Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος κάπου να μπορείς να κάνεις την επέμβαση με μικρό κόστος; Μέσω google είχα βρει ένα παλιό θέμα στο insomnia που κάποιο παιδί ανέφερε ότι το οφθαλμιατρείο Αθηνών την πραγματοποιεί με κόστος 15 ευρώ.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Θεσσαλονίκη; Δυστυχώς δεν υπάρχει ασφάλεια αλλά υπάρχει κάρτα ανεργίας.

Δημοσ.

Σε δημόσιο νοσοκομείο ρώτησες;

Είχαμε ρωτήσει προηγούμενη φορά που είχε χρειαστεί και λόγω του ότι δεν υπήρχε ασφάλεια ζητήσανε πιο πολλά και από ιδιωτική κλινική οπότε το κάναμε σε ιδιωτική

Θα ξαναρωτήσουμε γιατί  έχουν περάσει κάποια χρόνια μήπως άλλαξε κάτι αλλά άμα έχει κάποιος υπόψιν κάτι ας πει

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι το χαλάζιο μπορεί να φτάσει σε σημείο να είναι επεμβάσιμο..

δύο φορές που έτυχε να βγάλω και αφού έπαιξα λίγο με τη κλασική αλοιφή που δε βλέπεις τίποτα μόλις ακουμπήσει τη κόρη σου,  μετά από κάποιες μέρες κουράστηκα από τη κατάσταση και πίεσα να σπάσει σαν απλό μπιμπίκι 

περαστικά εύχομαι 

Δημοσ.

Ναι φίλε μου, συνήθως με αλοιφές, κομπρέσες κτλ φεύγει άλλα άμα είσαι από του γκαντέμηδες που βγάζουν συχνά αργά ή γρήγορα θα σου κάτσει κάποιο που δεν φεύγει και μπορεί να μεγαλώσει πάρα πολύ.

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

από περιέργεια έχεις βρει την αιτία που το παθαίνεις; γιατί γενικά μου φαίνεται αρκετά περίεργο 

τη μία φορά το έπαθα όπως δούλευα σε χωράφι (μάζευα ελιές και έπαιζε πολλή σκόνη και πριονίδια μες στο μάτι και την επομένη έσκασε και αυτό), αλλά την άλλη φορά ειλικρινά δεν έκανα κάτι παράξενο απλά ξύπνησα και το είχα

Δημοσ.

Για την αδερφή μου πρόκειται.

Παίζουν ρόλο οι σκόνες που λες αλλά σίγουρα κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι. Οι γιατροί συνήθως σου λένε καλό πλύσιμο, αποφυγή μακιγιάζ κτλ και σε μερικά site λένε ότι παίζει ρολό και οι διατροφή καθώς κάποιες βιταμίνες βοηθάνε στην πρόληψη αλλά αυτά είναι κάποιες γενικές συμβουλές. Τώρα συγκεκριμένα η αδερφή μου γιατί βγάζει τόσο συχνά τι να σου πω, δεν το έχουμε εντοπίσει...

Δημοσ.

νομίζω το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το "σπάσεις".

ρώτησε για κοντινότερο ραντεβού σε νοσοκομεία της πόλης σου. για οφθαλμολογικό μπορεί και να εκπλαγείς απο το πόσο γρήγορα θα σου κλείσουν. αν σε βάλουν πολύ μακριά και η κατάσταση είναι "σοβαρή" μπορεί να πας και σε κάποιο εφημερεύων. λογικά θα χρειαστεί μια επίσκεψη και ένα ραντεβού για την επέμβαση το οποίο αν πιέσεις λίγο μπορεί να γίνει και κοντά στην 1η επίσκεψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...