Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω moneysafe card , εχω υπολοιπο 3,50 ευρω, μπορω να τα χρησιμοποιησω; ταυτοποιηση δεν εκανα και ουτε θα κανω , ειναι ακυρη τωρα η καρτα αυτη;

edit τελικα εκανα μια παραγγελια 3 ευρω και περασε κανονικα ,τι γινετε τωρα με αυτην την καρτα; να την πεταξω;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω moneysafe card , εχω υπολοιπο 3,50 ευρω, μπορω να τα χρησιμοποιησω; ταυτοποιηση δεν εκανα και ουτε θα κανω , ειναι ακυρη τωρα η καρτα αυτη;

edit τελικα εκανα μια παραγγελια 3 ευρω και περασε κανονικα ,τι γινετε τωρα με αυτην την καρτα; να την πεταξω;

"Το προϊόν που θα εκδοθεί (visa) δεν θα είναι αντικατάσταση της moneysafe mastercard prepaid card. θα είναι ένα νέο προϊόν που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επείγονται για άμεσες αγορές. Η άλλη κάρτα (mastercard) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όταν αρθεί ο περιορισμός φορτώσεων από την εκδούσα τράπεζα"

• Like 1
Δημοσ.

"Το προϊόν που θα εκδοθεί (visa) δεν θα είναι αντικατάσταση της moneysafe mastercard prepaid card. θα είναι ένα νέο προϊόν που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επείγονται για άμεσες αγορές. Η άλλη κάρτα (mastercard) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όταν αρθεί ο περιορισμός φορτώσεων από την εκδούσα τράπεζα"

Ok ευχαριστω, αρα δεν θα με κραταει 1,5 ευρω καθε μηνα, παγωνει η διαδικασια σωστα;

Δημοσ.

Παίδες έκανα την ταυτοποίηση στις 14/2, και από 17/2 βλέπω ότι έχει γίνει επίπεδο 2(βέβαια δεν με κάλεσε κανείς όπως έλεγε το ενημερωτικό που έλαβα),και ότι είναι και ενεργή..

Level: IDV Level 2 Status: Active

Ούτε υπόλοιπο +10€ είχα μέσα(είχε 38cents,τόσα παραμένουν),ούτε και έβαλα χρήματα,αφού δεν γίνεται προσωρινά, για να παραγγείλω νέα κάρτα!

Είστε σίγουροι για ότι λέτε σε όλα αυτά τα posts;

Μήπως τα μπερδεύετε με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι που ίδρυσε η moneysafe και την visa που θα μπορείς να βγάλεις για να χρησιμοποιήσεις αυτό;

-edit-

οκ βλέπω ότι το χετε ποστάρει ότι είναι διαφορετικές υπηρεσίες...

Τώρα μένει να ξανά ενεργοποιηθούν τα top ups

Δημοσ.

Παίδες έκανα την ταυτοποίηση στις 14/2, και από 17/2 βλέπω ότι έχει γίνει επίπεδο 2(βέβαια δεν με κάλεσε κανείς όπως έλεγε το ενημερωτικό που έλαβα),και ότι είναι και ενεργή..

Ούτε υπόλοιπο +10€ είχα μέσα(είχε 38cents,τόσα παραμένουν),ούτε και έβαλα χρήματα,αφού δεν γίνεται προσωρινά, για να παραγγείλω νέα κάρτα!

Είστε σίγουροι για ότι λέτε σε όλα αυτά τα posts;

Μήπως τα μπερδεύετε με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι που ίδρυσε η moneysafe και την visa που θα μπορείς να βγάλεις για να χρησιμοποιήσεις αυτό;

-edit-

οκ βλέπω ότι το χετε ποστάρει ότι είναι διαφορετικές υπηρεσίες...

Τώρα μένει να ξανά ενεργοποιηθούν τα top ups

τωρα που εκανες ταυτοποιηση μπορεις να την φορτωσεις με χρηματα;

Δημοσ.

τωρα που εκανες ταυτοποιηση μπορεις να την φορτωσεις με χρηματα;

όχι.

Αυτό αναφέρω και πάνω, περιμένω να ξανά ενεργοποιηθούν τα top-ups.

• Like 1
Δημοσ.

όχι.

Αυτό αναφέρω και πάνω, περιμένω να ξανά ενεργοποιηθούν τα top-ups.

Μάλλον αναφέρεσαι στην παλιά κάρτα. Δηλαδη στο Moneysafecard.com

Εκεί δε μπορείς να φορτώσεις.

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα την νεα My Choice visa  γραφει επανω και ονοματεπωνυμο αλλα οταν μετεφερα ενα μικροποσο που ειχα στο emoneysafe στην καρτα μου εβγαλε μηνυμα οτι θα μεταφερθει σε 1 εργασιμη φανταζομαι θα μπορω να αλλαξω και το pin

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα την νεα My Choice visa  γραφει επανω και ονοματεπωνυμο αλλα οταν μετεφερα ενα μικροποσο που ειχα στην καρτα μου εβγαλε μηνυμα οτι θα μεταφερθει σε 1 εργασιμη

Αυτο είναι ένα από τα μειονεκτήματα της νέας κάρτας που βγάζουν. Ενα άλλο είναι ότι χρεώνεσαι 1% για μεταφορά από το πορτοφόλι στην κάρτα

Δημοσ.

Αυτο είναι ένα από τα μειονεκτήματα της νέας κάρτας που βγάζουν. Ενα άλλο είναι ότι χρεώνεσαι 1% για μεταφορά από το πορτοφόλι στην κάρτα

θα υπαρχει και μηνιαια χρεωση οπως στην moneysafe?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...