Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα έφτιαξα το Eshop μου, όλα τέλεια αλλά έχω ένα πρόβλημα, όταν γίνονται οι πληρωμές και πάει κάποιος στο καλάθι,το έχω συνδέσει να γίνονται οι πληρομές μέσο Paypal, αλλά θέλω να μου βάζουν τα χρήματα σε λογαριασμό που έχω στην Eurobank 

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω ?

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται "αυτόματα" όπως το ππ, απλά αναφέρεις τους λογαριασμους σου στο σιτε και στα βάζουν από το ebanking τους ή από τα ταμεία της τράπεζας

Δημοσ.

Γεια σου Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου :-)

Αυτό είναι πρόβλημα, με το Paypal δεν τα πάω και πολύ καλά. εαν μου κάνει κάποιος κατάθεση στο λογαριασμό μου στο Paypal εγώ θα μπορώ να μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό τα χρήματα δίχως να υπάρχει κάποια χρέωση από το Paypal ?

Δημοσ.

Γεια σου Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου :-)

Αυτό είναι πρόβλημα, με το Paypal δεν τα πάω και πολύ καλά. εαν μου κάνει κάποιος κατάθεση στο λογαριασμό μου στο Paypal εγώ θα μπορώ να μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό τα χρήματα δίχως να υπάρχει κάποια χρέωση από το Paypal ?

To pp δεν χρεώνει τιποτα για την μεταφορα χρηματων προς την τραπεζα, αλλα οι ελληνικες τραπεζες αν τους στειλεις εισερχόμενο εμβασμα σε χρεωνουν απο 3-4 ευρω, τωρα για την Eurobank δεν ξερω ποσο ειναι η χρεωση

Δημοσ.

Υπάρχει ο λογαριασμός WinBank Direct, στον οποίο (αν και εφόσον ισχύει ακόμα) τα εισερχόμενα εμβάσματα δεν έχουν προμήθεια. Έτσι ήταν πριν 3 χρόνια που τον άνοιξα.

Σχετικά με το PayPal: Ο πελάτης όταν πληρώνει, τα χρήματα πηγαίνουν στο "PayPal Balance" σου κι από εκεί επιλέγεις εσύ πότε θέλεις να μεταφερθούν στον τρ. λογαριασμό σου. 

Όσο για τις μεθόδους αποδοχής πληρωμής, ψάξε για "Payment Gateways" (Braintree, 2Checkout, Payoneer κτλ.) και δες ποιες συνεργάζονται με την ecommerce πλατφόρμα σου (WooCommerce, OpenCart, Shopify κτλ.). Παράλληλα θα κοιτάξεις προμήθειες κτλ. να δεις ποιά σε συμφέρει.

Αν το eshop σου δεν βασίζεται σε κάποιο δημοφιλές CMS, ίσως να χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιον developer.

Δημοσ.

Γεια σου φίλε Tigran σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.

Το Eshop μου το έχω φτιάξει με Worldpress και έχω βάλει Plugin το WooCommerce το οποίο είναι φοβερό, απλά θα ήθελα όταν πάει ο πελάτης στο Καλάθι αγορών να μπορεί να μου βάζει απευθείας τα χρήματα στον λογαριασμό μου στην Eurobank 

και να μην βγάζει το Paypal 

Θα μπω να κοιτάξω όσα μου έγραψες πιο πάνω. ;)

Δημοσ.

Για να μην βάλω Link και θεωρηθεί διαφήμιση , ψάξε για μια εταιρεια webit, φτιάχνει Module διασύνδεσης για όλες τις τράπεζες και σχεδόν για όλες τις πλατφόρμες . Κόστος περίπου 70€ και απλή εγκατάσταση.

Πριν το κάνεις βέβαια θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει τις σχετικές αιτήσεις στην τράπεζα για να λάβεις κωδικούς

Δημοσ.

Οι τράπεζες δεν παρέχουν δυνατότητα συστήματος ονλάιν πληρωμής? Με κάποιο module ή με κάποιο κομμάτι κώδικα που να τον ενσωματώνεις στο σάιτ σου για να δέχεσαι ονλάιν πληρωμή με κάρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά από ότι κατάλαβα θέλεις να βάζει ό καθένας την κάρτα του και να πληρώνει κατευθείαν και να μπαίνουν τα χρήματα στον λογαριασμό ναι γίνεται. Θα κάνεις σύμβαση με την τράπεζα σου δηλαδή με την Euro bank μοιάζει με την on line πληρωμή λογαριασμών Κοσμοτε και Elpedition απλά επιλέγεις την κάρτα σου και βάζεις τα στοιχεία και πατάς αγορά. Επίσης η τράπεζα σου κρατάει προμήθεια για αυτήν την συναλλαγή νομίζω έως 2% νομίζω λέγεται e commerce link που το βάζεις στο site σου! Άμα θέλεις να σου στείλω print screen από τα παραπάνω site να δεις πως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...