DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια αυτό λεμε ... έπεσε σε άνθρωπο (εργοδοτη) ο οποιος δεν έχει δικη του βουληση δεν θέλει να γινει και κακος οποτε τα ηνια έχει ο λογιστης. Δεν εγραψα κατι διαφορετικο τι μου λετε απιθανο τοτε? Μπορει ο εργοδότης να μην την δουλευει επίτηδες μαζι με τον λογιστη αλλα είναι το κλασσικο παράδειγμα ανθρωπου που θέλει να τα εχει καλα με ολους. Αυτό δεν γινεται να συμβει χωρις να σε έχουν πιασει μαλακα. Είναι σχεδόν σιγουρο ότι οποιος προσπαθει να τα έχει καλα με ολους τοτε οι μισοι τον πιάνουν κοτσο και απλα το ανέχεται. Οποτε και η γυναικα σου εχει μπλεξει σε ολο αυτό και ταλαιπωρειται. Μερικοι ανθρωποι δεν κάνουν για ηγεσια. Στην ηγεσια πρέπει να εισαι και λιγο κακος και πάντα δικαιος. Αναγκαστικά. Όπως κακος είναι ένας ελεγκτης που θα κληθει να εφαρμοσει την τάξη και να γραψει κοσμο από μπροστα του χαμογελάνε από πισω τον βριζουν όχι αυτόν .... την ιδιοτητα του.Δεν πειράζει αυτος πρεπει να κανει την δουλειά του. Αμα δεν μπορούν ας παραιτηθουν ... ας πανε να γινουν καλλιτεχνες. Eγω θα ειχα πει στον λογιστή ότι η συμβολή του είναι πολυτιμη αλλα αμα θελει να συνεργαστούμε καλά δεν θα μπλέκεται στα χωράφια μου. Ότι λεω εγω θα γινεται. Σαν διευθυντης της επιχείρησης. Ηγέτης δεν είναι εκεινος που τα έχει καλα με ολους αυτή είναι η ευκολη διοικηση. Αυτό δεν έχουν καταλαβει κάποιοι. 2
mike299 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Eγω θα ειχα πει στον λογιστή ότι η συμβολή του είναι πολυτιμη αλλα αμα θελει να συνεργαστούμε καλά δεν θα μπλέκεται στα χωράφια μου. Ότι λεω εγω θα γινεται. Σαν διευθυντης της επιχείρησης. Ηγέτης δεν είναι εκεινος που τα έχει καλα με ολους αυτή είναι η ευκολη διοικηση. Αυτό δεν έχουν καταλαβει κάποιοι. Σε αυτό θα συμφωνήσω, εχω περίπτωση πελάτισσας και μάλιστα σε βιοτεχνία με 50+ υπαλλήλους, που δεν μπορούσε να απολύσει με τίποτα και ανέθετε στον λογιστή να τους το ανακοινώνει (για να μην λέμε μόνο τα στραβά του κλάδου) 1
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Σε αυτό θα συμφωνήσω, εχω περίπτωση πελάτισσας και μάλιστα σε βιοτεχνία με 50+ υπαλλήλους, που δεν μπορούσε να απολύσει με τίποτα και ανέθετε στον λογιστή να τους το ανακοινώνει (για να μην λέμε μόνο τα στραβά του κλάδου) Ο λογιστης δεν είναι στραβος την δουλειά του κανει. Ο άλλος του έχει δωσει ελευθεριες και κινειται. Ειναι ο κλασσικος τύπος ανθρωπου που πας μεσα του λες εχω ξερω γω αυτό το θεμα σου λεει ναι ναι θα το κάνουμε και στο τελος δεν γινεται τιποτα επειδή θελει να τα έχει καλα με ολους. Δεν το έχουν ολοι φιλε πρεπει να εισαι έτοιμος να κάνεις και λιγο τον κακο να διαφωνήσεις κιολας να κτυπησεις και το χέρι στο τραπεζι και να πεις θα γινει αυτό που λέω εγω γιατι το ξέρω και είμαι σιγουρος. Και μετα αμα βουλιάξετε θα αναλάβεις και την ευθυνη βεβαια. Θα βγεις και θα πεις ότι εσυ εδωσες την εντολή. Ειπαμε κάποιες δουλειες είναι για οσους έχουν στομάχι και κοτσια αλλιως ..... στον καλλιτεχνικο χωρο εκει που όλα είναι άρτος και θεάματα! Μπορεις κιολας σαν καλλιτεχνης να αμπελοφιλοσοφεις ... για την πολιτικη ... για το μεταναστευτικο .... για όλα. Καθενας μπορει να φιλοσοφησει.... όταν είναι ειδικα εξω από το χορο τους βλέπω και στο φβ τους καλλιτέχνες - αριστερούς ειρωνες. Σε κάποιες άλλες δουλειες πρεπει να εισαι και λιγο τραμπούκος για να εμπνέεις κυρος και να επιβιώσεις. Μια φορά ειχε έρθει ενας πελάτης στη δουλειά και ηταν λιγο εριστικος .... του κανω δεν καταλαβα θα με επιπλήξεις? και μαζευτηκε κάπως. Θα είμαι ευγενικος θα εισαι ευγενικος άλλες μαλακιες δεν έχει.
mike299 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Απλά σαν ενημέρωση Ακόμα δεν έχει βγει άκρη, κάθε φορά κολλάμε και σε άλλο θέμα. Μετά από 4 επισκέψεις μαζί με τον εργοδότη, της έδωσε τα χαρτιά που απαιτούνται αλλά τώρα κολλάμε στο επικουρικό. Ο ΟΑΕΔ επιμένει ότι έχει επικουρικό, το ΙΚΑ λέει ότι έχει ΙΚΑ-ΕΤΕΑ (ή κάπως έτσι) αλλά ο λογιστής το αρνείται (και άρα να συμπληρώσει το πεδίο στην αίτηση του ΟΑΕΔ ) και απαιτεί από την σύζυγο μου το ΦΕΚ που το γράφει. Έχω αρχίσει να τρελαίνομαι με την περίπτωση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα