Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικα με την αγορα εισιτηριων μεσω viva.gr,θελω λοιπον να κλεισω ενα εισιτηριο για να παω να δω εναν αγωνα αφου τελειωσω και μου ερθει email οτι εγιναν ολα σωστα και ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αγορα μου οταν παω στο γηπεδο και μου πουν θελουμε το εισιτηριο σου εγω θα πρεπει να το εχω εκτυπωσει η υπαρχει και αλλη επιλογη ετσι ωστε να μην το εκτυπωσω και να το δειξω στον κυριο αυτο που θα μου ζητησει το εισιτηριο μου??

Δημοσ.

Είχα ρωτήσει την Viva και μου είχαν απαντήσει ότι δεν χρειάζεται, αρκεί να το έχεις στο κινητό σου, να τους το δείξεις. Βέβαια μου έκανε νερά το scanner τους και δεν το αναγνώριζε. (Φίλος σε αεροδρόμιο που του χει τύχει αντίστοιχο, μου πε ότι χρειαζόταν να χεις φουλ φωτεινότητα που δεν το σκέφτηκα τότε, όχι οτι ήταν χαμηλή, απλά δεν το δοκίμασα). Δεν χρειάστηκε να του κλαφτώ πολύ του ελεγκτή, με άφησε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη με βαζε όμως γιατί έιχα πληρώσει, είχα ρωτήσει και είχα και δίκιο. Πάντως αν σου είναι εύκολο τυπώσε το, για να μην το έχεις άγχος.

Επίσης νομίζω τώρα τελευταία με την κάρτα φιλάθλου που απαιτείται, για να κλείσεις ηλεκτρονικα νομίζω πρέπει να είχες κάνει 1-2 αγορές πριν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ούτως ή αλλώς θα στο εμφανίσει αν είναι ως σφάλμα.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου εγω θα το τυπωσω για να ειμαι 100% σιγουρος γιατι ειμαι απο ροδο και το να παω αθηνα αδικα και να πανε χαμενα 100 ευρω δεν το διακινδυνεύω..οσο για την καρτα φιλαθλου νομιζω οτι την ανεβαλαν για αλλη ημερομηνια αν δεν κανω λαθος η πρεπει να κανω και καρτα φιλαθλου δεν ξερω καθολου.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...