dimoskoutr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και όσο γίνεται ανέξοδα...τι τρόπο μεταφοράς διάλεξες; Συνήθως δεν κολλάνε στο τελωνείο σχετικά ελαφριά δέματα...μόνο της DHL σχεδόν όλα περνάνε τελωνείο...
Zaytsev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και όσο γίνεται ανέξοδα...τι τρόπο μεταφοράς διάλεξες; Συνήθως δεν κολλάνε στο τελωνείο σχετικά ελαφριά δέματα...μόνο της DHL σχεδόν όλα περνάνε τελωνείο... Δεν είμαι Ελλάδα, εδώ περνάνε όλα όσα κοστίζουν >30€ τελωνείο, ακόμα και με απλό ταχυδρομείο. Βέβαια, εδώ δεν πληρώνουμε αμοιβές και εξοδα, ένα ΦΠΑ και τέλος. Ο κινέζος το έχει δηλώσει $80, δηλαδή κάπου 70€. Θα πρέπει να πληρώσω ~15€ δηλαδή. Απλά, επειδή ξέρουν ότι πολλές φορές δηλώνουν επίτηδες μειωμένες τιμές, το ψάχνουν παραπάνω και δικαιούνται μέχρι και να ανοίξουν το δέμα.
dimoskoutr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επειδή ψάχνομαι να κάνω ένα htpc για το σαλόνι, πραγματικά όταν το δοκιμάσεις και περάσουν οι μέρες και κατασταλάξεις δώσε μας τα φώτα σου και την εμπειρία σου με το μηχάνημα, για να δω αν αξίζει ή αν είναι καλύτερα να παίξει κανένα 250-260 άρι για να κάνω ο ίδιος ένα mini living room pc...αναμένουμε με ενδιαφέρον...εκεί που μένεις κάνουν το φυσιολογικό που θα έπρεπε να γίνεται και εδώ...απλά το ΦΠΑ, όχι ότι να ναι έξτρα χρεώσεις στα τελωνεία...
dimoskoutr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μην μας ξεχάσεις από εντυπώσεις φίλτατε...
Zaytsev Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μόλις τέλειωσα με το βασικό στήσιμο. Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές. Το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν ότι δε μπορούσα να βάλω Windows 7. Για κάποιο λόγο, κολλούσε στην πρώτη οθόνη που επιλέγεις γλώσσα και regional settings. Δεν ξέρω αν δεν έβλεπε το πληκτρολόγιο, δεν το έψαξα και πολύ, έβαλα Windows 10 και η εγκατάσταση κύλισε νεράκι. Η μητρική είναι της παλιάς καλής φίλης, Soyo. Οι παλαιότεροι θα τη θυμούνται, από τις πρώτες μητρικές που έδωσαν δυνατότητες O/C. Είναι όλο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δεν έχει ανεμιστήρα και η ψύκτρα εφάπτεται με το κουτί, ώστε να το χρησιμοποιεί όλο ως ψύκτρα. Έχει θέση για 1 2.5" σκληρό, ίσως και να μπαίνει 3.5", αλλά δε νομίζω. Εγώ έβαλα έναν παλιό Intel X-25M G2 80GB που είχα, αποκλειστικά για εφαρμογές και λειτουργικό, αφού όλες οι ταινίες θα είναι εξωτερικά. Η εικόνα του είναι πεντακάθαρη, καλύτερη από το Minix Neo X8-H Plus που είχα πριν. Η οπτική ίνα παίζει κανονικά και δεν είναι απλά για χρήση με CD/DVD. Μου κάνει ελάχιστο lag, αλλά επειδή ακόμα εγκαθιστά και κατεβάζει και updates από πίσω, δε μπορώ να πω ότι έδωσα σημασία. Η τηλεόρασή μου είναι 1080p, οπότε δε μπορώ να σας πως για playback 2/4Κ, αλλά δεδομένου ότι το Minix, με Amlogic S812-H Quad-Core Cortex-A9 θεωρητικά παίζει άνετα, δε νομίζω να έχει θέμα αυτό. Οι θύρες είναι υπέρ αρκετές, έχει 2 USB 2.0 μπροστά, άλλες 2 πίσω και 2 USB 3.0 πίσω. Οπτική, GBit LAN, VGA, HDMI, COM και 2 audio. Από drivers δε χρειάστηκε τίποτα, τα 10 τα είδαν όλα. Ίσως το ψάξω αργότερα, αλλά με το σκεπτικό ότι είναι Intel NUC στην ουσία και όλα είναι στο chipset, δε νομίζω να χρειάζεται κάτι. Αυτά σε γενικές γραμμές, συνεχίζω το στήσιμο 1
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μόλις τέλειωσα με το βασικό στήσιμο. Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές. Το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν ότι δε μπορούσα να βάλω Windows 7. Για κάποιο λόγο, κολλούσε στην πρώτη οθόνη που επιλέγεις γλώσσα και regional settings. Δεν ξέρω αν δεν έβλεπε το πληκτρολόγιο, δεν το έψαξα και πολύ, έβαλα Windows 10 και η εγκατάσταση κύλισε νεράκι. Η μητρική είναι της παλιάς καλής φίλης, Soyo. Οι παλαιότεροι θα τη θυμούνται, από τις πρώτες μητρικές που έδωσαν δυνατότητες O/C. Είναι όλο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δεν έχει ανεμιστήρα και η ψύκτρα εφάπτεται με το κουτί, ώστε να το χρησιμοποιεί όλο ως ψύκτρα. Έχει θέση για 1 2.5" σκληρό, ίσως και να μπαίνει 3.5", αλλά δε νομίζω. Εγώ έβαλα έναν παλιό Intel X-25M G2 80GB που είχα, αποκλειστικά για εφαρμογές και λειτουργικό, αφού όλες οι ταινίες θα είναι εξωτερικά. Η εικόνα του είναι πεντακάθαρη, καλύτερη από το Minix Neo X8-H Plus που είχα πριν. Η οπτική ίνα παίζει κανονικά και δεν είναι απλά για χρήση με CD/DVD. Μου κάνει ελάχιστο lag, αλλά επειδή ακόμα εγκαθιστά και κατεβάζει και updates από πίσω, δε μπορώ να πω ότι έδωσα σημασία. Η τηλεόρασή μου είναι 1080p, οπότε δε μπορώ να σας πως για playback 2/4Κ, αλλά δεδομένου ότι το Minix, με Amlogic S812-H Quad-Core Cortex-A9 θεωρητικά παίζει άνετα, δε νομίζω να έχει θέμα αυτό. Οι θύρες είναι υπέρ αρκετές, έχει 2 USB 2.0 μπροστά, άλλες 2 πίσω και 2 USB 3.0 πίσω. Οπτική, GBit LAN, VGA, HDMI, COM και 2 audio. Από drivers δε χρειάστηκε τίποτα, τα 10 τα είδαν όλα. Ίσως το ψάξω αργότερα, αλλά με το σκεπτικό ότι είναι Intel NUC στην ουσία και όλα είναι στο chipset, δε νομίζω να χρειάζεται κάτι. Αυτά σε γενικές γραμμές, συνεχίζω το στήσιμο Ανεβασε μια φωτο αν μπορεις Και κατεβασε αυτο να παρεις ενημερωμενους drivers.. http://download.cnet.com/Driver-Booster/3001-18513_4-75992725.html https://www.youtube.com/watch?v=3A2xWFicktM 1
dimoskoutr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μόλις τέλειωσα με το βασικό στήσιμο. Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές. Το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν ότι δε μπορούσα να βάλω Windows 7. Για κάποιο λόγο, κολλούσε στην πρώτη οθόνη που επιλέγεις γλώσσα και regional settings. Δεν ξέρω αν δεν έβλεπε το πληκτρολόγιο, δεν το έψαξα και πολύ, έβαλα Windows 10 και η εγκατάσταση κύλισε νεράκι. Η μητρική είναι της παλιάς καλής φίλης, Soyo. Οι παλαιότεροι θα τη θυμούνται, από τις πρώτες μητρικές που έδωσαν δυνατότητες O/C. Είναι όλο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δεν έχει ανεμιστήρα και η ψύκτρα εφάπτεται με το κουτί, ώστε να το χρησιμοποιεί όλο ως ψύκτρα. Έχει θέση για 1 2.5" σκληρό, ίσως και να μπαίνει 3.5", αλλά δε νομίζω. Εγώ έβαλα έναν παλιό Intel X-25M G2 80GB που είχα, αποκλειστικά για εφαρμογές και λειτουργικό, αφού όλες οι ταινίες θα είναι εξωτερικά. Η εικόνα του είναι πεντακάθαρη, καλύτερη από το Minix Neo X8-H Plus που είχα πριν. Η οπτική ίνα παίζει κανονικά και δεν είναι απλά για χρήση με CD/DVD. Μου κάνει ελάχιστο lag, αλλά επειδή ακόμα εγκαθιστά και κατεβάζει και updates από πίσω, δε μπορώ να πω ότι έδωσα σημασία. Η τηλεόρασή μου είναι 1080p, οπότε δε μπορώ να σας πως για playback 2/4Κ, αλλά δεδομένου ότι το Minix, με Amlogic S812-H Quad-Core Cortex-A9 θεωρητικά παίζει άνετα, δε νομίζω να έχει θέμα αυτό. Οι θύρες είναι υπέρ αρκετές, έχει 2 USB 2.0 μπροστά, άλλες 2 πίσω και 2 USB 3.0 πίσω. Οπτική, GBit LAN, VGA, HDMI, COM και 2 audio. Από drivers δε χρειάστηκε τίποτα, τα 10 τα είδαν όλα. Ίσως το ψάξω αργότερα, αλλά με το σκεπτικό ότι είναι Intel NUC στην ουσία και όλα είναι στο chipset, δε νομίζω να χρειάζεται κάτι. Αυτά σε γενικές γραμμές, συνεχίζω το στήσιμο Όταν με το καλό τελειώσεις και το "οδηγήσεις" και μερικές μέρες αν έχεις επίσης την καλοσύνη μας λες και πάλι τις εντυπώσεις σου, αν είδες πράγματα που δεν σου άρεσαν, πλεονεκτήματα μειονεκτήματα, κλπ. Ευχαριστούμε προς το παρόν για τις πρώτες και αναλυτικές σου εντυπώσεις. Από θερμοκρασίες πως πάει ξέχασα να ρωτήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα