Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρκαρε γύρω απο τη αγ. Φωτεινή

Όντως; Είχα την εντύπωση ότι θα γίνεται χαμός εκεί...

Kathy: Πέριξ τις πλατείας τρως μεγάλο πακέτο, 500 μέτρα μακριά από την πλατεία ψιλοβρίσκεις.

Αυτό που φόβομουν . Ήλπισα ότι η τρελή κίνηση/παρκάρισμα θα έσπαγε το βράδυ που θα κλεινόν τα μαγαζια και θα μπορούσα να βολέψω τ αμάξι ευκολότερα καθώς γύρω απ την πλατεία έχει πολλά μαγαζιά ...
Δημοσ.

Βρηκα κατι χειροτερο απο Παρακρισμα στην Αθηνα, λεγεται παρακρισμα στο Πειραια

Καλα ειχα ηρεμησει τοσα χρονια με το μηχανακι, τωρα με τα χιονια που αναγκαστηκα να ξαναμπω σε αμαξι θυμαμαι ολους τους λογους που μου την εσπαγε το αμαξι τοσο καιρο

• Like 3
Δημοσ.

Ανέβαλα για πολλά χρόνια την αγορά δικύκλου.

Από το '14 είμαι πανευτυχής κάτοχος ενός MT-07 και ο μοναδικός λόγος να μην το καβαλάω είναι οι χιονισμένοι/παγωμένοι δρόμοι, που στην Αθήνα δεν υπάρχουν (εκτός εξαιρέσεων).

Ακόμα και με βροχή, με τη μηχανή θα πάω. Έχω πραγματικά ηρεμήσει.

Όλες οι αποστάσεις κυμαίνονται κοντά στο 20' κατά Μ.Ο. βρέξει χιονίσει.

Οικονομικά μου βγαίνει λίγο φθηνότερα από αμάξι, αλλά δεν ήταν αυτοσκοπός η οικονομία χρημάτων.

Το μόνο σίγουρο, πως το θέμα Parking, δεν υφίσταται! :)

Δημοσ.

Αμα ειναι να πληρωσεις και παρκινγκ και βενζινη και να οδηγεις και μεσα σε κινηση ποιο το νοημα. Περνεις κατευθειαν τα μεσα και ηρεμεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα ειναι να πληρωσεις και παρκινγκ και βενζινη και να οδηγεις και μεσα σε κινηση ποιο το νοημα. Περνεις κατευθειαν τα μεσα και ηρεμεις

Τα Χριστούγεννα βρήκα κλειστό πάρκινγκ στην Αθήνα (200μ από Ομόνοια) με 3.5 ευρώ για 4+ ώρες. Πηγαινε-έλα τα ειστήρια με τα μέσα είναι 2.80 ευρώ ενιαίο.

70 λεπτά διαφορά κλαην μαην αν ειναι να εχεις την ανεση σου με το αμαξι...

Κίνηση θα φας και με το λεωφορείο, θα φας και στριμωξίδι ώρες αιχμής στο μετρό. Χώρια το κρύο και το περίμενε στη στάση για λεωφορείο/τρολεϊ η τον καθε κατσιβελο που εχεις να αντιμετωπισεις εκει μεσα...

Για μένα προσωπικά συμφέρει το αμάξι πλέον...

Επεξ/σία από fotaras13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...