Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές.Κοιτάζω να αγοράσω κάποια πράγματα από Ιαπωνία μεριά αλλά επειδή θα πάει το ποσό γύρω στο 50ρι και έχω δει τελευταία τι λέγεται για τα τελωνεία,τους είπα να το μαρκαρουν ως δωρο η ως αντικειμενο χαμηλης αξιας και μου αρχισαν τα "ειμαστε εταιρια του ιαπωνικου κρατους και εδω δεν μας επιτρεπεται να τα κανουμε αυτα απο το κρατος" Σας εχει ξανατυχει; ειμαι και καινουριος σε αυτες τις αγορες και θα ηθελα τα φωτα σας.Ευχαριστω

Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός ότι η αναγραφή στο αυτοκόλλητο της τιμής του αντικειμένου και παράλληλα ο χαρακτηρισμός του ως "δώρου" δεν είναι συμβατές και λογικές έννοιες, ναι, υπάρχουν πωλητές και μαγαζιά στον πλανήτη (γιαπωνέζοι, αμερικανοί κλπ) που δεν κάνουν αυτά που κάνουν οι κινέζοι.

Δημοσ.

Το μόνο λάθος που κάνεις είναι ότι πιστεύει πως όλοι οι πωλητές συμπεριφέρονται όπως οι Κινέζοι.

Ο Αμερικάνος (όπως γνωρίζω), ο Ιάπωνας που αναφέρθηκε και προφανώς αρκετοί άλλοι

ζουν σε κράτη με νόμους που τηρούνται και δεν πρόκειται να διακινδυνέψουν τη δουλειά τους για μια πώληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...