Sog96Ch Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Παιζω cs go and Overwatch edpi 1400 Current Mouse: Mionix Avior SK Grip: Claw Possible mice: Logitech G Pro DM1 Pro S Nixeus Revel Logitech G 303 Logitech G 403 (εαν και νομιζω οτι ειναι περισσοτερο για palm) Hand: 18-19 cm Δεν ειμαι σιγουρος ποιο απο αυτα να παρω και εαν αξιζει η μεταβαση απο αυτο που εχω τρ
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιζω cs go and Overwatch edpi 1400 Current Mouse: Mionix Avior SK Grip: Claw Possible mice: Logitech G Pro DM1 Pro S Nixeus Revel Logitech G 303 Logitech G 403 (εαν και νομιζω οτι ειναι περισσοτερο για palm) Hand: 18-19 cm Δεν ειμαι σιγουρος ποιο απο αυτα να παρω και εαν αξιζει η μεταβαση απο αυτο που εχω τρ Απεφυγε τα αυτα, αθλιο build quality στα dm1-s/revel και το g303 εχει sensor rattle σε αρκετα μοντελα. Το g403 δεν ειναι και τοσο μεγαλο αλλα αν παιζεις claw θα σε βολεψει νομιζω καλυτερα το g pro, εχουν βγει και hyperglides γιατι τα stock feet ειναι αθλια, μεγαλο + αυτο. To edpi δεν λεει απολυτως τιποτα btw ειναι απλα το dpi*sensitivity αν το λες για να σου προτείνουμε κατι πρεπει να πεις το dpi γιατι σε μερικα υπαρχει smoothing αναλογα τα steps, πχ πανω απο 1800dpi. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2016 από ADHD
Sog96Ch Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απεφυγε τα αυτα, αθλιο build quality στα dm1-s/revel και το g303 εχει sensor rattle σε αρκετα μοντελα. Το g403 δεν ειναι και τοσο μεγαλο αλλα αν παιζεις claw θα σε βολεψει νομιζω καλυτερα το g pro, εχουν βγει και hyperglides γιατι τα stock feet ειναι αθλια, μεγαλο + αυτο. To edpi δεν λεει απολυτως τιποτα btw ειναι απλα το dpi*sensitivity αν το λες για να σου προτείνουμε κατι πρεπει να πεις το dpi γιατι σε μερικα υπαρχει smoothing αναλογα τα steps, πχ πανω απο 1800dpi. Dpi χρησιμοποιώ είτε 800 είτε 1600 και κάνω την ανάλογη μετατροπή στο Sens (Px 1600*0.8765= 1400). Ανάμεσα σε g403 kai gpro ποιο λες να είναι πιο βολικό? Τα dm1-s/revel τι προβληματα εχουν στο BC? Πιστευω θα προτιμουσα dm1-s/revel λογω Shape Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2016 από chourdis
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εχουν χαλια sticky buttons και τα 2, το revel οχι τοσο αλλα το build του ειναι τραγικο γενικα. Sensei shape ειναι ενταξει ειναι καλο αλλα αν παιζεις claw και το g pro θα βολεψει. Το g403 ενω δεν ειναι τοσο μεγαλο ειναι λιγο "χοντρο" πως να το πω και ισως δεν βολευει τοσο claw grip.
Sog96Ch Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εχουν χαλια sticky buttons και τα 2, το revel οχι τοσο αλλα το build του ειναι τραγικο γενικα. Sensei shape ειναι ενταξει ειναι καλο αλλα αν παιζεις claw και το g pro θα βολεψει. Το g403 ενω δεν ειναι τοσο μεγαλο ειναι λιγο "χοντρο" πως να το πω και ισως δεν βολευει τοσο claw grip. ty for the help. Ξερεις κανενα αλλο mouse με καλο sensor που να μην εχω γραψει για να το κοιταξω;
ADHD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ty for the help. Ξερεις κανενα αλλο mouse με καλο sensor που να μην εχω γραψει για να το κοιταξω; Υπαρχουν και αλλα shapes αλλα με 3310, δεν νομιζω οτι αξιζει απο τη στιγμη που παιζεις claw grip το g pro σου κανει μια χαρα.
Sog96Ch Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν και αλλα shapes αλλα με 3310, δεν νομιζω οτι αξιζει απο τη στιγμη που παιζεις claw grip το g pro σου κανει μια χαρα. Μαλλον το g pro θα παρω λες να παρω και hyperglides και εαν ναι μπαινουν ευκολα;
ADHD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι οπωσδήποτε τα stock είναι άθλια, εύκολα μπαίνουν δεν είναι τίποτα, απλα προσέχεις στα logitech να βγαλεις ολο το πλαστικό έχουν 2 layers.
hellojim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το Mouse που εχεις ειναι ηδη κομπλε. (λιγο κοντο βεβαια). Αν δουλευει γιατι να το αλλαξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα