Matrix7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους!!! Ήθελα να ρωτήσω αν το taxis net σας ανοίγει κανονικά.Διάβασα για την αλλαγή σε tls 1.2,το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μπω!!! Και με chrome και με mozilla άνοιξε μία φορά και μετά από restart τίποτα (αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή σύνδεση).Έχω διαγράψει cookies-cache,μέχρι και format έκανα,τίποτα!Άνοιξε τη πρώτη φορά μετά το format μετά δεν. Εννοείται έχω τσεκάρει στους browsers ότι είναι τσεκαρισμένα τα πρωτόκολλα,έχω τελευταίες εκδόσεις,win 10,όλα κομπλέ.Στο υπουργείο λένε κατέβασε chrome ή firefox.Χέσε ψηλά κ αγναντευε... Έχει κανείς τη παραμικρή ιδέα τι να κάνω ή να περιμένω να αλλάξει κυβέρνηση?Η πλάκα είναι από το κινητό μπαίνω κανονικά
letom Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πριν μισή ώρα μπήκα κανονικά. Σε Win7 με Fifefox.
Matrix7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πριν μισή ώρα μπήκα κανονικά. Σε Win7 με Fifefox. Τι να πω,να φταίει κάτι στο pc μου,δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα