παπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 https://m.facebook.com/limbaaaaa/ Επεσα σε αυτο και ειπα... Τι ειπα; Να ανοιξω ενα θεματακι φυσικα! Λεπον, τα σπατε; Κοπανατε αψυχα πραατα; Πετατε πραματα με σκοπο την ικανοποιηση σας, την προσωρινη τουλαχιστον; 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 https://m.facebook.com/limbaaaaa/ Επεσα σε αυτο και ειπα... Τι ειπα; Να ανοιξω ενα θεματακι φυσικα! Λεπον, τα σπατε; Κοπανατε αψυχα πραατα; Πετατε πραματα με σκοπο την ικανοποιηση σας, την προσωρινη τουλαχιστον; Μονο στα μπουζούκια χαμηλού επίπεδου (ωραία το περιέγραψα ε ), ...τα κάνουμε λιάδα 1
Pa0ki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Τα παρασπάω δυστυχώς Μεγάλη μαλακία να πληρώνεις ξανά για το ίδιο πράγμα που είχες και κοπάνησες πάνω στα νεύρα σου
Zein Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Κοιταχτε μη σπασετε κανενα χερι ή και κεφαλι σας την ωρα που καπανατε σα λυσσασμενοι εκεινον τον εκτυπωτη με το ροπαλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Κοιταχτε μη σπασετε κανενα χερι ή και κεφαλι σας την ωρα που καπανατε σα λυσσασμενοι εκεινον τον εκτυπωτη με το ροπαλο. Χερι ειχε καταστρεψει προσωρινα κολλητος οταν εριξε μπουνια σε πορτα απο τα νευρα του. Προσωπικα δεν εχω σπασει ποτε τιποτα απο νευρα και δεν μπορω να καταλαβω πως ξεσπαει ο κοσμος σε τηλεφωνα, βαζα κ.ο.κ. Το οποιο ειναι βολικο σαν προσεγγιση επειδη φανταζομαι μετα ξεφουσκωνει η ενταση, αλλα πραγματικα δεν το αντιλαμβανομαι. 2
Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Πολλες φορες εχω φτασει σε σημειο αλλα κρατηθηκα ολες τις φορες. Π.χ οταν χτυπαω καπου και πονεσω γυρναει το μυαλο μου αλλα το προσπερναω με βαθιες ανασες
DDevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μπα όχι. Απλα κάποιες φορες (2-3) έχω κλοτσησει κάτι σακουλες σκουπιδιών με ρουχα μέσα (ηξερα ότι έχει ρουχα μέσα) συνηθως όταν εχω νευρα πάω γυμναστηριο και κοπανιέμαι να μου φυγουν. Το τελευταιο καιρο έχω νεύρα βασικα αλλα δεν με έχουν καταλαβει ουτε στη δουλεια ουτε οι φιλοι γιατι δεν τα ξεσπάω σε άτομα που δεν φταινε. Μου έχει λειψει και η Αθηνα θέλω να πάω να ξελαμπικάρω. Έχω κανα 3 εβδομάδες ακομα μέχρι να φυγω και δεν βλέπω την ώρα.
bedazzled Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν σπάω ποτέ πράγματα. Κοστίζουν λεφτά και συνεπώς το θεωρώ βλακεία. Κανά μπινελίκι και μέχρι εκεί. 3
Kapws Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χριστοκάντηλα και σπαστικά χτυπήματα όταν βαράω 2μπαρα πίεση για ότι-να-ναι λόγους... προσπαθώ να το φτιάξω χρόνια τώρα, αλλά με όχι τόσο καλά αποτελέσματα.
louilouiCK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Είχα να μπω καιρό στο FB άλλαξε format ή για κάποιο λόγο νομίζει πως μπαίνω απο κινητό; 1
Chape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παλιότερα λόγο πίεσης και κούρασης στην δουλειά ήμουν τόσο νευρικός που όταν συνέβαινε κάτι δεν μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα... Κάτι έπρεπε να κάνω... Αργότερα ηρεμησαν τα πράγματα στην δουλειά και μου πέρασε και εμένα...
xstreamgamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Προχτές το βράδυ μαλώνοντας άγρια λεκτικά στο καφενείο με ούγκανο χρυσαυγίτη,γυρνώντας στο σπίτι από τα νεύρα μου κοπάνησα την μπρίζα του σπιτιού.Διπλή βλακεία γιατί πρώτον μπορεί να με σκότωνε το ρεύμα(αν και το χέρι τινάχτηκε βίαια πίσω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και δεύτερο έκανε δύο πολύ βαθιά κοψίματα στο τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο από το πλαστικό που έσπασε και με πονάει ακόμα. Το περίεργο είναι ότι συνήθως δεν έχω τέτοια ξεσπάσματα,ευτυχώς που κοιμούνταν τα παιδιά και δεν με είδαν έτσι ώστε να φοβηθούν!
logistoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Προχτές το βράδυ μαλώνοντας άγρια λεκτικά στο καφενείο με ούγκανο χρυσαυγίτη,γυρνώντας στο σπίτι από τα νεύρα μου κοπάνησα την μπρίζα του σπιτιού.Διπλή βλακεία γιατί πρώτον μπορεί να με σκότωνε το ρεύμα(αν και το χέρι τινάχτηκε βίαια πίσω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και δεύτερο έκανε δύο πολύ βαθιά κοψίματα στο τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο από το πλαστικό που έσπασε και με πονάει ακόμα. Το περίεργο είναι ότι συνήθως δεν έχω τέτοια ξεσπάσματα,ευτυχώς που κοιμούνταν τα παιδιά και δεν με είδαν έτσι ώστε να φοβηθούν! είχα βρεθεί σε παρόμοια φάση πριν λίγους μήνες με ούγκανο κνίτη, αλλά δεν κοπάνησα κάτι αν συνέχιζε θα κοπανούσα αυτόν τουλάχιστον δε θα ξαναβρεθούμε στο ίδιο μέρος γιατί είχε αρχίσει να κουράζει εδώ και χρόνια, με τους χρυσαυγίτες συνήθως γελάω γιατί είναι απλά προβληματικοί και λένε ασυναρτησίες, οι άλλοι νομίζουν ότι έχουν επιχειρήματα επειδή "διάβασαν" έχω παρόλα αυτά σπάσει το χέρι μου από γροθιά στον τοίχο από τα νεύρα μου (κάταγμα πυγμάχου) αλλά πάει 10ετια και πλέον δε με ενοχλεί καθόλου, απλά έχω άλλο ένα στραβό κόκαλο μιας και κάνω συλλογή από ότι φαίνεται και νεότερος έσπαγα αβέρτα πράγματα, από ps2 μέχρι αυτοκίνητα
Zerg13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τι ακριβως εγινε και εριξες μπουνια στον τοιχο;
logistoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 είχα νεύρα με τον πατέρα μου αν θυμάμαι καλά και έριξα μπουνιά στον τοίχο, ίσια με όλη μου τη δύναμη έσπασε το έξω (5ο?) μετακάρπιο μετά βγήκα την έξοδό μου και κατά τα ξημερώματα πήγα νοσοκομείο να μου το ισιώσουν και να βάλουν νάρθηκα αυτό το κόκαλό όμως το ξαναράγισα (κάπου το ξαναχτύπησα ) στο μήνα που δεν είχε δέσει τελείως και μου το ξανάσπασαν και μου το ξανάδεσαν.. ενόχληση ειδικά στην οδήγηση τέσπα μικρός ήμουν κάπως παράξενος τύπος γενικά πάντως το ξάνα-σπασιμο που σου κάνουν αν χρειαστεί έστω και με νάρκωση πονάει χειρότερα από κάθε άλλο σπάσιμο (και έχω σπάσει πολλά όπως κλείδα, πλευρά, 3 μετατάρσια και έχω ραγίσει και γνάθο) γενικά τα σπάω τα κόκαλα, δεν κολώνω τα άλλα μου σπασίματα έχουν πιο πολλή πλάκα στο πώς τα έπαθα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα