Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχαίνει να ξέρω πολλούς που είναι παντρεμένοι και έχουν μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις με ανύπαντρες γυναίκες. Γιατί μια γυναίκα μπλέκει σε μια τέτοια κατάσταση (εννοώ σε επίπεδο σχέσης όχι για μια φορά) και πως γίνεται να περιμένει να χωρίσει ο άλλος (ενώ η εμπειρία λέει ότι δεν πρόκειται να χωρίσει); Και από την άλλη, για αυτούς που είναι παντρεμένοι και δεν έχουν παιδιά (οποτε να σκεφτονται ας "μεινουν για αυτά") γιατί δεν χωρίζουν; Και τέλος, η απιστία μπορεί να συγχωρεθεί ποτέ ή αν το μάθει ο αλλος/η άλλη ράγισε το γυαλί;

Πόσους ξέρεις δηλαδή;!

• Like 1
Δημοσ.

με κιμά δαγκωτό! τώρα τελευταία βέβαια έκανα η μαμά μου κάτι ορφανα (ετσι τα λέει όταν δεν έχουν κιμά) και τα πέτυχε πολύ. Αλλά τον κιμά δεν τον αλλάζω. 

Στο θέμα μας... Ανασφάλεια, εγωισμός, συνήθεια, οικονομικά θέματα. Αυτοί έιναι οι λόγοι που πολλοί άνθρωποι δεν χωρίζουν, όχι μόνο εξαιτίας της απιστίας. Ανασφάλεια κατα βάση και για όσες/όσους αρκούνται αρκούνται σε ημίμετρα. Η αλήθεια είναι πως ξέρω αρκετούς ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που απατούν τις/ τους συζύγους τους και απορώ οι μεν πως το κάνουν, το κάνουν οι δε πως το ανέχονται. 

Δημοσ.

με κιμά δαγκωτό! τώρα τελευταία βέβαια έκανα η μαμά μου κάτι ορφανα (ετσι τα λέει όταν δεν έχουν κιμά) και τα πέτυχε πολύ. Αλλά τον κιμά δεν τον αλλάζω.

Στο θέμα μας... Ανασφάλεια, εγωισμός, συνήθεια, οικονομικά θέματα. Αυτιά έιναι οι λόγοι που πολλοί άνθρωποι δεν χωρίζουν, όχι μόνο εξαιτίας της απιστίας. Ανασφάλεια κατα βάση και για όσες/όσους αρκούνται αρκούνται σε ημίμετρα. Η αλήθεια είναι πως ξέρω αρκετούς ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που απατούν τις/ τους συζύγους τους και απορώ οι μεν πως το κάνουν, το κάνουν οι δε πως το ανέχονται.

Το ανέχονται γιατί και δυο κάνουν το ίδιο και προσποιούνται οτι όλα είναι καλά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...