Ratata Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Αν έχω κάρτα γραφικών και συνδέσω την οθόνη στην μητρική, τότε θα έχω τα γραφικά της κάρτας γραφικών ή τα γραφικά του επεξεργαστή ή θα μπορώ να διαλέξω εγώ ποια γραφικα θα έχω ? Ευχαριστώ
Ratata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Διαλεγεις απο το control panel. Και τι ακριβώς επιλέγω από εκεί?
infin1tyGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν έχεις συνδεδεμένη την οθόνη στην υποδοχή της μητρικής κάρτας ενώ παράλληλα έχεις ξεχωριστή PCI-E κάρτα γραφικών δεν θα έχεις καθόλου εικόνα αφού τα ενσωματωμένα γραφικά θα έχουν απενεργοποιηθεί αυτόματα.
Alexlooker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ποια μητρικη εχειs και ποια καρτα γραφικων; τι προβλημα εχεις;
Ratata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ποια μητρικη εχειs και ποια καρτα γραφικων; τι προβλημα εχεις; Έχω z170 pro gaming και κάρτα θα μου έρθει αύριο 1060 6GB. Το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη μου έχει είσοδο μόνο vga , και ψάχνω μια προσωρινή λύση μέχρι να πάρω καινούρια οθόνη
vasdim1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παίρνεις με 2 ευρώ έναν μετατροπέα dvi σε vga, συνδέεις την καινούργια κάρτα με την οθόνη και είσαι εντάξει.
infin1tyGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν θες μετατροπέα, πρόσεχε η κάρτα να έχει DVI-I. Αν έχει DVI-D, οι φθηνοί αντάπτορες που θα βρεις δεν θα λειτουργούν.
Ratata Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά την πήρα την κάρτα και πήγα στο πλαίσιο να ζητήσω ανταπτορα και μου έδωσαν έναν αλλά δεν κάνει. Πάλι καλά δανειστηκα από έναν φίλο μου το παλιό του μόνιτορ και τώρα μια χαρά. Ευχαριστώ και να έχετε καλή χρονιά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα