lambros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα καλη χρονια, ειχα παρει την moneysafe για καμια αγορα στα μαυρα η για κανενα φίλο. Γενικά δεν ξεπερναω τα 500ε το χρονο. Αν στειλω στοιχεία θα κάνουν συσχέτιση η τράπεζα εδοεια η μπα? Αγαπητέ μας Πελάτη, (English text to follow) Σας γνωρίζουμε πως από τις 15 Φεβρουαρίου 2017, η United Card Services Limited δεν θα προσφέρει πλέον MoneySafe κάρτες Επιπέδου IDV1 (SDD) στην Ελλάδα για εναρμόνιση με οδηγία που δόθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό έκδοσης καρτών. Κατόπιν τούτου σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να κάνετε χρήση της MoneySafe prepaid Mastercard® κάρτας σας (και εφόσον αυτή τη στιγμή είστε στο IDV1 Επίπεδο) θα πρέπει να υποβάλετε μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2017 τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω*. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε την κάρτα σας ή να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (η διαδικασία αναβάθμισης και ταυτοποίησης είναι δωρεάν) η MoneySafe prepaid MasterCard κάρτα σας θα σταματήσει να λειτουργεί από τις 15 Φεβρουαρίου 2017. Μπορείτε να υποβάλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο https://www.moneysafecard.com/upgrade/ *Απαραίτητα δικαιολογητικά: 1. Έγχρωμη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας (και οι 2 όψεις) ή έγχρωμη φωτοτυπία διαβατηρίου σε ισχύ. 2. Πρόσφατος λογαριασμός σε έγχρωμη μορφή (τελευταίων 3 μηνών) που αποδεικνύει την παρούσα σας διεύθυνση
arma1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Την εχω και εγω αυτη την καρτα κοντα ενα χρονο τωρα, εγω δεν θελω να συνεχισω και ετσι δεν θα στειλω τα δικαιολογητικα ,απλα σημερα φορτισα την καρτα με κουπονι 10 ευρω και εξαφανηστηκαν τα χρηματα ,δεν γραφει κατι στο διαθεσιμο υπολοιπο ,οταν εκανα την καταχωρηση υπηρχαν, εκανα ελεγχο ,τωρα που θελω να κανω μια αγορα δεν υπαρχουν, τι γινετε;
spartak1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Την εχω και εγω αυτη την καρτα κοντα ενα χρονο τωρα, εγω δεν θελω να συνεχισω και ετσι δεν θα στειλω τα δικαιολογητικα ,απλα σημερα φορτισα την καρτα με κουπονι 10 ευρω και εξαφανηστηκαν τα χρηματα ,δεν γραφει κατι στο διαθεσιμο υπολοιπο ,οταν εκανα την καταχωρηση υπηρχαν, εκανα ελεγχο ,τωρα που θελω να κανω μια αγορα δεν υπαρχουν, τι γινετε; μηπως δεν είχε χρήματα για κάποιους μήνες και χρωστούσες τη μηνιαία συνδρομή;
arma1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 οχι φιλε, καθε μηνα ειχα το ποσο συνδρομης,(1,5 ευρω ειναι η συνδρομη) μαλλον θα μου πουνε τωρα στειλε τα δικαιολογητικα για να σου τα δωσουμε edit τωρα φαινονται, μαλλον καποιο θεμα θα υπηρχε
nikchris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα που πηγα να φορτωσω μου λεει οτι εχει προσωρινη απαγορευση φορτωματος!!! Ξερει κανεις τι γινεται;
arma1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα που πηγα να φορτωσω μου λεει οτι εχει προσωρινη απαγορευση φορτωματος!!! Ξερει κανεις τι γινεται; εχεις στειλει τα στοιχεια σου; ταυτοτητα κλπ κλπ
nikchris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 εχεις στειλει τα στοιχεια σου; ταυτοτητα κλπ κλπ Oχι ακομα, νωρις δεν ειναι; Απο τις 15 και μετα λεγανε
spartak1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης της εκδότριας τράπεζας της MoneySafe κάρτας (IDΤ Finance) προσωρινά δεν θα πραγματοποιούνται φορτώσεις στη MoneySafe κάρτα
fastnq2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μεγαλο φιασκο.Στην αρχη των καπιταλ κοντρολ υποσχοταν διαφορα,καποιοι εκαναν στην ακρη τις εξωφρενικες χρεωσεις(βλεπε 10 ευρω εκδοση καρτας και κατι 4 και 5%) για να κανουν τις αγορες τους,μετα ειχαν ελλειψη στις καρτες τυπου σε ενα μηνα σε δυο μηνες θα στειλουμε,μετα μειωθηκαν οι σελιδες που την δεχονταν,μετα απο (και καλα) ανωνυμη ζητησαν στοιχεια και εγγραφα ταυτοποιησης και τωρα δεν πραγματοποιουνται φορτωσεις.Απολυτα ερασιτεχνες
lambros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πότε έγινε αυτό? ΕΓΏ ΤΗΝ ΦΌΡΤΩΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ πρέπει να γραφτείς στο emoneysafecard.com και μετα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης της εκδότριας τράπεζας της MoneySafe κάρτας (IDΤ Finance) προσωρινά δεν θα πραγματοποιούνται φορτώσεις στη MoneySafe κάρτα
nikchris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Eγω απο χτες που το κοιταω, δεν αφηνει. Ελπιζω να μην εχουμε τιποτα άλλα και χασω και το 20ρικο που εδωσα για top up
spartak1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πότε έγινε αυτό? ΕΓΏ ΤΗΝ ΦΌΡΤΩΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ πρέπει να γραφτείς στο emoneysafecard.com και μετα Μου το έβγαλε χτες μόλις μπήκα στο λογαριασμο
33dag Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ρώτησα σε shop. Τέρμα η μάστερ, την καταργούν λόγο όλων αυτών των περιορισμών. Και σε καμιά βδομάδα θα μπορεις από το πορτοφόλι να αγοράσεις νέα καλύτερη λέει.
nikchris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ποιο πορτοφολι λες; Εγω που εχω 20€ κωδικο τι να τον κανω τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα