bill27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους,Θελω να ρωτησω...εκανα μια αγορα απο geekbuying στις 10/11/2016 και εγινε shipped στις 12/11/2016.Το tracking number ειναι αυτο RK519249836CN .Εχουν περασει 46 μερες και δεν εχει ερθει ακομα.Να κανω dispute??Εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο Κινα αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα ωστε να χρειαστω το paypal.To θεμα ειναι οτι ποτε δεν εχω κανει dispute,ειδα καποια βιντεακιακαι περιπου καταλαβα πως γινετε...αλλα θα ηθελα και την γνωμη και αλλων συνφορουμητων.Εκει που λεει να περιγραψουμε,τι ακριβως πρεπει να γραψω??Οτι δεν εχω παραλαβει και να γραψω το τρακινγκ ναμπερ?Το καταστημα μου λεει να περιμενω και να παω στο τοπικο μου ταχυδρομειο να παρω ενα χαρτι πως δεν εχω παραλαβει και να εχεικαι σφραγιδα και να τους το στειλω,επισης να τους στειλω και μειλ και τις απαντησεις τους να τισ στειλω με screenshot....Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω γιατι εχω πελαγωσει?Ευχαριστω
forgotten Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ανοιξε paypal claim και μην το κλεισεις οτι και να σου υποσχεθουν ,αν δεν σου επιστρεψουν τα λεφτα κανε το escalate και ασε τους να αποδειξουν εκεινοι στο paypal οτι παραληφθηκε ,αν το τρακινγ number δεν δειχνει παραδοση εισαι καλυμμενος.
bill27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 paypal claim εννοεις το dispute ετσι??Στην περιγραφη τι να γραψω?Ποσες μερες μετα μπορω να το κανω escalate?
forgotten Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 paypal claim εννοεις το dispute ετσι??Στην περιγραφη τι να γραψω?Ποσες μερες μετα μπορω να το κανω escalate? θα σου βγαλει επιλογη για item not received και στη περιγραφη θα γραψεις οτι μας λες εδω οτι περασαν 45 μερες και δεν παραλαβες και οτι θελεις τα λεφτα σου πισω.
makfil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Η ενημέρωση που βλέπω είναι ότι το δέμα έφυγε από το Πεκίνο στις 6/12 και δεν αναφέρεται να έχει φτάσει στην Ελλάδα. Λόγω του φόρτου των εορτών, δεν θεωρώ μεγάλη καθυστέρηση τις 20 μέρες, πολύ περισσότερο όταν στην Αθήνα παραμένουν μη σκαναρισμένα δέματα που έχουν φτάσει από τα τέλη ΝΟΕ. Έχεις περιθώριο 180 μέρες να ανοίξεις θέμα στο paypal.
bill27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ok,αμα ειναι θα περιμενω λιγο ακομα.ευχαριστω και τους δυο σας
bill27 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ευτυχως προχωρησε το τρακινγκ....αυριο μαλλον θα το εχω 11/11 η παραγγελια ,στις 12/11 πηρα τακινγκ και σημερα 55 μερες μετα ειναι στο κεντρο διαλογης Αττικης 1
bill27 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 λοιπον,επανερχομαι στο θεμα γιατι υπαρχει και συνεχεια, σημερα πρωι παρελαβα τον συναγερμο(11 ευρω) και δεν δουλευει, μπορω να κανω κατι για να παρω πισω τα χρηματα μου?
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοείς, ότι τον έχεις συνδέσει, σύμφωνα με τις οδηγίες, και δεν λειτουργεί ή ότι του λείπει εξάρτημα ή ότι δεν ξέρεις να τον συνδέσεις ή ότι δεν έχεις οδηγίες κλπ;
bill27 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ακριβως,βαζω τις μπαταριες ακουγετε ενα μπιπ και μετα δεν κανει τιποτα,ακολουθω τις οδηγιες που ειχε μεσα αλλα τιποτα, εντωμεταξυ δουλευει μονο το ενα κοντρολ το αλλο οχι(δηλ.δειχνει οτι δουλευει γιατι αναβει το λαμπακι). ο συναγερμος ειναι σαν αυτον αλλα ειναι 2 συναγερμοι http://www.geekbuying.com/item/YA-MC05-Wireless-Home-Window-Door-Burglar-Security-Motion-Alarm-System-371134.html
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή, έχεις βάλει σε 2 πόρτες αυτές τις μαγνητικές επαφές, οπλίζεις μέσω του χειριστηρίου, ανοίγεις την πόρτα και δεν χτυπάει ο συναγερμός;
bill27 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή, έχεις βάλει σε 2 πόρτες αυτές τις μαγνητικές επαφές, οπλίζεις μέσω του χειριστηρίου, ανοίγεις την πόρτα και δεν χτυπάει ο συναγερμός; ακριβως
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά, θα συμβουλευόμουν και έναν ειδικό στους συναγερμούς και τις μαγνητικές επαφές, πριν επικοινωνήσω με το μαγαζί για το πρόβλημα και τα επόμενα βήματα.
bill27 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Αφου το μαγαζι μου ζητησε βιντεο με το προβλημα μου εκανε refund,ολα οκ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα