33dag Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Είχα δίκιο, το live chat λέει η διαδικασία παραγγελιών για νέες κάρτες θα έχει ξεκινήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτά τα καλά, αλλά....... "Το προϊόν που θα εκδοθεί δεν θα είναι αντικατάσταση της moneysafe prepaid card. θα είναι ένα νέο προϊόν που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επείγονται για άμεσες αγορές. Η άλλη κάρτα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όταν αρθεί ο περιορισμός φορτώσεων από την εκδούσα τράπεζα" ρωτάω πότε "Δεν το γνωρίζουμε.Μας έχουν πει χαρακτηριστικά από την τράπεζα της Αγγλίας πως θα είναι προσωρινό. Ακριβές χρονικό περιθώριο δεν έχει δοθεί" θα είναι virtual η νέα κάρτα; Θα είναι δεκτή παντού; "Θα γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως και θα γίνονται και αναλήψεις. Αρχικά θα παραλάβεται φυσική κάρτα.Τους επόμενους μήνες θα υπάρχει η δυνατότητα και για εικονική κάρτα"
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 σου είπαν αν θα χρειαστεί να πληρώσουμε ξανά για την νέα κάρτα;η αποστολή πόσο χρόνο περίπου θα πάρει;
spartak1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 θα χρειαστεί να πληρώσεις ξανά. Γυρω στα 10 ευρω, όπως και πριν.
33dag Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 σου είπαν αν θα χρειαστεί να πληρώσουμε ξανά για την νέα κάρτα;η αποστολή πόσο χρόνο περίπου θα πάρει; Ρώτησα αν θα γίνει η αντικατάσταση της παλιάς κάρτας δωρεάν και πήρα την πρώτη απάντηση. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα πληρώσουμε 10 και θα έρθει με courier σε 2-3 μέρες. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει τώρα. Ίσως προλάβει και παραλάβει αύριο ή Σάββατο.
np91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρώτησα αν θα γίνει η αντικατάσταση της παλιάς κάρτας δωρεάν και πήρα την πρώτη απάντηση. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα πληρώσουμε 10 και θα έρθει με courier σε 2-3 μέρες. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει τώρα. Ίσως προλάβει και παραλάβει αύριο ή Σάββατο. To κοστος ειναι 9,60 ευρω την παραγγειλα σημερα μιας και μου ειχαν μεινει 19,20 απο ενα 20αρικο που ειχα φορτωσει και δεν μπορεσα να τα μεταφερω στην καρτα λογω των περιορισμων που εχουν βαλει ,μου εγραφε σε 2 ως 10 ημερες η παραδοση αλλα βλεπω στον λογαριασμο μου εχει ηδη μπει η καρτα και την περιμενω για ενεργοποιηση
hellojim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 και γω παραγγειλα, αλλα γιατι βγαλαν visa και οχι mastercard? Θα εχει καποιο μειονεκτημα που ειναι visa?
np91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 και γω παραγγειλα, αλλα γιατι βγαλαν visa και οχι mastercard? Θα εχει καποιο μειονεκτημα που ειναι visa? ειτε visa ειτε master νομιζω το ιδιο ειναι για εμας
spartak1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για να παραγγείλεις πλεον απαιτεί να εισαι ταυτοποιημένος χρήστης ενώ πριν όχι
np91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για να παραγγείλεις πλεον απαιτεί να εισαι ταυτοποιημένος χρήστης ενώ πριν όχι ναι το απαιτει και νομιζω οτι ειναι σωστο γιατι ειναι αποφαση της ευρωπαικης τραπεζες,εδω αν θα πας να βγαλεις Prepaid σε τραπεζα σου ζητανε ενα σωρο πραγματα που στο τελος βαριεσαι να τα μαζεψεις και δεν βγαζεις ,ενω αυτοι προς το παρον ζητανε ενα λογαριασμο και ταυτοτητα
arma1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 μου ηρθε ενα μηνυμα απο emoneysafe που μου λεει να μπω στο www.emoneysafe.com να αποκτησω την νεα καρτα visa, για την ιδια καρτα μιλαμε; οι χρεωσεις ειναι ιδιες με την προηγουμενη moneysafe;
hellojim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για να παραγγείλεις πλεον απαιτεί να εισαι ταυτοποιημένος χρήστης ενώ πριν όχι Το ιδιο και το viva wallet. Μπηκα σημερα να κανω κ εκει account και για να χρησιμοποιησεις το πορτοφολι και να παραγγειλεις καρτα θελουν: 1) ταυτοτητα 2) αφμ 3) αποδεικτικο διευθυνσης κατοικιας
spartak1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το ιδιο και το viva wallet. Μπηκα σημερα να κανω κ εκει account και για να χρησιμοποιησεις το πορτοφολι και να παραγγειλεις καρτα θελουν: 1) ταυτοτητα 2) αφμ 3) αποδεικτικο διευθυνσης κατοικιας Αυτοί το ζητούσαν και πριν. Η Moneysafecard δεν το ζητούσε ως απαραίτητο προκειμένου να εχεις κάρτα. Μπορούσες να είσαι στο επίπεδο 1 χωρίς να στείλεις στοιχεία. Αυτο ήταν πλεονέκτημα γιατί σήμαινε ότι άμεσα μπορούσες να έχεις κάρτα. Τωρα πρέπει να περιμένεις να γίνει η ταυτοποίηση και μετά να παραγγείλεις
np91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα περιμένεις 1-2 ημέρες να γίνει η ταυτοποίηση? Αν είναι τόσο επείγον ας προβλεπες να την κάνεις εγκαίρως, εδώ και ενάμιση μήνα μου είχε έρθει το email για ταυτοποίηση όπως και σε όλους φαντάζομαι , και Sim τηλεφώνων κάποτε αγοράζαμε από τα περίπτερα και κάναμε και καμιά πλάκα αφού είμαστε ανώνυμοι αλλά εδώ και χρόνια χρειάζεται ταυτοποίηση, αυτό δεν σε ενοχλεί?
spartak1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα περιμένεις 1-2 ημέρες να γίνει η ταυτοποίηση? Αν είναι τόσο επείγον ας προβλεπες να την κάνεις εγκαίρως, εδώ και ενάμιση μήνα μου είχε έρθει το email για ταυτοποίηση όπως και σε όλους φαντάζομαι , και Sim τηλεφώνων κάποτε αγοράζαμε από τα περίπτερα και κάναμε και καμιά πλάκα αφού είμαστε ανώνυμοι αλλά εδώ και χρόνια χρειάζεται ταυτοποίηση, αυτό δεν σε ενοχλεί? Η κάρτα ήταν ελκυστική για μένα το πρωτο διάστημα των cc. Μπορούσα να ανεχτω τις χρεώσεις που είχε. Πλέον υπάρχουν άλλες λύσεις οικονομικότερες. Αρα δε μου είναι αναγκαία. Γιαυτο και δεν έκανα ταυτοποίηση. Ειχα πάψει να τη χρησιμοποιώ 1
33dag Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) και γω παραγγειλα, αλλα γιατι βγαλαν visa και οχι mastercard? Θα εχει καποιο μειονεκτημα που ειναι visa? ειτε visa ειτε master νομιζω το ιδιο ειναι για εμας H μαστερ δεν γινόταν δεκτή παντού. Και άλλα πορτοφόλια την έχουν καταργήσει σχεδόν παντού. Δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο, λένε γα λογους ασφαλείας. Η visa άκουσα έκανε κάποιες καταγγελιες εναντίον της μαστερ. Από την άλλη έχει αναφερθεί ότι κάποιες ελληνικές μαστερ περνάνε κάπου που δεν περνάνε οι ελληνικες visa. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι, και εκεί που θα περνάει σήμερα η visa δεν σημαίνει ότι θα περνα και αύριο. "....δυνατότητα αγορών παγκοσμίως και αναλήψεις από όλα τα ATM.... Για να παραγγείλετε την κάρτα θα πρέπει να είστε αναβαθμισμένος/ταυτοποιημένος κάτοχος ηλεκτρονικού λογαριασμού (emoneysafe wallet). O αναμενόμενος χρόνος παράδοσης της κάρτα σας, στην διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει είναι 8 με 10 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος παραγγελίας και αποστολής της κάρτας είναι 9,60€ και η μηνιαία συνδρομή 1€. Η μεταφορά χρημάτων από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι στην κάρτα γίνεται εντός 24 ωρών (εργάσιμες ημέρες) με κόστος φόρτωσης 1%. Οι πελάτες που η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να αποστείλουν ένα πιο πρόσφατο έγχρωμο λογαριασμό (τελευταίων 3 μηνών) που αποδεικνύει την διεύθυνση κατοικίας τους, όπως απαιτείται από τον εκδότη ώστε η κάρτα να αναβαθμιστεί στο 2ο επίπεδο αντίστοιχα." Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από 33dag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα