Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω 430$ σε χαρτονομησματα, που μπορω να τα αλλαξω με την καλυτερη δυνατη τιμη; Οσα πιο πολλα ευρω.

τελικα τι τα εκανες φιλε τα δολλαρια?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς γιατί στην Ελλάδα σου ζητάνε της Παναγιάς τα μάτια για να μετατρέψεις νόμισμα; Εδώ στη Σκωτία ούτε ταυτότητα δεν μου ζητάνε, μέσα σε 1 λεπτό μου τα δίνουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες, λιγο off topic αλλα επεσαν 8-9 χαρτονομησματα τον 100 bolivar(800 στο συνολο)(venezuelas) με μια πρωτη προχειρη ματια ειδα οτι αξιζουν γυρω στο 70ρι  ψαχτηκα αμεσως να βρω μαγαζι δουλευω και κοντα στην ομονοια πηγα σε 3;4; καπου εκει κανενας δεν τα δεχοταν (δεν ξερω γιατι κατι εχει γινει κατερευσε το νομισμα τους;) και βρηκα εναν που μου λεει 1000 μπολιβαρ εινια 80 λεπτα!!!!!!! 0.80Ε WTF!! με τα πολλα του λεω κρατα τα θα βρω αλλου προσπαθω εδω και κατι ωρες να βρω μια λυση ειναι κριμα να χασω δυο μεροκαματα τζαμπα

ξερει κανεις τιποτα; εχεις κανεις καμια ιδεα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες, λιγο off topic αλλα επεσαν 8-9 χαρτονομησματα τον 100 bolivar(800 στο συνολο)(venezuelas) με μια πρωτη προχειρη ματια ειδα οτι αξιζουν γυρω στο 70ρι  ψαχτηκα αμεσως να βρω μαγαζι δουλευω και κοντα στην ομονοια πηγα σε 3;4; καπου εκει κανενας δεν τα δεχοταν (δεν ξερω γιατι κατι εχει γινει κατερευσε το νομισμα τους ;) και βρηκα εναν που μου λεει 1000 μπολιβαρ εινια 80 λεπτα!!!!!!! 0.80Ε WTF!! με τα πολλα του λεω κρατα τα θα βρω αλλου προσπαθω εδω και κατι ωρες να βρω μια λυση ειναι κριμα να χασω δυο μεροκαματα τζαμπα

ξερει κανεις τιποτα; εχεις κανεις καμια ιδεα;

8-9 χαρτονομίσματα? Αν δεν βρεις κάνα 80-90 κιλά bolivar δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις κάτι. Με το ζύγισμα θα στα αλλάξουν...

• Like 3
Δημοσ.

Τα αλλαξα παιδια πηγα στην Πειραιως τελικα, πηρα 398,5 ευρω.

Α και δεν στα δινουν χερι, καταθεση μονο, υπαγονται στα cc!!!

Δημοσ.

τι δικαιολογητικα σου ζητησαν? επισης σου ειπαν τιποτα οτι καποιο ειναι φθαρμενο ξερω γω?

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση για οποιον ξερει

Εκανα μια αποστολη αγορα με western union ,Δεν ηταν απατη κτλ μια χαρα εχω ξαναγορασει , απλα δεν ειχα πιστωτικη και τα εστειλα απο ενα πρακτορειο

Δινω το χαρτι σε αυτη και γραφει πανω 200 dollars.Οκ λεω και εχω ετοιμα 188 ευρω [οσο γραφει το χρηματιστηριο σημερα δηλαδη ,το δολλαριο πιο φθηνο απο ευρω κτλ ]και ειχα και καποια ψιλα εξτρα γιατι αλλαζουν καθε μερα

Μου λεει τα εξοδα  ειναι 15 ευρω[οκ λεω],και μου ζηταει 230 ευρω χωρις τα εξοδα των 15 ευρω

Της κανω πως γινεται αυτο,το ευρω εγινε πιο φθηνο απο το δολλαριο?Θα επρεπε να ειναι 188.Μου λεει εχουν αλλο χρηματιστηριο στην Κινα κτλ και δικιο εχω που αναρωτιεμαι. Το τρωω[εγινε εχθες αυτο] γιατι δεν  ειχα επιχειρηματα ,αλλα κατι μου λεει οτι στο συγκεκριμενο πραγκτορειο παιζει πουστια.Να το ψαξω η δικιο ειχε η γκομενα .Δεν ηξερα οτι το δολλαριο αλλαζει απο χωρα σε χωρα.

Με λιγα λογια τα 100 dollars θα μου τα εκανε 120 ευρω αντι να ειναι το αντιστροφο.Wtf

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι και πριν τα CC δεν στα έδιναν στο χέρι από ένα ποσό και πάνω και χρειαζόταν να έχεις λογαριασμό, αλλιώς έπρεπε να πας σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα  (πχ αυτό της Εθνικής στο Σύνταγμα) που στα άλλαζε κανονικά και στο χέρι.

Αυτό κάνει η νονά μου κάθε φορά που αλλάζει δολλάρια εδώ και κάμποσα χρόνια...

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση για οποιον ξερει

Εκανα μια αποστολη αγορα με western union ,Δεν ηταν απατη κτλ μια χαρα εχω ξαναγορασει , απλα δεν ειχα πιστωτικη και τα εστειλα απο ενα πρακτορειο

Δινω το χαρτι σε αυτη και γραφει πανω 200 dollars.Οκ λεω και εχω ετοιμα 188 ευρω [οσο γραφει το χρηματιστηριο σημερα δηλαδη ,το δολλαριο πιο φθηνο απο ευρω κτλ ]και ειχα και καποια ψιλα εξτρα γιατι αλλαζουν καθε μερα

Μου λεει τα εξοδα  ειναι 15 ευρω[οκ λεω],και μου ζηταει 230 ευρω χωρις τα εξοδα των 15 ευρω

Της κανω πως γινεται αυτο,το ευρω εγινε πιο φθηνο απο το δολλαριο?Θα επρεπε να ειναι 188.Μου λεει εχουν αλλο χρηματιστηριο στην Κινα κτλ και δικιο εχω που αναρωτιεμαι. Το τρωω[εγινε εχθες αυτο] γιατι δεν  ειχα επιχειρηματα ,αλλα κατι μου λεει οτι στο συγκεκριμενο πραγκτορειο παιζει πουστια.Να το ψαξω η δικιο ειχε η γκομενα .Δεν ηξερα οτι το δολλαριο αλλαζει απο χωρα σε χωρα.

Με λιγα λογια τα 100 dollars θα μου τα εκανε 120 ευρω αντι να ειναι το αντιστροφο.Wtf

Το πιο πιθανο ειναι να ειναι η προμηθεια,Σε καθε περιπτωση πουθενα δεν σου ανταλλασουν με την ισοτιμια του χρηματιστηριου,παντου κραταν προμηθεια ακομα και στις τραπεζες.

Δημοσ.

πολυ καλα ειναι. 5ευρω εχασες αν θα μπορουσες να αλλαξεις με internet exchange.

Στο xe.com (13/01/17):

430 USD =403.637EUR

USD = 0.938690 EUR

1 EUR = 1.06531 US

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να ειναι η προμηθεια,Σε καθε περιπτωση πουθενα δεν σου ανταλλασουν με την ισοτιμια του χρηματιστηριου,παντου κραταν προμηθεια ακομα και στις τραπεζες.

Η προμηθεια ειναι τα εξοδα ,γιατι αν ναι ειναι 15 ευρω

Δημοσ.

Και γω οταν εστειλα κατι χρήματα στην αγγλια απο ευρω σε λιρες κατι τετοιο έγινε. Χρεωθηκα εκτος απο την προμηθεια μαλλον και την μετατροπη απο ευρω σε λιρες.

Αλλα οταν μου στελνουν απο αγγλια εδω βαζει πιο λιγα πχ ειναι να στειλει 50€ βαζει 49λιρες. Μπορει εκει να εχουν πλεονέκτημα λογο οτι η μια λιρα ειναι πανω απο ενα ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...