Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αν έχω κάρτα γραφικών και συνδέσω την οθόνη στην μητρική, τότε θα έχω τα γραφικά της κάρτας γραφικών ή τα γραφικά του επεξεργαστή ή θα μπορώ να διαλέξω εγώ ποια γραφικα θα έχω ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν έχεις συνδεδεμένη την οθόνη στην υποδοχή της μητρικής κάρτας ενώ παράλληλα έχεις ξεχωριστή PCI-E κάρτα γραφικών δεν θα έχεις καθόλου εικόνα αφού τα ενσωματωμένα γραφικά θα έχουν απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Δημοσ.

ποια μητρικη εχειs και ποια καρτα γραφικων;

τι προβλημα εχεις;

Έχω z170 pro gaming και κάρτα θα μου έρθει αύριο 1060 6GB. Το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη μου έχει είσοδο μόνο vga , και ψάχνω μια προσωρινή λύση μέχρι να πάρω καινούρια οθόνη

Δημοσ.

Τελικά την πήρα την κάρτα και πήγα στο πλαίσιο να ζητήσω ανταπτορα και μου έδωσαν έναν αλλά δεν κάνει. Πάλι καλά δανειστηκα από έναν φίλο μου το παλιό του μόνιτορ και τώρα μια χαρά.

Ευχαριστώ και να έχετε καλή χρονιά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...