mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ξεχασες τον φριντουμπα ! (Freedubus) Που χαθηκεεεε; :cry: Freedubus αν μας βλεπεις, στειλε ενα σημάδι! 2
driverpit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω από το να έχω την υγεία μου και μια δουλειά όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα για εμένα 2 1
achilles_g_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Παλιότερα την υγεία την είχαμε δεδομένη και ζητούσαμε άλλα....Τα τελευταία χρόνια λίγοι είναι που δεν ζουν μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια. Οπότε θα πω πρώτα υγεία, γιατί τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό ή στο χέρι μας. Να συμπληρώσω πόσο σημαντικοί είναι στην ποιότητα ζωή μας οι φίλοι μας... Υ.Γ. Βέβαια αν έχουμε τα παραπάνω και υπάρχουν και μερικά χρήματα στη τσέπη μας ακόμη καλύτερα...
Peleus17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Άντε στην κάνουν δώρο, θα την συντηρεί κι ο δωρητής? Αυτα είναι λεπτομέρειες
Dimitrios51 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Λεφτά,γιατί τώρα πλέον με τα λεφτά μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα