NtinosShm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εκτος απο υγεια και ηρεμια στην οικογενεια μου, να φερει πισω ενα ατομο σημαντικο για εμενα που εφυγε για Σκωτια λιγες ωρες πριν... (Εε και καλα αποτελεσματα στις πανελλαδικες δεν ειναι και ασχημο να ζητησω :ρ )
Tetrabitos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 H καινουργια χρονια θελω ναμου φερει: Wait for it 1
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Αν κρίνουμε από την πλατεία Συντάγματος πάντως, δεν θα τον δούμε να γυρνάει... Είναι συνωμοσία!Για να μην γ@@@@ει ποτέ ο φτωχός.Δγιαδωωώστεεεεεε!!! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω τίποτα να μου φέρει η νέα χρονιά, βαρέθηκα τα ευχολόγια και τα λόγια πλέον. 1
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Η καταρα ειναι γαϊδαρα και στον ιδιοκτητη της γυριζει Υγεια χαρα τρολαρισματα παιδια ! Και να κανει κατι ο Αι Μπιλης γι τον Ιασωνα... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Θα 'θελα η νέα χρονιά να μου φέρει πίσω Αndrea2, kaboura και Πασπαρόγατο... Και μια που είπα Πασπαρόγατο θα ευχηθώ παραφράζοντας ένα αγαπημένο του σύνθημα θαρρώ.. Θα 'θελα να ξαναδώ, το insomnia ενωμένο δυνατό! 6
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Θα 'θελα η νέα χρονιά να μου φέρει πίσω Αndrea2, kaboura και Πασπαρόγατο... Και μια που είπα Πασπαρόγατο θα ευχηθώ παραφράζοντας ένα αγαπημένο του σύνθημα θαρρώ.. Θα 'θελα να ξαναδώ, το insomnia ενωμένο δυνατό! Όχι Στάβη;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Όχι φίλε. ''Όξω τα θηλυκά απ' το μπλα μπλα!''.. .. θα 'λεγε ο kabouras αν ήτανε εδώ.. Σταμάτα να μου τον θυμίζεις :cry: Λίγο τρελή η Στάβη αλλά καλή τρελή, την πήγαινα. Αλλά τους συγκεκριμένους τρεις έχουμε περισσότερο καιρό να τους δούμε :ρ 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ^ λαθος χρονο χρησιμοποιεις φιλτατε εξακολουθητικο θα χρησιμοποιουσα με αοριστη συχνοτητα anyway ας πραγματοποιηθει αυτο που ευχηθηκα και μετα ολα φτιαχνουν σιγα σιγα oσον αφορα τον δικο σου,ισως να ηταν καλυτερα και για εσας ωστε να μην τυραννιεστε και εσεις δεν τυραννηθήκαμε πριν, καθόλου τώρα τυραννιόμαστε
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Περισσοτερο μυαλο να εχω και να ερθει καμια σοβαρη κοπελα...αυτα για το 2017
manzana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεια το βασικοτερο, οσο συνηθισμενο και αν ακουγετε, καλυτερη δουλεια και λεφτα τοσα ωστε να ειμαι ανετη. Με αυτη τη σειρα παρακαλω.
top904 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεια και ηρεμια, επισης μια δουλεια. Τιποτα απο αυτα δεν ειχαμε το 2016
johnnyman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεια πανω απο ολα και ηρεμια χωρις εντασεις κτλ.. Καλη χρονια σε ολους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα