33dag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Λες να τη μπλοκαραν τη μαστερ προσωρινα για να μας κανουν να αγορασουμε τη visa; Εγώ θα περιμένω να τη χρησιμοποιήσει πρώτα ο κόσμος για να δω αν δουλεύει παντού. Δεν εμπιστεύομαι τίποτα πια μετά που άκουσα άλλα πορτοφόλια να αποσύρουν τη μαστερ από όλο σχεδόν τον κόσμο, αλλά και τη moneysafe master ξαφνικά να τη μπλοκάρουν διεθνώς ενώ είναι κάρτα εξωτερικού. Η μιας εργάσιμης μέρας αναμονή για να φορτώσει μου λέει ότι κάποιο έμβασμα γίνεται στο εξωτερικό. Φαντάσου να σου τα αργούν καμιά βδομάδα και να σου πουν ότι πρέπει να μπει ο νέος μήνας γιατί έχει εξαντληθεί το όριο λόγο cc!
c0rt3xxc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα ρε παιδια μου ηρθε ηα καινουρια καρτα,παω να στειλω τα λεφτα μου απο το υπολοιπο μου στην καρτα και μου ακυρονουν την συνναλαγη ξερει κανεις γιατι?
spartak1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, c0rt3xxc είπε Καλησπερα ρε παιδια μου ηρθε ηα καινουρια καρτα,παω να στειλω τα λεφτα μου απο το υπολοιπο μου στην καρτα και μου ακυρονουν την συνναλαγη ξερει κανεις γιατι? Με την εξυπηρετηση πελατων μίλησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα