο και σε κινητα και σε συσκευες υπαρχει το avls ασχετα που ολοι μας το ξεπερναμε

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι είχατε πρόβλημα με τα pistons v2 , μήπως πέσατε σε μαϊμού προϊόν; γινότανε της αντιγραφής το κάγκελο με εκείνη την έκδοση θυμάμαι.

 

Ως κάτοχος των ν2/hybrid pistons δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, καθημερινή χρήση τους στο χωράφι για πάνω από 3 ώρες.Τώρα πήρα δύο ζευγάρια rock zircon και τα βρήκα πολύ ανώτερα.πλέον τα έχω μόνο για το ds4 τα παλιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@skylined. Τα awei es900i τα εχω (ebay περιπου 6-7€). Συγκρινονται ευκολα με επωνυμα ακουστικα των 50€ (και δεν το λεω εγω, το λενε καποιοι reviewers).

 

Εγω μπορω να τα συγκρινω με καποια Sony MDR-EX85LP που ειχα των 25€ και τα es900i ειναι σαφως ανωτερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, καταλαβαινω το σκεπτικο σου, ομως υπαρχει μια βασικη διαφορα. Η μεταφορα ειναι βασικη αναγκη. Η ακροαση μουσικης ειναι ψυχαγωγια και απολαυση, και ισως εκτονωση για καποιους. Εννοω οτι το να βαλεις τα ακουστικα στα αυτια να ακουσεις κατι, το κανεις επειδη το γουσταρεις, audiiphile η μη. Και παλι το παραδειγμα σου ειναι δυσαναλογο διοτι μιλαμε για μια διαφορα €15-20, το να πας δηλαδη σε ενα ζευγαρι ακουστικα που λες ναι, με αυτα τωρα ακουω σωστα. Ε, πιστευω η πλειοψηφια μπορει να διαθεσει ενα εικοσαρικο παραπανω, να τα προσεχεις και λιγο, αντι να αλλαζεις τα φτηνα σα πασατεμπος, το ιδιο διαστημα θα σου κρατησουν ενα ζευγαρι καλα και θα σαι στα ιδια λεφτα στο τελος. Απλα πιστευω πως ολοι αξιζουν να ακουν τη μουσικη τους ωραια και σωστα (και να μην ταλαιπωρουν και τα αυτια τους), και στην τελικη ολοι μπορουν, διοτι δεν μιλαμε για ποσα λαμποργκινι εδω, ουτε για εξωπραγματικες audiophile αγορες χιλιαδων ευρω, λιρων, και κορωνων.

Ναι αλλά θα έρθει ο επόμενος, ο πιο απαιτητικός - ψαγμένος - τρελαμένος και θα πει το ίδιο για τα ακουστικά των 15-20€. Ότι είναι προσβολή για τα αυτιά :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αα, συγκλονιστηκες κι ολας! κοιτα να δεις, κατι παλιο sennheiser και κατι akg που μας πιανουνε κοροιδα... Φιλικα και σαρκαστικα

οπος και αυτά να φανταστω

https://www.aliexpress.com/item/Newest-Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-HD-In-Stock-Earphone-with-Mic-Remote-Headset-for-Xiaomi-Redmi/32587189122.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ δεν είπαμε να παμε και σε ακουστικα 1.000-3.000 ευρο, μια οικονομικη λυση 200-500 ευρο νομιζω κσνει για  τους περισσότερους για να ακουνε μουσικη ,(όχι studio κτλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Ναι τα ξερω αυτά είναι μια κακη απομίμηση των SONY ex650

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οσους τα βλεπουν σαν αναλωσιμα για τρεξιμο, γυμναστηριο κλτ, καλως. Για ολους τους υπολοιπους, να ξερουν οτι αυτα τα πραματα ειναι προσβολη για τ' αυτια!

Γιατι στο γυμναστηριο απαγορευεται να ακουμε μουσικη σωστα ? Αν αγαπας κατι ακους παντου σωστα... οκ όλα αυτά τα ακουστικα με 10-50-100 ευρο μπορει να είναι για πεταμα για οσους αγαπανε την μουσικη, όμως υπαρχει κοσμος που ουτε καν καταλαβαινει διαφορα.

 

Με λιγα λογια υπαρχουν ατομα που δεν θελουν δεν τους νοιάζει να ακουνε μουσικη και κανουν την δουλεια τους με αυτά και υπαρχουν ατομα που θελουν να ακουνε σωστα και υπαρχουν ακουστικα αδιάβροχα για γυμναστήριο φοβερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αα, συγκλονιστηκες κι ολας! κοιτα να δεις, κατι παλιο sennheiser και κατι akg που μας πιανουνε κοροιδα... Φιλικα και σαρκαστικα

Ξεχασες τις FOCAL,B&W,FInal Audio, Shure Που μαζι με την SENN Είναι οι κορυφαίες .... Τωρα για οσους λενε ότι αυτές ακουγοντε το ιδιο με κατι άλλες μαρκες στυλ Beats,Turbo X , Piston κτλ κτλ .... δεν εχει νοημα να γινεται κουβεντα σαν να λεμε η γη είναι επίπεδη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω διάφορα in ear και xiaomi ακουστικά αλλά "πονάει" το αυτί με την συνεχή χρήση.

Για προτείνετε κανένα διακριτικό σαν τα παλιά που είχαμε στα walkman με το μαξιλαράκι.

Οχι κουμουτσα όσο μικρότερο είναι δυνατόν.

Ακόμα είχα δει κάποια που άφηναν και τους υπόλοιπους ήχους απο το περιβάλλον να περνάνε.

Αξίζει κάτι τέτοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο κεντρο της Αθηνας εχεις City sighting Bus. Δινεις μια Κυριακη 20Ε ΚΑΙ κανεις την βολτα σου σε ολα τα ιστορικα σημεια της Αθηνας ΚΑΙ μαθαινεις καμια γνωση ΚΑΙ στο τελος σου μενουν τα δωρεαν ακουστικα που σου δινουν να ακους την ξεναγηση.

Χαζοι ολοι αυτοι που τα σκανε για ακουστικα sennheiser , apple , beats κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...