Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθωση. 392,5 πηρα, κρατησε 6 ευρω προμηθεια η τραπεζα. Οποτε 430$ 398,6 -6 = 392,5 καταθεση σε λογαριασμο με cc(πριν 15 μερες αυτα). Και οχι δεν μου ζητησαν εκκαθαριστικο ειναι μικρο το ποσο, εχω λογαριασμο στην τραπεζα εχουν τα στοιχεια μου γιατι να μου ζητησουν κατι;

Απλα πηγα στον γκισε τα εδωσα, και μου δωσαν την ισοτιμια, με καταθεση σε λογαριασμο μου. Απλα πραματα. Αν δεν εχεις λογαριασμο ισως δεν σου δινουν. Τραπεζα Πειραιως

Δημοσ.

Revolut και ξερό ψωμί...

Όσο για το μετρητό, μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση που η Πειραιώς μου έδινε ΚΑΙ χειρότερη ισοτιμία ΚΑΙ υποχρεωτικά κατάθεση σε λογαριασμό (δεν με πειράζει αυτό). Τελικά πήγα σε ανταλλακτήριο στην Ομόνοια, με καλύτερη ισοτιμία (πάλι κλεψιά βέβαια) και μετρητά στο χέρι...

Δημοσ.

Εγώ που θέλω 1-2$ από περιέργεια που να πάω?

Στην Τράπεζα της Ελλάδος έχουν σταματήσει να αλλάζουν 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ποιο συμφερον για ατνταλλαγη εχει στο μικροκαταστηματα γυρω απο ομονοια δινουν καλυτερο ποσο και χωρις προμηθειες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ερώτηση παιδιά αν και χρόνια μετά! 

Είχα στο πορτοφόλι μου ένα χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων από ταξίδι μου στην Αμερική ως ενθύμιο το οποίο και κάηκε στο 40% περίπου. Μπορώ να το αλλάξω ή και να το μετατρέψω σε ευρώ αντί να μου δοθεί νέο; 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Foteini Mav

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...